STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1711 av 1787 rekommenderar (349 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1711 av 1787rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 349)

Boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“Vi fick bo i rum för hundägare, tur att ingen var allergisk. Dags att fixa WC och duschrum vilket var på gång. Väldigt god mat och toppenservice!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra service fr personalen i reception oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Bra service fr personalen i reception och restaurang. Mkt god frukost och middag! Om något ska renoveras så är det duscharna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht och supergod mat med vänlig service.

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Fräscht och underbart god och vällagad mat med generöst tilltagna portioner och jättefin service. Vi fick möjöighet att bo i det renoverade hörnrummet med två Våningssängar som var en lyxig upplevelse med vacker utsikt mot Sylarna. Duschar och toaletter behöver renoveras. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gemytlig stämning

Rekommenderad av ThereseM, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“På Sylarna känner man sig verkligen välkommen! Personalen ska ha all cred för det, de är fantastiska. Vi fick all tänkbar hjälp vi önskade, och det fanns alltid en minut för någon extra genomgång. Vi är så tacksamma som fick ta del av denna sfär.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helhetsupplevelse

Rekommenderad av Bellis, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Städningen var väldigt dålig speciellt på golven i toaletterna. Matsalen och receptionen var stor och luftig och med trevlig personal. God middag men lite sämre med frukost och lunchpaket. Skulle gärna varit lite mera matigt t.ex. skinka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyckat

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Mycket trevligt. Mycket folk, visst, men inget som störde. Lätt att boka om när vädret tvingade oss att lägga om planerna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk vistelse på Sylarna

Rekommenderad av Maria Allström, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Varmt och glatt välkomnande av all personal, supergod middag med massa underbara ”extra-grejer” som surkål, bönröror och bröd, kanongod förrättsplanka och såå god indisk daal med lyxig topping! Äpple-kanel-gröten till frukost var även den fenomenal, grötbröd med surdeg, hemkokt rabarbermarmelad och chiapudding med drottningbär, alltså wow :-D Blåhammaren har hamnat i totalt kölvatten, skulle lära av de som lagar maten på Sylarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyxigt i fantastisk miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Kändes lyxigt i fantastisk miljö. Älskar möjligheten att bada i fjällbäcken, Sylpoolen. Städning på toaletterna var dålig. Mycket skit i hörnen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Konstiga corona-restriktioner

Rekommenderad av Fjällräv, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Tycker det är konstigt att bastuar är stängda och det är krav på örngott och påslakan på materiel som förmodligen inte sprider något smitta - när man kan placera olika sällskap i ett och samma rum och vara tillsammans där i runt 8 timmar. Det om något skulle kunna orsaka smitta, inte täckena.”
Totalupplevelse 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Friendly staff members and service

Rekommenderad av wmtat, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Very friendly service provided by staff members. Overall facilities are good, but too few of shower rooms and toilets in the annex building. Sadly the sauna was not available. It would be nice to open the sauna for hikers after a long walk!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.