STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 984 av 1027 rekommenderar (247 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(984 av 1027rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 247)

The accomondation was quite sweet and th...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland ons 30 sep 2020)
“The accomondation was quite sweet and the stuff super friendly, however, i find it way too expansive to Pay 160krones in total for mattress on the floor... On the website of Svenska Turistföringer was also written that people at the Age of 16-25 get 30% discount at certain stations but at the online Booking, the action code did not work and at the station it was said they cannot refund any money... All in all, i was happy to have a warm bed for the night and the possibility to Dry my Clothes”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Fantastisk personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Glad och fantastiskt vanlig personal. Speciallt tjejen fran Blekinge som lyste upp hela matsalen nar hon jobbade!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Middag

Rekommenderad av Sam, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Hej En solk i bägaren vad gäller servicen är att det var inte speciellt samordnat mellan Helags och Sylarna vad gäller middagen. Åt viltskavsgryta på fredagskvällen (25/9) i Helags, sprang till Sylarna på lördagen och fick igen viltskavsgryta till middag på Sylstationen. Ni borde se över vilka måltider som serveras vart. Många som går mellan Helags och Sylarna så där måste ni få till samordning. Frukost Sylarna höll betydligt mkt högre kvalite en frukost på Helags”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Med hundar på Sylarna

Rekommenderad av Jan Lundgren & Åsa Elgqvist Lundgren, Sverige (Sverige mån 28 sep 2020)
“Vi är mycket nöjda, trevligt bemötande och bra hundrum för oss och våra två hundar (border collie & tervueren).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I sovsalen fanns ingen plats för ryggsäc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 27 sep 2020)
“I sovsalen fanns ingen plats för ryggsäckar och andra grejor, mycket svårt att hålla ordning även fast sovsalen bara var halvfull. Föreslår att ni sätter upp en hylla och fördubblar antalet krokar, hade varit en stor förbättring med enkla medel. Dåligt vattentryck i duschen. Föreslår tejp o penna för märkning av kängor som de hade på blåhammaren, eller annat bättre system, folks kängor blev hopblandade, inte kul. Annars väldigt trevlig personal o god mat. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bokningssystemet uruselt.Det måste ändra...

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 27 sep 2020)
“Bokningssystemet uruselt.Det måste ändras.informationen om lediga platser måste gå att komma åt och föra en diskussion om läget.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hur kommer det sig att bastu inte går at...

Rekommenderad av Robin, Sverige (Sverige sön 27 sep 2020)
“Hur kommer det sig att bastu inte går att göra coronasäker?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket nöjd. Bra middag.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 27 sep 2020)
“Mycket nöjd. Bra middag.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sylarna

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige lör 26 sep 2020)
“Att ha logi på en fjällstation ska inte vara som att bo hemma. Av den anledningen så se jag allt som bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi bodde i sovsal i Kläppen. Sovsalarna ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 25 sep 2020)
“Vi bodde i sovsal i Kläppen. Sovsalarna var för stora med för många bäddar. Nu i Coronatider så var (tack och lov) antalet belagda bäddar ganska få. Detta till trots var toalettkapaciteten mycket begränsad. De två toaletterna var hårt belastade och ofräscha. Entrén med torkrum var också en trång sektor. Skor, kläder och ryggsäckar trängs med människor som ska gå in och ut. Köket var mycket hårt belastat, både av boende i huset och från tältare. Här var det omöjligt att hålla "Corona" avstånd. Att tro att camparna ska nyttja köket efter kl 9.30 är inte realistiskt. Att det dessutom inte fanns något självhushåll i huvudbyggnaden gjorde ju att även dessa gäster som ville nyttja köket kom hit. Detta måste förbättras! Generellt kändes det lite trångt och instängt på denna fjällstation. Maten var god och matsalen ljus och fräsch. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.