STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  Visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (1450 av 1540 rekommenderar) (366 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(1450 av 1540rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 366)

Dålig hänsyn till rådande pandemisituation

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Vid ankomst blev vi informerade om att station var fullbokad och att det skulle vara mycket folk så vi ansvarade för att hålla avstånd. I övrigt fanns få eller inga anpassningar till rådande pandemi. Vi blev placerade i ett fullt rum där tre olika sällskap blandades något som vi läst inte skulle ske enligt STFs coronaanpassningar. Vi frågade på kvällen om frukosten var uppdelad i olika sittningar men fick svaret att så inte var fallet all skulle ta ansvar själva. Det kaos och den trängsel som uppstod under frukosten kan knappast vara förenlig med gällande restriktioner. Det hjälper föga att några sällskap tar hänsyn och håller avstånd när andra sällskap inte håller avstånd kastar sig med vid redan fylla bord etc. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt ok, dusch och toaletter behöver ren...

Rekommenderad av Sheida, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Helt ok, dusch och toaletter behöver renovering, dock funkar det. Fler personal vore nog bra. Tog tid att få hjälp med rummen vid ankomst. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Delar av personalen var inte hjälpsam, a...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Delar av personalen var inte hjälpsam, andra delar var mycket hjälpsam och trevlig. Önskar rum för 2 Pers även om man har hund. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Glad att vi inte tältade!

Rekommenderad av Nöjd vandrare, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Vi fick ett riktigt fint rum på sylarnas fjällstation, med utsikt över fjäll och renar. Där kunde vi ligga och mysa och vara nöjda över att vi inte tältade den här gången då vinden ven och regnet öste. Vi hade riktigt fina dagar i Jämtlandsfjällen och imponerades över att standard och service var så god här ute i vildmarken. Vi har redan börjat planera nästa års rutt. Ska jag nämna något som kan åtgärdas så var det väldigt blött på sina ställen och spängerna skulle kunna förbättras på några sträckor. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Med tanke på coronatider tycker vi att d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Med tanke på coronatider tycker vi att det var alldeles för trångt. Avståndet mellan oss gäster hölls inte, eller gick inte att hålla. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Corona-anpassningen kändes inte tillräck...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Corona-anpassningen kändes inte tillräcklig. Konstigt att en av oss i sällskapet blev placerade i ett rum med främlingar (under rådande situation! annars förstår jag att det är dealen). Mkt folk och få höll distans. Bra frukost och middag, trevlig personal. Lite ofräsch dusch och wc. Svårt att torka kläder. kanske borde det sitta lite påminnelser om att flytta kläder när de är torra? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt inne på stora huvudbyggnaden. Kun...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Mysigt inne på stora huvudbyggnaden. Kunde haft fler sittplatser för de som inte har möjlighet att äta middag men som ändå vill ta en kaffe eller öl. Duscharna och WC i Anexet skulle verkligen behöva renoveras. Köket var fint men blev väldigt trångt när det var mycket folk. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkla förbättringsförslag

Rekommenderad av Toni, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“När vi kom till vårt rum som var golvmadrass i sovsal såg det ut som man kan förvänta sig med undantag av rådande pandemi. Vi blev orolig att alla bäddar skulle upptas då de låg tätt intill varandra. Vi gick ner och frågade och fick se en "sängkarta" som visade att vi hade 2 tomma sängar bredvid våra som skulle stå tom över natten - bra, då var vi nöjda. Medan vi låg och vilade i våra sängar fylldes rummet på som planerat, men vi hörde alla som kom blev lika orolig och chockade som oss över detta och tågade precis som vi ned till receptionen för att höra sig för. Detta upptar onödig tid för receptionen som behövde hantera alla dessa bemötanden och kan knappast varit särskilt roligt för receptionisten. En del var dessutom inte förberedd på att de skulle sova i en sovsal alls (detta borde berott på att de inte kolat tillräckligt noga vad de bokade eller i ett fall hörde vi att en bokat och meddelat övriga i sällskapet att de hade eget rum. Deras eget fel förstås) men receptionisten fick nog ta en del onödig kritik och extra jobb som sagt. Hade ni istället lagt ut tydliga lappar på sängarna "TOM SÄNG" så hade alla vi som skulle bo där och receptionisten bnesparats en del besvär och sluppit en kort tids oro...en enkel grej kan jag tycka. I övrigt höll duschar och toalett låg standard och var få så köer bildades. Men det är ju en fjällvandring så personligen tycker jag inte man behöver ha så stora krav på faciliteter. Men jag hörde mycket gnäll kring detta på boendet och längs vår fortsatta vandring av andra...”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

hund

Rekommenderad av Långstige, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“säkerhets boendet höll en lägre standard. vi är glada att vi kunde ta med hund men login var lägre än i huvudbyggnaden”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fjällboende lyx

Rekommenderad av Laila, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“För mig som är van att tälta är detta ett fjällboende lyxvariant. Gott att bära lätt under vandring. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.