STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1711 av 1787 rekommenderar (349 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1711 av 1787rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 349)

Smutsigt! Torkrummen var en katastrof. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Smutsigt! Torkrummen var en katastrof. Bemötandet av personalen är vi kom var obefintligt. Gick med hörlurar och tömde sopor. Restaurangens personal var trevlig! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig station och fint bemötande på pl...

Rekommenderad av Kaffetokig , Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Trevlig station och fint bemötande på plats, men kaffet var katastrofdåligt och gröten var som betong. Två saker som är viktiga när det gäller fjällupplevelse. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bodde i konceptrum, nytt och fräscht

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Bodde i konceptrum, nytt och fräscht ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sylarna i september

Rekommenderad av Linus med familj, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Det var bra mat i restaurangen och trevligt att kunna ta en öl och sitta och prata i hjärtat av anläggningen. Men avloppslukten i boendekorridoren var inte så fräsch. Hoppas det var tillfälligt. Vandringen mellan Gåsen och Sylarna var fantastiskt vacker med höstrött blåbärsris och omväxlande vyer. Vadet över Gåsån var kallt, men funkade bra. Turen mellan Sylarna och Storulvån kändes mer som en transportsträcka och höll inte samma klass, enligt oss. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt bra mat och dryck.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Fantastiskt bra mat och dryck. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket vacker miljö att bo i

Rekommenderad av Majken, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Modern och fräsch fjällstation. Magisk utsikt från restaurangen. Trevlig och hjälpsam personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lika härligt varje gång

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Hsr inget övrigt att önska utom möjligen bättre ledmarkering upp på syltoppen. Nu var det prickar lite här och där men inget som gick att följa hela vägen. Jag hsr varit upp flera gånger förut såjsg hittar men de flesta hsr ju inte det och då kan det nog kännas onödigt osäkert. Speciellt som det bitvis är lite småklurigt att ta sig fram. Skulle önska en beskrivning av vägen samt lite bilder och en varning för den norska ledmarkeringen. Den är mycket bättre än den svenska och därmed lätt att råka följa om msn inte vet att den går åt fel håll. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötand

Rekommenderad av Björn , Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Mycket trevlig personal”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hygien

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“Påtalade till personal i receptionen att jag tyckte att det är olämpligt ur hygienperspektiv att diskhon används till tandborstning. Det var personer som spottade i hon under pågående disk. Jag bad personalen sätta upp en information men fick till svar att det inte gick. Vidare saknades det diskborste och rena disktrasor.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättegod mat

Rekommenderad av Ulrika , Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“Fin restaurang där kocken serverar så mycket god värmande gryta, både kött och vegetarisk . Trevligt med ost och charkbrickan innan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.