STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1033 av 1076 rekommenderar (254 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1033 av 1076rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 307)

Gemensamma toaletter och dusch hade behövt ett lyft

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige sön 18 jul 2021)
“Allt var bra men gemensamma toaletter och dusch hade behövt ett lyft”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tyckte det var konstigt att olika sällsk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Tyckte det var konstigt att olika sällskap placerades i samma rum med tanke på den pågående pandemin. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En generell uppfräschning av dusch och b...

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“En generell uppfräschning av dusch och badrum i annexet vore nog bra, ganska nedgånget och smutsigt. Delade köket var dock fint!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi bodde 2 nätter på Sylarna och om vi h...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 jul 2021)
“Vi bodde 2 nätter på Sylarna och om vi hade kunna ha ett eget rum för oss och våra hundar hade det fungerat mycket bättre. Det var väldigt varmt på rummet och eftersom det saknades myggfönster och det andra paret då ville ha stängt blev det galet varmt - 4 vuxna och 3 hundar i ett litet rum. Duschen i stugan hade väldigt dåligt tryck men det gick att duscha i stora huset istället där det var bra. I övrigt fint, bra mat och trevlig personal. Den natten vi bodde på Storulvån var det mycket fint och välstädat rum samt god mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Super bra service på Storulvån och Blåha...

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tor 15 jul 2021)
“Super bra service på Storulvån och Blåhammaren! Men på Sylarna var receptions personalen arrogant och näsvis ovilliga att svara på frågor.👎🏻!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Opersonligt, men bra läge

Rekommenderad av Emma H, Sverige (Sverige tor 15 jul 2021)
“Stor fjällstation som dessvärre tappat sin charm efter utbyggnaden för ett par år sen. Rummen ok, men skulle gå att med enkla medel göra så de blir mer praktiska - t ex en ordentlig hylla till varje säng för ryggsäcken. Maten (”grytmål”) är trevligt men inte prisvärt. Dock är läget svårslaget, stationen ligger verkligen fantastiskt fint. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stressat ställe i vacker omgivning

Rekommenderad av Carro, Sverige (Sverige tor 15 jul 2021)
“Sylarna ligger mycket vackert beläget. Personalen var stressad, hade mycket att göra och inte tid för det personliga mötet, var min upplevelse. Anläggningen var modern och vacker men hade tyvärr Wi-Fi så många gäster satt, trots spektakulära omgivningar, som klistrade i sina skärmar. Flerbäddsrummen hade inte städats på ett tag... frukosten var över förväntan och matsalen hade vacker utsikt! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vänligt bemötande

Rekommenderad av K, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Vänligt och proffsigt bemötande, tillit och god stämning. Älskade maten, allt hemmagjort som var med tanke och den trevliga serveringen av personalen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Genomgående bra mat. Allt funkade som förväntat och vi är jättenöjda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Att golvbräddar betyder en genomlegat ma...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Att golvbräddar betyder en genomlegat madrass på golvet i ett 32 personers rum utan ventilation (ett mini fönster fanns som stängdes under natten) var ngt nytt för mig. Duscharna var så trånga och saknades vattentryck så man kunde knappt duscha. Köket var väldigt fräscht och frukosten var mycket god men jag avråder alla fr att boka golv bäddar. När jag lyfte madrassen var det inte städat på ett bra tag! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.