STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 984 av 1027 rekommenderar (247 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(984 av 1027rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 249)

Fin fjällstation med allt som behövs. Br...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“Fin fjällstation med allt som behövs. Bra grytmiddag med fin utsikt Inget mer att önska”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tack för en härlig vistelse med kul topp...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Tack för en härlig vistelse med kul topptur trots lite bistert väder!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende i unik miljö

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Boende i unik miljö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Coronafundering

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 mar 2021)
“Allt va kanon, men jag funderar pp hur säkert det är att fylla upp en 8sal med 8 grabbar med tanke på omständigheterna. Kändes lite väl trångt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi bodde i det bästa rummet med en otrol...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 mar 2021)
“Vi bodde i det bästa rummet med en otrolig utsikt. Dock var det inte så städat när vi kom. Tror inte man städat mellan de som bodde där innan. Sen fanns det inga krockar på hela rummet vilket gjorde det ganska svårt när det kom två andra gäster som skulle bo med oss. Vart ska man hänga alla sina ting? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt

Rekommenderad av Johan , Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Fantastisk vistelse på Sylarna. Magisk miljö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Funktionellt och prisvärt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 mar 2021)
“Enkelt men funktionellt boende i huvudbyggnaden. Fokus på fjället med fullt stöd från fjällstationen. En ”keeper” i resekalendern.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF fjällstationer är alltid en positiv ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“STF fjällstationer är alltid en positiv överraskning. Man förbereder sig till att bo i en dorm och äta enkel mat och sen får man en ganska lyxig middag samt kan duscha med varmt vatten :) Jag skulle vara nöjd även med enklare förutsättningar, men är väldigt nöjd med finare också.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag saknar verkligen sjävhushållet i huv...

Rekommenderad av pelle, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“Jag saknar verkligen sjävhushållet i huvudbyggnaden. det var en helt underbar känsla och atmosfär där. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“Stort tack för en mycket bra helg på sylarnas fjällstation, var på toppturskurs fortsättning och tyckte ni skötte allt kring Corona och restriktioner mycket bra. Kändes väldigt säkert att bo hos er.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.