STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  Visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (1450 av 1540 rekommenderar) (366 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(1450 av 1540rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 366)

Trevligt bemötande och god mat

Rekommenderad av Ing-Marie, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Tack för ett mycket trevligt bemötande på Sylarna. Dessutom var maten utsökt och stämningen på topp. Jag kan varmt rekommendera att stanna några nätter på Sylarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert!

Rekommenderad av annlin, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Ligger fantastiskt fint, men man saknar fåtöljer/soffor att kunna sitta i, det är väldigt hårda stolar..”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Duschrum och toalett i annexet var inte ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Duschrum och toalett i annexet var inte helt fräscht. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mkt trevlig personal. Fantastiskt läge. ...

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Mkt trevlig personal. Fantastiskt läge. Lite slitna duschar och toaletter. God mat och mkt trevlig matsal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personalen

Rekommenderad av Jonas Carlsson Malm, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Fantastiskt mottagande av alla i personalen, lugn och skön känsla över hela anläggningen. God mat och god frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lunchpaket

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Lunchpaketet är inte tillräckligt. Det består endast av det man kan plocka samman från frukosten. Skulle önska något mer "matnyttigt".”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Super trevlig

Rekommenderad av Pri, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Super bra ! God mat👌”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sylarna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Trevlig personal och mysig fjällstation. Men Slottet där jag bodde hade bunkerliknande sovsalar som inte var så trevliga och duschrummen var lite ofräscha. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Luftigt i nya delen

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Nu tänker jag med coronamössan på, men det är stor skillnad mellan nya och gamla delen i Sylarna. Ni kan ju förstås inte bygga om annexen, men det kändes väldigt svårt att hålla avstånd i gångarna vid toa och dusch i gamla delen. I nya, däremot, var det luftigt både i korridorer och matsal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Pga av rådande pandemi tycker jag att de...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“Pga av rådande pandemi tycker jag att det var mycket dåligt städat fulla papperskorgar mm på toaletterna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.