STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 984 av 1027 rekommenderar (247 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(984 av 1027rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 249)

Pandemilagstiftning

Rekommenderad av Carl Schartau, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Hej, när man bokade gav ni intrycket att ni hade koll på läget avs. Covid. Dock var det överfullt men noll koll på gällande regler förutom alkoholservering t 20.30. Överfullt i restaurang, alla bord maxfulla med 4. hur trångt som helst. Inte ok på något sätt. Dåligt ledarskap. Många medarbetare var duktiga o trevliga men ledarskapsbrist lös igenom allt. Ni får gärna ringa om ni vill ha mer info o hjälp. Men katastrof var ordet för hur pandemilagstiftning etc åtföljdes. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sylarna är toppen

Rekommenderad av CSS, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Trevligt bemötande, god mat, ok rum men duschutrymmen kunde fräschas upp! Allt lite slitet! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bodde inte på Sylarna p g a dåligt väder

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 apr 2021)
“Bodde inte på Sylarna p g a dåligt väder”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

bastu

Rekommenderad av Roli, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“urtråkigt att just det bästa med fjällupplevelsen nämligen bastu stängs av. Viruset dör av värme, en ny studie visar att prata ger 34x mer utsläpp av viruspartiklar i utandningsluften än att andas stilla. så om man är seriös med det så borde man stänga restaurangen, inte bastu. det måste gå att reglera med någon form av tidsbokning. jag är ingen corona förnekare utan jobbar själv på corona IVA och är medveten om riskerna, men åtgärder måste vara vetenskapligt baserade, och inte bero på att restaurangen ger mer intäkter än bastun. annars var det fint”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Allt bra utom att det inte gick att bast...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Allt bra utom att det inte gick att basta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi bodde i en sovsal i Annexet med väldi...

Rekommenderad av Amanda, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Vi bodde i en sovsal i Annexet med väldigt enkel standard men helt okej. Hade varit väldigt trångt om det var fullt. Fint självhushållskök! Lite bökigt att bå utanför huvudbyggnaden i vintertid med höga snövallar och halvstorm men i övrigt bra. Väldigt trevlig personal!! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Var tvugna att ställa in denna vistelse ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Var tvugna att ställa in denna vistelse pga hårt väder, fick istället flytta vår bokning till Storulvån vilket uppskattades!”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Detta är den ultimata formen av lyx

Rekommenderad av Martin Jans son, Sverige (Sverige tor 08 apr 2021)
“Tänk en semester där man får röra sig genom billöst land, helt utan hjälpmedel förutom skidor till de vackrast belägna fjällstationer man kan tänka sig. Belöningen med en välkomponerad, hälsosam middag blir obetalbar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

K

Rekommenderad av Vg, Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Upplevde att det generellt var mycket dålig kommunikation mellan de olika fjällstationerna. Bra att personal försöker kontakta boende men detta gjordes med dolt nummer så missade man samtalet kunde man inte ringa upp, detta bör man se till att inte göra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Härlig upplevelse i snöstorm

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Kan varmt rekommendera Sylarna fjällstation om en vill uppleva naturens krafter men ändå bo bekvämt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.