STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  Visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (1450 av 1540 rekommenderar) (366 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(1450 av 1540rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 366)

Mycket nöjd. Bra middag.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 27 sep 2020)
“Mycket nöjd. Bra middag.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sylarna

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige lör 26 sep 2020)
“Att ha logi på en fjällstation ska inte vara som att bo hemma. Av den anledningen så se jag allt som bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi bodde i sovsal i Kläppen. Sovsalarna ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 25 sep 2020)
“Vi bodde i sovsal i Kläppen. Sovsalarna var för stora med för många bäddar. Nu i Coronatider så var (tack och lov) antalet belagda bäddar ganska få. Detta till trots var toalettkapaciteten mycket begränsad. De två toaletterna var hårt belastade och ofräscha. Entrén med torkrum var också en trång sektor. Skor, kläder och ryggsäckar trängs med människor som ska gå in och ut. Köket var mycket hårt belastat, både av boende i huset och från tältare. Här var det omöjligt att hålla "Corona" avstånd. Att tro att camparna ska nyttja köket efter kl 9.30 är inte realistiskt. Att det dessutom inte fanns något självhushåll i huvudbyggnaden gjorde ju att även dessa gäster som ville nyttja köket kom hit. Detta måste förbättras! Generellt kändes det lite trångt och instängt på denna fjällstation. Maten var god och matsalen ljus och fräsch. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Återkommande besök

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tor 24 sep 2020)
“Jaha, 60 år sedan första gången. Därefter återkommit åtskilliga gånger.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra mat och trevliga gemensamma utrymmen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 24 sep 2020)
“Bra mat och trevliga gemensamma utrymmen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mjukare dörrar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Jag skulle önska att dörrarna stängdes mjukare (tystare) på Storulvån.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra byggnad men dålig middag

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Allt var bra utom middagen. En av oss tog linsgryta och det var torr ris med torra linser. Det andra var fiskgryta och fisken var mycket överkokt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tycker att det hade fungerat att ha bast...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Tycker att det hade fungerat att ha bastun öppen trots Corona, med speciella restriktioner om mindre sällskap, kanske bokningsdag 20 min per grupp eller liknande. Lika enkelt att lösa det som svårt att hålla distans mellan gäster i övriga delar av anläggningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Sov i 8-bäddsrum och det fanns gott om plats för 8 personer. Grytmiddagen var ett bra koncept och det var god mat! Fin matsalsdel med härlig utsikt mot Sylmassivet! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

TIPS! Planera besöket

Rekommenderad av Nilla, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“På vardagar så bllir stämingen så mycket mysigare och trevligare då det inte är så många besökare och inte så trångt så tipset är att planera in att besöka stationen på vardagar försöka undvika helgen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.