STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  Visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (1450 av 1540 rekommenderar) (366 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(1450 av 1540rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 366)

Fin miljö men dålig städning

Rekommenderad av LK, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“STF måste prioritera städningen bättre i dessa tider. Minst varannan timme”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk Personal

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Vänlig och professionell personal som fick mig känna att jag var viktigast för stunden. Bästa hotell personal jag någonsin träffat på och då är jag van turist men ovan fjällvandrare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kommentar till faciliteter: under störst...

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Kommentar till faciliteter: under största morgonrusningen ( ca 08.00 ) ställdes en städvagn framför duschar och toaletter samt en skylt ”stängt, städningpågår” . Kommentar: mindre panik utbröt, ytterst olämpligt! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi fick ett rum i huvudbyggnaden, två pe...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Vi fick ett rum i huvudbyggnaden, två personer i ett fyrbäddsrum. Rummet var bra men korridoren luktade avlopp. Man kunde köpa matlådor för 145:- från gårdagens mat med sallad och bröd o kaffe/te. Väldigt bra ordnat och mer prisvärt än middag i restaurangen för 330:-. En kul detalj var att det fanns laddningsstation att använda för olika typer av mobiler. Trevlig personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert belägen Fjällstation men med förbättringspotential!

Rekommenderad av mikebike, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Service och bemötande kan verkligen snäppas upp här! Visst det kan bli mycket ibland när många trötta virriga vandrare väller in på en gång, men här behövs ett par graders förbättring, dock upplevde vi att serveringspersonalen stack ut i övrigt mediokert bemötande! Halvbra städning eller tom undermålig, viktigt i Covidtider att hålla högre nivå! I huvudbyggnaden stängdes herr och damduchen tillika toaletterna i korridoren i huvudbyggnaden mellan 08.00-10.00 när folk behöver dom som mest! Underbart läge, och vi gillar standaden som sådan måste inte va hotellstandard typ Ritz men några saker behöver uppmärksammas inte minst städnen, service och bemötande!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht men trångt i självhushållsköket

Rekommenderad av Pite-Peter , Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Rent och snyggt på rummet. Jättegod och bra frukost! Alldeles för trångt och litet i självhushållsköket. Som tur var var vädret bra så man kunde sitta ute, alldeles för få bord inomhus. Dessutom jättetrångt vid diskhoarna. Bra utrustning i köket dock! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

En fin vistelse på sylarnas fjällstation

Rekommenderad av Victor, Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Mycket bra service och trevlig personal. Det enda som kan noteras var städningen i huset för självhushållning. Det är enligt mig ett ansvar för de som bor att städa efter sig men det behövs också städning från personal och vid detta tillfälle var det lite smutsigt på exempelvis toalett och kök. Mycket nöjd, tack för en bra vistelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt otroligt bra mat! Bland de bättre m...

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Helt otroligt bra mat! Bland de bättre måltider jag upplevt. Fantastiskt fint läge. Det var lite tajt i åttabäddsrummet i coronatider, hade nog varit läge att ta bort ett par sängplatser där. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gör det enklare

Ej rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“En organisation som vill locka vanligt folk att ge sig ut i naturen skall inte sträva efter att ge sina tjänster en lyxprägel. Det bör finnas enkelt boende till bra priser. Det skall vara grunden. En duktig kökspersonal åstadkom bra frukostar och fantastiska grytmiddagar, och man fick äta sig mätt! Viktigt på fjället. Men vad sjutton hade den där förrätten på fjället att göra. En bricka smakprover met flashiga namn på ostarna. Nej, skippa lyxprägeln och fortsätt med de två grytvalen! Rummet var inrett med någon form av lyxprägel. Men lås på dörren eller krokar att hänga kläder etc. fanns inte. Praktiskt, robust, hållbart och rejält som prägel i stället! Sedan får man sina lakan i en rejäl plastpåse som förmodligen flugits upp med helikopter - det känns inte så övertygande att påsen är svanenmärkt!?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fantastiskt god mat! Lite sämre på fruko...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Fantastiskt god mat! Lite sämre på frukosten men grytmiddagen var underbar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.