STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (887 av 901 rekommenderar) (157 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(887 av 901rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 159)

Barnvänligt i vacker fjällmiljö

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige sön 23 feb 2020)
“Förutom att Storulvån ligger i en otroligt vacker fjällmiljö med närhet till berg och älv, är det väldigt bra standard på rummen, bra gemensamma lokaler och trevlig personal. Perfekt för familjer både sommar och vinter. Uppskattar även att stationen ligger vid vägs ände. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stängd fyrkant - Storulvån istället

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige lör 22 feb 2020)
“Jag och min väninna hade tänkt att gå Vålådalsfyrkanten under sportlovet V8 men stugorna öppnade först v9 vilket blev en besvikelse. Vi bestämde oss i stället för att bo på Storulvåns fjällanläggning och att göra dagsturer. Med facit i hand var det ett bättre alternativ då vädret var mycket blåsigt de flesta dagar vi var där. Sista dagen hade vi fantastiskt väder strålande sol och vindstilla då gick vi upp på Getryggen och fick se den fantastiska utsikten över Helags Sylarna och Åreskutan. Det var härligt att värma sig i den fina bastun efter en dag på fjället. Självhushållet i källaren var stort och rymligt.En spis var dock trasig. Sängarna var ett minus då de var mycket hårda. Frukosten i restaurangen var toppen bra med många alternativ för mig som vegetarian. Sista kvällen åt vi middag i restaurangen, den får också toppbetyg! Trevlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förbättringsförslag för boendet i Logement i Storulvån (Rum 300-306)

Rekommenderad av erahmma, Sverige (Sverige ons 19 feb 2020)
“1. Det är stora problem med att hålla ordning då det bara finns ett stort fack för varje person - inga hyllor. Jag förstår tanken med att det ska vara likadant som i fjällstugorna där man ställer in sin stora ryggsäck i facket, men alla som kommer till Storulvån har inte stor ryggsäck och ska heller inte gå vidare utan kommer med en bag som man vill packa upp. Om man sedan ska bo i rummet några dagar med olika människor som kommer och går blir det jättesvårt att hålla ordning. Det finns heller ingen möjlighet att ställa saker under sängen då det är igenbyggt och jag saknar också sittbänken vid den nedre våningssängen som finns ute på fjällstugorna. Förslag: sätt in hyllor i facken och öppna eventuellt upp så men kan ställa saker under sängen. 2. Försök boka rummen så man får bo med personer av samma kön så långt det är möjligt. Jag är inte blyg på något vis men det är väldigt opraktiskt när man ska klä på sig att många känner att man måste gå till badrummet för att få vara privat. 3. Dörrstängarna är väldigt hårt spända, det leder dels till att de smäller väldigt högt när dörrarna går igen och dels till att äldre/svagare personer har svårt att få upp dem. Jag skadade själv ett revben under vistelsen och fick problem med att få upp dörrarna. 4. Jag var inte beredd på att inte kunna låsa rummet - informera tydligare om det på hemsidan. Det är skillnad i en fjällstuga - där kommer ingen tjuv så långt, men i Storulvån med bilväg och massor av gäster känns det inte bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härlig miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 sep 2019)
“fina o fräsa rum, bra förvaring, avslappnande”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Soliga höstdagar i fjällen

Rekommenderad av Åsa & Peter, Sverige (Sverige lör 28 sep 2019)
“Ett fantastiskt boende i en underbar miljö. Mycket bra och trevligt bemötande, mycket god mat och frukost. Modernt och fint hotell.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyx i trädgränsen

Rekommenderad av RK , Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Underbart att komma fram hit efter en riktigt strapatsrik dag med blötsnö och kulingvindar. Fin hotellstandard. Ett vackert hus dessutom!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällstation i fjällhotellkänsla

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Mycket bra standard i allt från gemensamma lokaler och boenderum till fantastiskt god mat i härlig miljö!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Storulvån som vanligt jättetrevligt, men några små missar

Rekommenderad av Hasse, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Storulvån är en Fjällstation som är en fantastisk port ut mot fjällvidderna. Det är som vanligt mysigt, restaurangen är oftast bra och det nyrenoverade rummet var jättefint. Bara för att det ska bli ännu bättre så vill jag peka på ett par små missar. – Torkrummen fungerade mycket dåligt. Det ena som hade ett torkaggregat skulle nog behöva ett nytt sådant. Blöta kläder som hängdes in en eftermiddag var obetydligt torrare nästa morgon. Andra ungefär likadana kläder som vi tog in på rummet och hängde på en galge var helt torra. Det andra torkrummet där jag tror att det bara var värme, kändes som en ångbastu, och torkandet var även där sämre än att ha kläder på rummet. Visserligen var det mycket kläder i torkrummen, men det är ju när det har varit regn och blåst som de behövs och det är då de ska fungera. – Trevlig trerättersmeny till middagen, men om man serverar en soppa till förrätt så ska den vara varm. Vår ängamatsoppa var kall. Vi förstår att det är svårt att få allt att klaffa när det är mycket folk på stationen, men då får man välja en ambitionsnivå som man klarar fullt ut. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jämtlandstriangeln på egen hand

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Hej Tack för mycket bra och trevlig vistelse. Vi gick jämtlnadstriangeln på egen hand. Jag har bara en synpynkt. Eftersom vi åkte med bil från Stcokholm så hann vi inte upp till Storulvän till middagen den första kvällen.(ingick i den paketresa jag bokade). Det hade varit bra om vi kunnat flytta den middagen till sista kvällen istället då det inte ingick någon middag. Vi bokade en extra natt innan vi åkte hem pga resans längd. mvh /Christian ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Minus, men också plus

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Generellt sett en mycket hög prisnivå, exempelvis endast varmrätt till middag för 250:- / person. Värmen på rummet gick inte att reglera, elementet var iskallt under hela vår vistelse på fyra dagar. Påpekat flera gånger utan resultat. Men, - en fantastisk fjällmiljö och en fin anläggning!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.