STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (889 av 905 rekommenderar) (155 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(889 av 905rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 185)

Jag tycker det mesta är bra. Ni är lite ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Jag tycker det mesta är bra. Ni är lite för snabba att städa ur kylskåpet nere i självhushållet/annexet. Det är inte roligt att bli av med mat/matsäck. Lite slöseri med resurser och det blir skräp i onödan. Kanske går det städa senare på dagen. Eller att man märker matpåsen med namn redan i Storulvån.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket välorganiserat mht Corona. Fräscht. Välordnat. Proffsigt men mysigt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Utmärkt STF har lyckats anpassa sina anläggningar och service till tiden och yngre målgrupper utan att ta bort den genuina fjällkänslan ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

🌟🌟🌟🌟🌟

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Fantastiskt ställe med hotellstandard. Sköna sängar, fräscht, trevlig och hjälpsam personal, god mat. Återvänder mer än gärna! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Storulvån

Ej rekommenderad av Jesper, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Dåligt att presentkort inte går att nyttja vid boende i Storulvån utan endast vid centrala bokningar. Detta framgick inte när jag bokade boende utan fick då helt sonika betala ytterligare 1000kr för mat och jag har ett presentkort som jag inte vet när jag kan nyttja igen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Pillan

Rekommenderad av Pillan, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Storulvån som anläggning är bra, men Gamla stationen är ett dåligt boende. Borde renoveras.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lättillgängligt bra fjällboende

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Imponerande huvudbyggnad med bra faciliteter och god mat samt bra bemötande. Vi bodde i gamla byggnaden, där det var något varmt (myggnät hade varit bra) och tätt bebott, då vi sov fem pers i ett sexbäddsrum samtidigt som rummet bredvid stod tomt. Kändes lite konstigt med tanke på Covid-19. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dörrar som smäller oavbrutet..

Rekommenderad av Ivan , Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Det allra mnesta var bra på Storulvåns boende, alltifrån personalens bemötande till boendestandard och maten.. Det enda som var rent störande som jag kan komma på är varför ni inte satt en mekanism på dörrarna att de inte ska smälla till när de stängs. I hallvägen där vi hade vårt rum smälldes dörrar av boende non-stop, vilket försämrade sömnen den natten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förstabesök Storulvån

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Jättebra boende. Skulle finnas fler rum med egen dusch/WC och djurtillåtet. Vi lyckades få tag i ett 2 bäddsrum. Maten på kvällen serverades ljummen hade föredragit riktigt varm mat. Men annars smakade det gott. Blev förvånad att det var så mycket ungdomar som vandrade, själva är vi 55+. Vi gjorde endast en dagsvandring i mest solsken ca 7km mot riktning Sylarna. Sen vände vi och gick tillbaka. Fantastisk vandring. Hade hemskt gärna vandrar och bott i Sylarna och sen vandrat vidare till Blåhammaren men det fanns inga 2 bäddsrum lediga som tillät djur. Så kanske får bli en annan gång. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kan rekommenderas

Rekommenderad av Roger, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Mycket bra mat, både frukost och middag.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag skulle rekommendera boendet endast t...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Jag skulle rekommendera boendet endast tack vare läget. Storulvån var lite ”business like”, vilket inkluderade vissa i personalen. Man fick känslan av att man skulle vara tacksam för att få bo där. Med tanke på priset tycker jag inte det är ok”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-05 19:12:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.