STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (691 av 701 rekommenderar) (154 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(691 av 701rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 154)

Hade varit bra med ”pjäxtork” Maten var...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 apr 2020)
“Hade varit bra med ”pjäxtork” Maten var blandad. Påskbuffen kändes som en frystömning, bara en sillsort. Frulle bra o våfflor najs!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En speciell vårvinter

Rekommenderad av Sten, Sverige (Sverige ons 01 apr 2020)
“Till följd av många avbokningar under speciella förhållanden (med genomförd isolering före avresa) kunde jag och min hustru få tillgång till två guider (Johan och Emil) helt för oss själva då vi deltog i en kurs i turåkning på fjället. Vi hade fantastiskt väder, bl.a. uppåt 30 cm kallsnö och det tillsammans med god mat gjorde de fyra dagarna underbara.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Danijell, Sverige (Sverige tis 31 mar 2020)
“Tack vi kommer igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bemötande och service

Rekommenderad av Patrik, Sverige (Sverige sön 29 mar 2020)
“En del utav personalen på Storulvån upplevde jag som nonchalanta och såg inte sina gäster. Men det fans också många som gärna pratade och satte sig ned och pratade med sina gäster vid bordet och gav en tips och idéer på vägen. Så se över er personal som skall bemöta era kunder med servis och vara ansiktet utåt. Mycket nöjd med servicen vid skiduthyrningen, den personalen vet hur man bemöter personer. Sedan vill jag hylla eran service gällande ombokning av fjällstationerna då jag blev insnöad en dag och fick boka om boendena. Tack! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skidspåren

Rekommenderad av Ustjugov, Sverige (Sverige lör 28 mar 2020)
“Märkligt och inte positivt att uppleva hur snöskotrar och snövessla kör i spåren på vinterlederna. Att de korsar är ok men inte mer. Bra för skateåkning, men...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kanonbra mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Vilken meny till ett bra pris 👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk mat och oerhört trevlig perso...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Fantastisk mat och oerhört trevlig personal, högsta betyg på allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällstationen vid vägs ände

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige sön 22 mar 2020)
“Modern och välutrustad fjällstation. Här finns allt man kan önska. Bra service, god mat och väldigt fräscha rum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högsängen

Rekommenderad av Mirakel, Sverige (Sverige tor 19 mar 2020)
“Jag tycker att det är konstigt att det inte fanns ett skydd för att ramla ned från högsängen i rummet. Jag tror att det måste finnas det nu för tiden. Den är väldigt hög och saknade helt skydd från att rulla ned i sömnen. Borde åtgärdas - vilket är ganska enkelt med rep eller planka.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tack för härliga dagar! Trevlig och serv...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 18 mar 2020)
“Tack för härliga dagar! Trevlig och serviceminded personal, fint läge och helt fantastisk mat! Bra sammansatta menyer och goda vegetariska alternativ. Det hembakade brödet var underbart. Kommer gärna tillbaka! Glatt överraskad också över de fina rummen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-26 16:55:36, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.