STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (1203 av 1233 rekommenderar) (224 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(1203 av 1233rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 242)

Rent och fräscht

Rekommenderad av Nathalie, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Allt kändes nytt och fräscht. Personalen var trevliga. Synd bara att vissa gäster inte respekterar skogsägarn. Klev i blöta kängspår både i butiken och matsalen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nedan utgår från den info som fanns på a...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Nedan utgår från den info som fanns på anslagstavlan. Måhända finns det jag nämner redan, men jag skriver ändå. Det hade kunna vara av intresse med möjlighet för gruppvandring för äldre personer som inte håller samma tempo som 30-40 åringarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällvyer och bekvämlighet

Rekommenderad av annlin, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Bra med utrymme att "hänga", god mat och fantastisk miljö!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt god mat åt vi i restaurangen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Fantastiskt god mat åt vi i restaurangen på kvällen! En vegetarisk rätt och en vanlig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt trevligt boende med stora ytor f...

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Väldigt trevligt boende med stora ytor för både självhushåll, häng och i matsal. Trevlig, hjälpsam personal och väldigt god mat! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig fjällstation

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Vi hade några trevliga dagar på Storulvån då vi gjorde dagsutflykter. Fick bra råd i receptionen på fina dagsvandringar. Vi trivdes bra. Sängarna var lite hårda men duschen väldigt skön. God mat i restaurangen och prisvärda frukostar samt luncher (strax över hundralappen). Men varför har ni inte något alternativ till den dyra middagen på kvällen? Inte all har råd att betala 275:- varje kväll. Vi hade dock med oss mat och lagade själva i det jättefina självhushållsköket. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Super trevlig!

Rekommenderad av Pri, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Det är som vanligt.... super trevlig o god mat 👌👌”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

God mat, bra rum och prisvärt.

Rekommenderad av Sheida, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“God mat, bra rum och prisvärt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt, fräsch och vackert boende. Hoppas dock kocken tänker till!

Ej rekommenderad av Sällsynt fjällvän, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Fint läge. Vackert. Jättejuste och vänligt bemötande. Superfin frukost, perfekt kokta ägg till mackan!...Men middagsmaten ...både vego och kötträtt gjorde mig ledsen. Säkert fina råvaror, men skulle vunnit på lite mer omsorg i kombination och smak.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppklass!

Rekommenderad av Tess, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Så prisvärt boende, lyx att bo så fint på en vandringsresa 💫”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-21 16:12:58, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.