STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (889 av 905 rekommenderar) (155 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(889 av 905rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 196)

Slitet och inte coronaanpassat

Ej rekommenderad av Charlotte, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Vi är missnöjda med priset för boende i hundrum (annexet) då det var sunkigt och slitet, alltså verkligen överprisets. Jämfört med fjällstationen går det inte att jämföra. Priset är översatt med hänsyn till standarden. Storulvåns fjällstation upplevde vi som väldigt trevligt dock, även om duschar och toaletter var för få med tanke på den anstormning av turister som var och är i fjällen. God mat mm. Skulle dock aldrig rekomendera hundrum i annexet till någon, tyvärr. Föreslår löste renovering av båda annexen för att göra vandrarhems upplevelsen till något sunt och njutbart. Annars bättre inte alla hyra ut. Bra bemötande och fin mat njöt vi dock av inne på Storulvån! Alltså väldigt fint på själva stationen”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Årlig vandring

Rekommenderad av Laila Hildingsson , Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Älskar att göra detta årligen med min fantastiska väninna ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En vecka på Storulvån

Rekommenderad av Filippa Bylander, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Vi hade en välkomnande, trevlig vecka. Rummet var bra, utmärkt för just vandring och ha grejor i. Jag kan tycka att om man stannar mer än en natt så bör en basstädning ingå (tömma papperskorg, städa toa, fylla på toapappret). Middagarna var mycket goda men man roterade per 7 dagar vilket gör att om man stannar lördag-söndag så hinner menyn upprepa sig. Likadant md efterrätterna. Det är nåt att tänka över. Jag kan sakna de här basic-reglerna som att ta av kängorna i entrén, säg till innan du äter frukost, lämna in din termos och få den fylld med kaffe annars tar kaffet slut. Etc. I övrigt högt betyg för mat, frukost och välkomnande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk personal

Rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Vi blir glada av att se och bli servade av alla fina och hjälpsamma ungdomar som alltid är glada och trevliga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht och praktiskt

Rekommenderad av Charlotte, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Familjen bodde fyra nätter i ett fyrbäddskupé med Egen toa och dusch. Väldigt fräscht rum med fina materialval och praktiska förvaringslösningar. Använde självhushållsköket - bra standard och stora ytor. Överlag ett väldigt fint boende i vackra omgivningar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hundvänligt?

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Om man vandrar med hund så är det viktigt att veta att hundar är välkomna men rörligheten med hund starkt begränsad. Vi fick inget hundrum och då finns endast ett litet sällskapsrum där man får vara inomhus med hunden. I detta sällskapsrum finns inget vatten, vattenkokare, toalett i anslutning eller andra bekvämligheter som gör det trevligt att sällskapa med sin hund. Är man ensamvandrare är detta givetvis ett stort problem men är man ett sällskap som vi var så innebär det att vi fick dela upp oss för att inte hunden skulle lämnas helt ensam”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa "Triangelstationen"

Rekommenderad av Kenneth, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Väl fungerande och fräscha rum, men framför allt bästa maten. Lammfärsbiffen till middagen var en riktig höjdare, skinksteken till nästa dags lunch riktigt bra, liksom frukostarna - särskilt skinkan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hotellkänsla och handikappvänligt

Rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Hotellmässigt boende med trevliga faciliteter. Mycket enkelt att nå med bil. Mycket bra glutenfria alternativ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Storulvån

Rekommenderad av JSF, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Näst intill lyxigt bra boende och mat med trevlig personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt och bra boende

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Fina rum med egen dusch och toalett, sköna sängar, tysta rum, fantastiskt frukost! Fräscht självhushållskök. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.