STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 909 av 934 rekommenderar (197 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(909 av 934rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 244)

Brister i Coronaanpassning

Rekommenderad av Besviken på bristande Coronaanpassning, Sverige (Sverige mån 29 mar 2021)
“Hej Att ni placerar ihop människor från olika sällskap i samma sovrum/logement är mycket oansvarigt. I ett logementrum vistas olika personer många timmar och andas samma luft, oavsett om man sover med 2-meters avstånd. På Sylarnas fjällstation tryckte man till och med in 8 personer i samma logement vilket är ännu mer obegripligt. Hur har STF tänkt kring restriktionerna? Ingen på FHM har väl kommit på tanken att införa formella restriktioner för logementrum men det anses väl ingå i sunt förnuft! Inför bokningen fick vi dessutom uppfattningen att STF hade begränsat antal boenden på stationen för att kunna hålla varje sällskap i eget rum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige sön 28 mar 2021)
“Mycket trevlig anläggning med fantastisk mat. Personalen var trevlig och serviceinriktad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Coronahantering brister

Rekommenderad av Madeleine Westberg, Sverige (Sverige fre 26 mar 2021)
“När jag bokade Toppturskursen för 2 personer uppfattade jag inte att man skulle boka separat rum särskilt. När vi kom på söndagen, då vi hade bokat en extra natt, en dag innan kursens börjande så frågade vi om vi kunde behålla samma rum. Då fick vi svaret, men ni har bokat del i ett rum, inte ett eget. Jag tycker att det är helt ansvarslöst och oseriöst att v Storulvån var väldigt duktiga i att vara noga i matsal och sällskapsrum med längre mellan bord, färra platser, inte dela bord med andra sällskap, inte fler än fyra vid bordet, handsprit överallt mmmm Men att utgå från att de som bokar VILL dela rum med främmande människor är totalt olämpligt och ansvarslöst under en pandemi, virus håller sig inte på ena sida ett rum, att säga att man har samma våningssäng hjälper ju ingenting. Vi var på väg att åka hem efter första dagen men fantastiskt hjälpsam personal trollade så att vi fick behålla vårt rum. Jag är oerhört förvånad över era riktlinjer, det är som att ni följer uttalade regler men inte själva har reflekterat över risker och var smittan kan ske. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Besök

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 mar 2021)
“Är nöjd på det hela. Vi hyrde utrustning och skidorna var dåligt vallade. Har god erfarenhet av skidvård så det kan vara en sak att tänka på gällande er utrustning. I övrigt var allt bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hej toaletten i rum 100 hade problem med...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 mar 2021)
“Hej toaletten i rum 100 hade problem med dålig lukt och det stod avlopp i toan när vi kom. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Corona

Rekommenderad av Michael Ronnerstam, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Frukost och middag borde vara uppdelat i strikta mat-tider. Tider som gäller när man man ska vara på plats för att äta och när man skall lämna bordet. Allt för att minska risken för Corona. Det bör finnas två "Bord" för sallad, till middagen och två "Bord" för gröt, bröd och pålägg till frukost ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Storulvån

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“Mycket bra service och bra eget kök.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag reste ensam men det var en gruppakti...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 mar 2021)
“Jag reste ensam men det var en gruppaktivitet. Det hade varit bättre om jag blivit placerad i grupp med fler ensamresenäter när det nu fanns. Svårare med grupp m par och sällskap. Vi delades in i smågrupper det är lättare med en stor alltid någon att prata med men när det delades upp kunde sällskap ha egen grupp. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende rum 112

Rekommenderad av JOcke, Sverige (Sverige ons 17 mar 2021)
“Bra standard med mycket fint rum och bra förvaring etc. Känns nytt och fräscht. Saknar dock att Wi_fi inte finns i denna del have byggnad vilket är rätt dåligt, särskilt om man har tonåring med... Är enkelt att bygga ut Wi-Fi och ingen stor kostnad? Likaså hade det underlättat om man hade genomgång på nedre plan mellan bagageförvaring och rum/torkrum etc.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Barnaktiviteter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 mar 2021)
“Vi upplevde det positivt med ett stort utbud av barnaktiviteter för barn i olika åldrar. Fantastiskt fina guider. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.