STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (691 av 701 rekommenderar) (148 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(691 av 701rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 153)

Bodde ej på Storulvån, men på Sylarna oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Bodde ej på Storulvån, men på Sylarna och Blåhammaren. Standard bra, som förväntat”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Simple improvements could have made this so much better

Ej rekommenderad av T from Belgium, Belgien (Belgien mån 26 aug 2019)
“On the whole, this is a great place to start or end a multi-day hike. However, I felt there was a lack of ownership of the place, to make sure everything is in order. In particular, we were staying in a 5-bed room, but it had no curtains worthy of the name (not good given the early sunrise in summer), and the hinges of the door to the bathroom were squeaking loudly, waking everyone up with each bathroom visit. I mentioned this to the staff but they did not seem very interested (this may have just been an impression). Given the cost this just didn't seem right. The dinner was really nice, but not cheap. Overall best value was the lunch which we had on our return after the hike. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jämtlandstriangeln

Rekommenderad av Annica, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Storulvån= lyxboende, allt toppenbra”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trots att vi både vid incheckningen och ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Trots att vi både vid incheckningen och när vi blev placerade vid vårt bord för middag, informerade personalen om att man var laktosintolerant så blev han serverad laktos, detta ledde till att mat fick skickas tillbaka och det dröjde innan hans mat kom, jag fick äta någon rätt ensam. Trist. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Storulvån

Rekommenderad av Helena Åteg , Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Fantastiskt ställe, mycket god mat och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gamla stationen

Ej rekommenderad av Skogsmullekarin, Sverige (Sverige tor 22 aug 2019)
“Att bo i gamla stationen är ungefär som att bo i en vedbod. Inte värt pengarna.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ett väldigt trevligt som jag besökt föru...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Ett väldigt trevligt som jag besökt förut och återkommer gärna igen.. Fantastisk mat, fina rum, trevligt bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig miljö med smala sängar

Rekommenderad av Indianen, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Lokaler på stationen fyller många behov beroende på vad som önskas för stunden. Säng är dock smal och det känns som om man ska glida av lakan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi hade en väldigt sen ankomst pga trafi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Vi hade en väldigt sen ankomst pga trafikproblem. Men fick en fantastisk service av personalen. De hade sparat mat och gav utmärkt service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra bemötande av personalen. Dock...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Mycket bra bemötande av personalen. Dock lite dåligt wifi.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.