STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (1041 av 1059 rekommenderar) (201 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(1041 av 1059rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 201)

Att kunna ta med sina hundar är ett särs...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Att kunna ta med sina hundar är ett särskilt plus och helt avgörande för att kunna besöka Storulvån fem dagar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

fint väder

Rekommenderad av Per Wahlström, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Det finns inte mycket att klaga på, fint väder,god mat, bra personal, allt flöt på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

mycket bra fjällstation, fint läge direk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“mycket bra fjällstation, fint läge direkt ut på fjället maten är toppen TYVÄRR funkade inte kallbadet i bastun:((”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stor, fin och modern fjällstation med ru...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Stor, fin och modern fjällstation med rum som är fräscha och känns nyrenoverade. Gott om plats och faciliteter i självhushållet. Supergod frukost. Att kunna göra egna våfflor uppskattades mycket av barnen. Kul med får som betar i en hage intill och närheten till ån, som barnen kunde bada i när det var så varmt och vi vuxna kunde svalka av oss.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukosten var bra, middagen och servicen...

Ej rekommenderad av Lovisa , Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Frukosten var bra, middagen och servicen under middagen var under all kritik. Dörrarna till gemensam bastu och duschrum gick inte att stänga så man såg in i motsatt köns omklädningsrum - rakt in i duschen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Värmen gjorde boendet i Gamla Storulvån ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Värmen gjorde boendet i Gamla Storulvån plågsamt. Det fanns inga myggfönster vilket gjorde att vi inte kunde ha fönstren öppna på natten.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fräscht, god mat, perfekt utgångspunkt för vandring

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Vi har varit flertalet gånger nu på Storulvåns fjällstation. som hundägare är man van med lite lägre standard, men oj vad fint och nyrenoverat det var nu. Alltid god frukost och god middag och trevlig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällen är fantastisk

Rekommenderad av Adde, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Fjällen är fantastisk och alla borde besöka detta underbara svenska tillgången nogån gång ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende och god mat

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Hotellstandard på 4-bädddsrummet vi bodde i, god mat och trevlig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyxkänsla i fjällen

Rekommenderad av Tvåbarnsfamilj, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Bodde både i tält och i rum på Storulvån och all service funka klockrent. Möjligtvis kan man utöka antalet toaletter då det ofta var kö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews