STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 1423 av 1467 rekommenderar (303 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1423 av 1467rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 319)

Boende med hund i nödrummet

Ej rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Gillar verkligen Storulvån, men som hundägare va det första gången jag bodde där och rummet var verkligen ingen höjdare .Möjligen var alla "bra" hundrum upptagna och vi fick det sista (Säkerhetsrummet), men det kändes verkligen tråkigt. Det är helt Ok om kraven är typ på tält-nivå men jag hade större förväntningar på boendet. Svårt också att lämna hunden ensam i ett olåst rum, när vi åt middag/frukost.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kapaciteten på torkrummet var inte bra, ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Kapaciteten på torkrummet var inte bra, tyvärr. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Middagen var toppen men lite oklart om v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Middagen var toppen men lite oklart om vad som egentligen hade bokats. Hade missat vad jag hade bokat och fick då erbjudande om att desserten ingick men i när jag skulle betala så blev det en extra kostnad. Jag hade tydligen bara bokat en rätt. (det var inte nödvändigt med desserten men då jag trodde att den ändå ingick (vilket jag fick sagt till mig) så tog jag den. Frukosten var bra men jag har samma åsikt som för Sylarna att det är dyrt att köpa lunchpåsen med tanke på vad man får med sig. Här gillade jag i varje fall att det var nötter och torkad frukt samt choklad linser.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt fungerar mycket bra.

Rekommenderad av Hasse, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Genomtänkt boende med en mycket bra resturang.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

menyn

Rekommenderad av Lollipop , Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Maten var jättegod. men varför har man samma meny söndag och onsdag kväll. vi bodde på fjällstationen söndag till torsdag. även de som gick triangeln åt ju samma mat när de kom tillbaka . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket nöjd med allt förutom torkrummet ...

Rekommenderad av TT, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Mycket nöjd med allt förutom torkrummet som var undermåligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

God standard

Rekommenderad av Charlie, Sverige (Sverige lör 04 sep 2021)
“Vi hade en fin start på vår fjällvandring på Storulvån. Det var skönt att ha toalett och dusch på rummet och lokalerna kändes välstädade. Vi upplevde också ett trevligt bemötande av personalen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inte så bra bemötande av dem i feception

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Inte så bra bemötande av dem i feception”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa läget!

Rekommenderad av NinaNy, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Vi återkommer ofta till Storulvån, för det är smidigt att ta sig dit och har ett bra utgångsläge. Synd denna gång att kallkällan inte var igång och saknade även möjligheten att klättra. Men härligt som alltid 😀”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt men vad går pengarna för städning till i ett 4-bäddsrum

Rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Bra standard på 4-bäddsrummet men jag undrar vad man betalar städning för när lakan och handduk ändå ska hanteras själv och övrigt är delat utryme. Restaurangen verkade lite underbemannad då det tog väldigt lång tid innan någon kom till bordet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.