STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 1423 av 1467 rekommenderar (303 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1423 av 1467rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 231-240 av 319)

Knöligt att bo själv med hund. Att inte ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“Knöligt att bo själv med hund. Att inte få information om att det finns ett rum där hundar är välkomna. Det var inte städat i Annexet där jag bodde, jag kan leva med enkelt och är van med fjällstugor, men det behöver vara rent. Samt oförstående personal när jag ville ändra och avboka med bemötandet: det behöver du inte säga till oss, vi bryr oss inte om om du inte kommer. Även om jag förstår att en såpass central station med mycket folk inte kan ha koll som personalen uppe på fjället, så blir bemötandet märkligt. Nja, stökig upplevelse, kommer förmodligen besöka igen pga bra väg upp på fjället, men inte bo.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fräscht. Vänlig personal. Mycket god mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Fräscht. Vänlig personal. Mycket god mat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Storulvån, en pärla

Rekommenderad av Henke, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Fantastisk anläggning med högsta möjliga service. En liten liten detalj att önska vore tidigare frukost och utcheckning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Superbra!

Rekommenderad av Coyntha Sedvall, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Bra ställe och så prisvärt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin huvudbyggnad, men ostädat rum i gamla delen

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Vi hade bokat bäddar i hundtillåtet rum och blev tilldelade bäddar i säkerhetsrummet i gamla delen. Det var ingrodd smuts på golvet och damm under sängarna. Bra med ett uppehållsrum i huvudbyggnaden där hundar är tillåtna! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Toppbekvämt boende med hög standard vid vägs ände

Rekommenderad av mikebike, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Här är såklart det betydligt högre standard på det mesta.., mycket mycket bekvämt och välordnat ! Extra bra upplägg på allt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Flera betalningsalternativ via nätet bör kunna ske

Rekommenderad av Anita, Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Mycket nöjd med boendet och miljön. Det är fjärde gången jag (vi) besöker hotellet och platsen och vi kommer gärna tillbaka! Ett problem bara.. Är INTE nöjd att behöva betala med betalkort via nätet; det enda alternativet som finns för boende på Storulvån. De flesta hotellboenden ger kunderna numera flera betalningsalternativ pga av bedrägeririsken via nätbetalningar. Jag var nära att utsättas för detta efter att betalningen till STF skett via betalkort på nätet. Men efter kontakt med min bank och andra kontroller så kunde detta hejdas. Hoppas STF ger möjligheter till flera alternativ vid bokning på nätet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyckad vandring

Rekommenderad av Berra, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Förutom att boende, mat och service var bra så bjöds vi även på bra väder under vår vistelse hos er.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Varierande service i resturanhen/matsalen och iblan tog maten slut. Större utbud i affären, såg lite utplockat ut i 2 veckan i augusti ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyx eller enkelhet

Ej rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“En organisation som vill locka vanligt folk att ge sig ut i naturen skall inte sträva efter att ge sina tjänster en lyxprägel. Det bör finnas enkelt boende till bra priser. Det skall vara grunden. Restaurangen skall servera enkel mat och man skall kunna äta sig mätt. Att få en fläck på talriken och något som kocken fått fantasifnatt på till etterätt hör trakterna runt Stockholms innerstad till.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.