STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 909 av 934 rekommenderar (197 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(909 av 934rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 191-200 av 234)

Jämtlandstriangeln

Rekommenderad av Laura, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Vi hade Storulvåns fjällstation som start- och stoppunkt när vi gick Jämtlandstriangeln. Genomgående väldigt nöjda! Trevlig personal, fina och rena rum, fräscha toaletter, och god mat på restaurangen. Allt får gott betyg!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Komfort

Rekommenderad av Rille, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Skönt att kunna ha alternativet att inte behöva sova i tält. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

JÄMTLANDSTRIANGELN Start

Ej rekommenderad av MALTE, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Lite dålig information; t.ex då Vi hade delat boende i flerbäddsrum så sade receptinisten på STORULVÅN att det var fullbokat; d.v.s 10 personer till. Då jag frågade om det var CORONA-säkert sade hon att jag skulle betala mer om jag inte ville ha någon i våningssängen mittemot. Men då Vi kom dit var Vi ensamna i hela tolvsalen. Borde ju stå att det var boende delat med tolv andra; och att man kunde boka en våningssäng, och att man såg hur det såg ut,. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra överlag men tråkigt att möjlighet till avbokning inte fanns.

Rekommenderad av Ida, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Gick jämtlandstriangeln med min 8-åring där jag trodde det skulle ta längre tid än det gjorde. Kunde få inte avboka sista boendet på Storulvån för jag bokat flera boenden i samma bokning vilket var dåligt. Annars bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Strulig bokning.

Rekommenderad av Richard, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Under bokningen blev det strul. Sidan på STF är öppen för kort tid när det blir en omfattande bokning. Vi var fyra personer och blandade tält med boende inomhus. Väl på plats fick jag komplettera bokningen. Den jag hade i min telefon med bokningsnummer stämde inte med den som fanns på plats.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fina fräscha rum och toaletter!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Fina fräscha rum och toaletter!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende på Storulvån

Ej rekommenderad av Annelie , Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Vi hade bokat ett 4 bäddsrum(hundtillålet)för att få eget rum(det fanns bara flerbäddsrum). Rummet var väldigt spartanskt. Vi bodde långt ifrån själva stationen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Toppenrum, men det kostar.

Rekommenderad av Tjabo, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Härligt att komma till ett mycket trevligt eget 4 bäddsrum med dusch efter ett par dagar i tält. Väldigt sköna sängar. Bra frukost. Men 2000kr för två vuxna och ett barn exklusive frukost är lite i överkant.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rent och fräscht

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Rummet rent och fräscht, likaså vid frukosten. Middag på kvällen var god och det var bra att det fans ”barnmat” till vår 13-åring”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bokning av hundrum

Rekommenderad av Marita, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Ni bör se över rutinerna vid bokning av hundrum online. Jag sökte efter boende med hund på en externa site. Fick träff på Storulvåns turistanläggning. Bokade rum där, men vid ankomst visade det sig att rummet inte var ett hundrum. Letade efter en möjlighet att i ert fomrulär påminna om att vi had ehund med oss, men det fanns ingen möjlighet för det. Surfade på er sida och fick belräftat att hundar var välkomna i rum för 4 och eftersom vi var tre personer tänkte jag att vi då blivit inbokade i ett sådant. Personalen på anläggningen räddade min semester och löste situationen, men ingen rolig upplevelse för mig när vi kom fram efter en lång dags resa för att ta oss upp i fjällen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.