STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (691 av 701 rekommenderar) (154 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(691 av 701rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 154)

Otroligt bra boende på fantastisk plats

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 18 mar 2020)
“Efter två nätter och en dag inlåsta på Blåhammaren blev kontrasten till Storulvån och alla dagsbesökare som gjorde toppturer stor. Mycket folk och lite försenat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt var till belåtenhet. Enda invändnin...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 mar 2020)
“Allt var till belåtenhet. Enda invändningen var att alla kuddar var så tjocka och fluffiga - sådana går ju inte att sova på. Fram för mer valfrihet på kuddfronten!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fina rum men orimligt dyrt

Rekommenderad av Stamgäst, Sverige (Sverige ons 11 mar 2020)
“Jag har varit gäst på Storulvån i över 20 års tid. När jag skulle boka mitt boende på Storulvån via STF:s hemsida trodde jag det var fel på sidan och höll på att ringa till fjällbokningen för Jämtlandsfjällen eftersom att jag tyckte att priset för boende på Storulvån var orimligt högt och jag inte hittade de klassiska logementen som boendealternativ. Tyckte att detta var mycket konstigt då dessa alltid brukar finnas tillgängliga. Bokade därför "del i 4-bäddsrum", döm därför av min förvåning när jag sedan checakt in på Storulvån och konstaterar att de gamla logementen byggts om till 4-bäddsrum! Vilket också förklarar att jag inte hittade logementen som boendealternativ på hemsidan när jag skulle boka. Rummen var jättefina och tillhörande toa/dusch superb, men prislappen! Jag vill minnas att logementen tidigare kostade 300-400 kr/natt och nu kostade del i motsvarande 4-bäddsrum 660 kr/natt, det är ju en prisökning med >50 %! Vist rummen var jättefina, men ni riskerar att tappa en hel kundgrupp. Många av de som tidigare bott i logementen är gäster med en begränsad budget, ofta personer <30 år (studenter etc. med begränsad fast inkomst). Att då betala 660 kr/natt är en stor utgift. Ni riskerar ju helt att tappa kundgruppen personer <30 år utan fast månadsinkomst. STF har ju de senaste åren jobbat mycket för att öka föryngringen bland medlemmarna så att det inte bara är medelåldersplus som är medlemmar, utan att det sker en kontinuerlig nyrekrytering av medlemmar från de yngre åldersgrupperna. Storulvån är en väldigt bra utgångspunkt för den mindre erfarne som tycker att gå mellan stationerna är ett för stort steg, utan dagsturer från Storulvån är ett bra insteg. Att då ha en prissättning som avskräcker yngre besökare blir ju väldigt kontraproduktivt för STF! Jag talade senaste igår efter min hemkomst från fjällen med en grupp personer i åldersklassen <25 år som tänkt åka till Storulvån för en första vinterfjälltur, men när de såg priset för boende på stationen valt att åka annorstädes p.g.a. att det var utanför deras budget... Noterade för övrigt att majoriteten av skidställen i groventrén tagits bort och ersatts av källsorteringskärl. Det är viktigt med källsortering, men var ska man ställa skidorna när det är fler skidor en tillgängliga skidställ?! Som rummet är intrett för närvarande står kärlsorteringskärlen längs fönsterväggen och det är nu en stor tom yta i mitten av rummet. Placeringen av källsorteringskärlen kan optimeras så att de exempelvis står i mitten av rummet (på den nu helt tomma ickeutnyttjade golvytan) så att det kan vara skidställ även längs fönsterväggen. Bra att i alla fal lden gamla träbänken finns kvar för folk som behövre plocka med sin packning, valla skidor etc.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härliga dagar

Rekommenderad av BOEL, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Jag tyrivdes. Storulvon har jag gästat vid flera tillfällen under åren, nu är jag gammal och eller vågar inte åka skidor mer. men jag trivs här! B oel Bruce”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbara Vinterjämtland

Rekommenderad av IChA, Sverige (Sverige mån 02 mar 2020)
“Jättegott bröd, i övrigt mediokert kök. Jättebra Familjevecka! Skulle vara värt att testa även för tonåringar. Svårt m transport- tågbiljetterna slut o fick därför bila t Storulvån. Träffade flera m samma problem. Tror fö. STF skulle tjäna på att fixa transport mellan fjällstationen o Enafors. Saknade mjöl i butiken. Annars välsorterad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En fantastisk familjevecka

Rekommenderad av Aviatören, Sverige (Sverige sön 01 mar 2020)
“Storulvån levererar underbar natur och en skön nära fjällupplevelse. För att förstärka upplevelsen finns den underbara personalen på STF. Alla har gjort ett lysande jobb för så att vi kunnat njut fullt ut av naturen. Bra mat, välskött anläggning och härliga guider. Vi återkommer nästa år, detta var fjärde vintern på rad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Veldig hyggelig betjening og plass. Bruk...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 25 feb 2020)
“Veldig hyggelig betjening og plass. Bruker stedet mange ganger i løpet av året.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varför ser jag en kontainer och varför kan jag inte svalka mig efter bastun.

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Hej! Boende standarden på Storulvån är toppen. Men utanför vårt rum stod en stor kontainer och även en del bilar parkerade. Varför? En av sakerna att åka till fjälls för är utsikt och vackra vyer. Känder trist. Efter bastubadet var det många som gick igenom självhushållet för att kunna komma ut och svalka sig i snön. Det var inte så trevligt för oss som åt och säkert inte optimalt för bastarna heller. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig helg

Rekommenderad av Susslovgren, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Hade en jättefin vistelse i hundrum, med skidtur och fantastiskt god mat! Middagen var verkligen underbart god, tyvärr hann vi inte prova lunchen då vägen skulle blåsa igen så vi var tvungna att åka tidigare än vi tänkt på söndagen. Men så är det i fjällen! Stort tack för trevligt bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Barnvänligt i vacker fjällmiljö

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige sön 23 feb 2020)
“Förutom att Storulvån ligger i en otroligt vacker fjällmiljö med närhet till berg och älv, är det väldigt bra standard på rummen, bra gemensamma lokaler och trevlig personal. Perfekt för familjer både sommar och vinter. Uppskattar även att stationen ligger vid vägs ände. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-28 15:22:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.