STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 1423 av 1467 rekommenderar (303 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1423 av 1467rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 303)

Med det ökade trycket av gäster behövs f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Med det ökade trycket av gäster behövs fler toaletter. Försök renovera duscharna under lågsäsong istf högsäsong. Gärna affischer på stationen som visar vilka blommor som finns i området. Fler fåtöljer på loftet. Affisch om fjällvett? Det kanske inte behövs 2-rätters middag? Inte viktigt att ändra på men det skulle innebära kortare väntetid. Vi väntade 45 min på maten efter den tid vi blivit tilldelade, alltså middag kl.20.15. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bokning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Varje bokning under resan hade en egen inloggning. Fick ingen överblick. Förstår inte varför jag kan se alla bokningar på min egen sida. Varför kan jag inte logga in med mobilt bank id? Ställde frågan och fick svar att många inte vill lämna dit personnummer. Har svårt att se att detta stämmer, skulle STFs medlemmar var helt annorlunda mot alla andra? Anv denna inloggning på alla banker, försäkring, Ica, Coop, bensin, föreningar mm mm. Tycker att de få som inte vill anv sitt p.nr får anv papper och vi andra bör kunna logga in som på alla andra organisationer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allmänt

Rekommenderad av Johanna, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Dricksglas på rummet vore bra. Brädspel i allmänna utrymmen hade uppskattats.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Väder, vind och service

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Service i receptionen mkt bra, frukost mkt bra, middag mindre bra.. personalen hade ingen koll på vad som serverades. Fel på menyn… mkt tagit slut.. men informera inte överaska. Dessutom vin serveras när gästen är på plats vid bordet. Inte hälla upp när gästerna inte är vid bordet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tillgänglig fjällstation

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Storulvån ligger vid vägs ände, vilket innebär att den är tillgänglig även för bilburna. Detta gör upplevelsen lite annorlunda än fjällstationerna i väglöst land. Icke desto mindre är Storulvån ett mycket bra ställe. Även om vyerna inte är lika storslagna som uppe på fjället, är det mäktigt att blicka upp på Getryggen ovanför stationen. Vi åt en mycket bra middag bestående av röding och frukostbuffén var välsorterad och bra. Priset för ett enskilt rum motsvarar det för ett bra hotell i storstan, men så får man också hög kvalitet på rum och badrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vandring

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Gottbemötande och förståelse”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toalett

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Önskvärt att kunna nå toalett och dusch invändigt även från hundrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vår första vandring

Rekommenderad av Terése, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Vi sov här dagen innan vi gav oss av, stationen var som ett stort hotell med allt man kan behöva. Tyvärr var sängarna oerhört hårda. Stor frukost! Personalen var toppen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Premiär Fjällvandring

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 jul 2021)
“Väldigt trevlig personal och man bodde i välstädade rum. Vi spenderade inte så mkt tid här då vi kom fram på kvällen och startade vandringen följande morgon. Frukosten var mkt variationsrik och god. Smarta påsar för att plocka med sig Lunchpaketet fick man. Ett extra plus var att dom hade örnkoll på nötallergien som ingick i vårt sällskap :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Märklig obalans i restaurangen

Ej rekommenderad av Single malt i Storulvån, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Bra med ambitiöst kök och trevliga maträtter, men lite knepigt att vinlistan var så lång och spritutbudet var så stort, när menyn var så kort. En eller två "enklare/vanliga" rätter, utöver de befintliga hade varit trevligt. Synd att en veckomeny var anslagen som ibland inte gällde. Jag hade väl läst på villkoren för dåligt, men trist att det inte gick att avboka när det visade sig att veckomenyn (som låg till grund för vår bordsbokning) inte gällde. Det vanliga är ju att man står för sina misstag. Frukostserveringen borde ha väldigt mycket större personal, som fyllde på, städade upp, torkade upp. En så kort stund där kaoset enkelt hade kunnat hållas borta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.