STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 909 av 934 rekommenderar (197 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(909 av 934rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 242)

Maten var undermålig

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Beställde 1-rätters middag för 4 pers. Vi var 2 vuxna och 2 barn. Det som erbjöds på menyn tilltalade inte barnen och erbjöds att välja ”barnbuffén” istället. Barnbuffén bestod av långstekt kött med en bbq-sås i tortillabröd och det föll inte i god jord. Inte direkt barnvänligt. På menyn fanns älgbiff/stek och vi, de vuxna, hade en förhoppning om en riktigt god middag. Dessvärre smakade det inte alls gott. Potatiskroketten till torr och rödvinssåsen helt utan smak. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Middag på Storulvån - kolla menyn innan ni bokar!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Vi vandrade jämtlandstriangeln och började och slutade med en övernattning på Storulvån. Tyvärr fick vi samma mat båda middagarna! Och det gick inte att beställa något annat än de två rätter som stod på menyn. Hade vi vetat det hade vi åkt vidare till Åre för sista övernattningen och middagen. Det var tråkigt eftersom det är dyrt att bo och äta på Storulvån. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppbetyg från en värmländsk 2-barnsfamilj

Rekommenderad av Marlén , Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Vår vistelse på STF Storulvån var en toppenfin upplevelse för hela familjen, 2 barn på 8 och 12 år samt pappa & mamma. Vackert beläget boende i underbar fjällmiljö. Personen vi träffade var genomgående serviceinriktad, vänlig, verkade trivas med sina jobb! Rätt personer på rätt ställe! Vi kände oss mycket välkomna och vi kommer gärna åter! Vi har redan rekommenderat detta resmål för vänner och bekanta. Vi besökte även STF Sylarna och STF Blåhammaren på vår vandring Jämtlandstriangeln. Lika fin personal där! Däremot kan vi inte betygsätta boendet där då vi bodde i tält. Restaurangerna serverade utsökta frukostar, toppbetyg där också! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt bra och start och mål

Rekommenderad av Jullan, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“En väldigt fin fjällstation som är perfekt för start och mål för en flerdagarstur i fjällen. Här finns en välsorterad shop, bra restaurang och mycket bra ytor att vänta på transferbuss till tåget. Bra att man kan låsa in en lite väska med ombyte på stationen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

SÅ trevlig personal

Rekommenderad av Alex, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Mycket trevligt bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi är väldigt nöjda med vår vistelse. Om...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Vi är väldigt nöjda med vår vistelse. Om något, så skulle jag önska och rekommendera att ni såg över dörrar och korridorer. Det är väldigt slamrigt på Storulvån. Dörrar som smäller. Någon slags dämpning eller fjädrar. Så att man inte stör varandra i sömnen. Ut över detta. Har vi inget att invända.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dubbel middag

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Vi gick Triangeln med start och stopp-natt på Storulvån vilket gav oss två likadana middagar. Detta hade vi önskat fått information om och därmed ej bokat middag andra natten. Vi hade ingen möjlighet att få annan middag utan åt samma mat en gång till. Dock stämde inte menyn då det var dåliga leveranser - tråkigt att personalen behövde förklara ändringarna i menyn istället för att trycka nya menyblad med kvällens aktuella meny. Inte heller fanns 8 av 10 möjliga läsk att välja på från menyn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personal

Rekommenderad av Skåning, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Det är framförallt den trevliga personalen som jag vill framhålla som det bestående minnet av Storulvån.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjd nybörjare

Rekommenderad av Patrik Lindh, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Hej St ulvåsen var toppen! Vi gick triangeln och det var kämpigt men så fint !”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hade önskat längre öppettider i receptio...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Hade önskat längre öppettider i reception, affär etc. Bättre utbud för allergimat på frukosten. Hört talas om glutenfri våffelsmet? Inga mjölkfriasnacks. Varmt på rummen, inget myggnät i fönstret. Gick ej att öppna pga det. Men. Jättetrevlig personal och fin service!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.