STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 1423 av 1467 rekommenderar (303 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1423 av 1467rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 303)

Bra boende

Rekommenderad av Jana, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Allt var toppen. Hög standard ny renoverade rum med fina badrum. Matsalen skulle behöva göras om lite, det var för mycket skolmatsal känsla över det, lyhörd pga klinker. Det skulle behövas lite mer hemtrevlig fjäll känsla över det. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gemytlig vandring!

Rekommenderad av Fransmelker, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Det är väldigt bekvämt att kunna vandra i Jämtlandsfjällen och kunna komma till varma ombonande fjällstationer. Vi vandrade i 3 dagar med ett konstant regnande, men tack vare fjällstationernas ombonande miljö med torkskåp, dusch, varma sängar och mat blev det ändå till en ljuvlig upplevelse. Det hade inte varit samma gemytliga upplevelse om vi tvingats bo i tält.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Proffsigt men lite anonymt

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Detta är en stor anläggning. Känns som ett hotell. Alla i personalen var glada och tillmötesgående. Frukosten god och med mycket ekologiska saker. Middagen inte jätteprisvärd men vällagad och kan fås med ett glas vin när en är som tröttast. Räcker långt så. De som reser med en snäv budget kan laga själv i ett stort fint kök på nedervåningen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Jämtlandstriangeln

Rekommenderad av LEK, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Mycket trevlig personal, god mat, speciellt kul med lokala råvaror och drycker. Bra med små butiker. Bara en sak att klaga på., det ena torkrummet på Storulvån gav ingen värme!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt fin fjällstation!

Rekommenderad av Margaret, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“En fjällstation som har allt som kan önskas! Underbart vackert läge och miljö med möjligheter till både dagvandringar och rundvandring mellan olika platser.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

kvarglömt

Rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“hej , tror jag glömde kartan (köpt på Storulvån) i rummet (216) kan du skicka den till mig , jag betalar / skickar frankerat kuvert hälsningar Christer Eidemar Vårbovägen 26 702 30 Örebro”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt god mat - men personalen var os...

Rekommenderad av Vandrare 👍, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Väldigt god mat - men personalen var osäkra vad som ingick i " helpension " Ena dagen ingick inte dessert, men följande dagar fick vi dessert. 🙈 Men personalen var trevlig, så det ska vi inte klaga på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt bra mat och dryck.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Fantastiskt bra mat och dryck. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra start inför vandringen

Rekommenderad av Majken, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Bodde på Storulvån i samband med vandring av Jämtlandstriangeln. Det finns gott om rum så det var inga problem att få det man söker. Personalen var väldigt trevlig och informativ. Jag ser fram emot att besöka Storulvån igen i framtiden.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Otur på vacker plats.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Storulvån är ett centrum på väg och och ut ur fjället. Hör är alltid mycket folk. Man kan också välja att bo här flera nätter och välja att gå dagsturer. Jag tycker bra om Storulvån och även här är personalen supertrevlig. Jag hade otur och vaknade med förkylning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.