STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (540 av 586 rekommenderar) (151 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(540 av 586rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 151)

Otroligt trevligt bemötande och service!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 apr 2020)
“Otroligt trevligt bemötande och service!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrt men trevligt, vintern är att föredra!

Rekommenderad av Oskar, Sverige (Sverige sön 05 apr 2020)
“Dyrt för de som vill stanna längre tid. Fräsch och modern dusch, wc och riktigt fin bastu. Dock luktade det väldigt mkt avlopp i duschen några dagar senast vi var där. Gemensamma köket hade kunnat vara bättre anpassat, främst spisen och avsaknaden av en frys men hoppas de sker vid nästa steg i renoveringen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kebnekaise, en trevlig bekantskap.

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige lör 28 mar 2020)
“Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Frukosten är ett måste och maten håller en jämn och hög nivå. Rummen är helt okej ljudisolerade. Fjällanläggningen ligger bra positionerad för alla möjliga aktiviteter och dagsvandringar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket fin anläggning och personal på Kebnekaise fjällstation. MEN DÅLIG POLICY HOS STF CENTRALT

Rekommenderad av Patric, Sverige (Sverige fre 27 mar 2020)
“Jag är mycket nöjd med vistelsen på Kebnekaise fjällstation. Personalen här jobbar verkligen allt dom kan för att ge service till kunderna. Dock så finns det såklart undantag och allt verkar inte synkas från ledning på stationen till de anställda. STF bokning och/eller styrelse är jag verkligen inte nöjd med. Jag bokade två turer, en 2 dagars med topptursförsök och en 4 dagars. Bägge med guide. Totalt över 10500kr. Ändå saknades 3 frukost, 2 luncher och 3 middagar. Med andra ord så är paketen inte riktigt genomtänkta. Dessutom är beskrivningarna av de paket som finns ofullständiga och överdrivet sockrade. Bland annat stod det att varje dag tre rätters middagar där ett vegetariskt alternativ alltid finns att tillgå. Vi gick tinad falafel en kväll. Sen då några på mitt rum frågade om varför vi i vår guidegrupp trycktes ihop med flera andra i ett allrum (med tanke på Corona) så skulle vi ändå behöva betala för uppgradering trots att flera rum står tomma pga avbokningar där folk inte vill komma på grund av smittorisk. Missförstå mig inte. Jag är mycket nöjd med guider och personalen på Kebnekaise fjällstation åter igen. Men någonstans måste detta handla om STF policy. Jag är dessutom medlem. Så här ska ni inte behandla era kunder och dessutom medlemmar. Varför ska jag vara kvar och stötta? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Anton

Rekommenderad av carl olofsson, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Våran guide Anton gjorde resan ännu mer värd all slit uppför berget Men även kökspersonalen gjorde resan extra bra med mat å service. Även Tryggve höjde stämningen i gruppen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Topptursweekend runt Kebnekaise

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Gjorde en långweekend med en kompis. Tre dagar med topptur och bestigning av Kebnekaise för de som ville. Ganska tufft uppför men härligt utför. För oss var det möjligt att dela upp gruppen efter förmåga/kondition, vilket var bra för alla. Kul att träffa nya människor och att vara i den unika miljön. Kanonservice från guider och övrig personal. Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bevara vildmarken

Rekommenderad av Cilla, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Det var väldigt bekvämt och bra att bo på stationen. Allt man kan tänka sig och lite till fanns. Det ska vara ett spartanskt och enkelt boende på våra stationer, för att spara på vår natur, medvetandegöra vår belastning på miljön och inte göra kontrasten mellan vildmark och boende för stor. Standarden ska absolut inte höjas!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Friendly and accomodating

Rekommenderad av Bknick, USA (USA sön 22 mar 2020)
“A wonderful end to our ski trek from abisko. The staff was very helpful and accommodating. All of the food (breakfast, lunch, dinner) was excellent.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra plats men lite väl dyr mat.

Rekommenderad av Alexander , Sverige (Sverige sön 15 mar 2020)
“Fantastisk plats att bo på. Fantastisk natur och fantastiska medarbetare. Fin er dock att maten var lite väl i det dyrare laget. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kebnekaises Fjällstation - som spa för själen

Rekommenderad av Carin Frånberg, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Er fantastiska fjällstation har allt man kan önska sig. Trevlig och duktig personal, underbart god mat och så den fantastiska miljön runt omkring fjällstationen. Ett besök hos er är som spa för själen Stort varmt tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-29 01:31:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.