STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 650 av 716 rekommenderar (191 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(650 av 716rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 231)

På Kebbe känns det som ett hotell full s...

Rekommenderad av Monika, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“På Kebbe känns det som ett hotell full service, men lugnet ute på de andra fjällstugorna är så UNDERBART! Men att avsluta på Kebbe är topp!”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kebnekaise fjällstation

Ej rekommenderad av Emil, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“I informationen inför ankomsten läste man om matlådan som man boostade upp väldigt mycket, ingen av dessa var varken prisvärd (135:-), eller rejäl (en torr kött/fiskbit, med några små potatisar o lite sås). De var inte heller någon smakupplevelse. Tyvärr gör detta att man fick panikhandla i den lilla kiosken. I kiosken är det dock överpriser så det står härliga till. Personal överlag väldigt bra, sovutrymme ändå godkänt, men priset för en natt gör det verkligen inte värt det, absolut inte prisvärt. En besvikelse överlag över Fjällstationen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Toaletterna på ovan våningen över recept...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Toaletterna på ovan våningen över receptionen där vi bodde städas alldeles för sällan. Torkrummet på samma våning fungerade inte alls, kläderna var nästan blötare efter att vi ställt in det eftersom det var så fuktigt i rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Boende i Oslagbar miljö

Rekommenderad av Maria L, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Hit kommer man på grund av omgivningen, så boendet i sig sekundärt. Men efter en lång dags vandring uppskattas det verkligen med dusch, mat och sömn. På kebnekaise fjällstation finns allt som behövs. Trevligt boende och trevligt bemötande!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

25-29/7

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Väldigt nöjd med allt! Inte STF-personalens fel att andra boende på anläggningen kissar bredvid toalettstolen, inte plockar upp tappade papper, struntar i att ställa undan frukostdisken etc. Andra boende kunde skött sig bättre och kunde tagit mer hänsyn till varandra. Trångt och smutsigt i servicehuset när boende struntar i att diska direkt, paxar platser att sitta på långt i förväg innan deras mat är klar (vi som var klara med vår mat och vår disk fick sitta på trappen och äta, medan det fanns tomma bord inne i huset som var dukade och således paxade...). Men som sagt - STFpersonalen gjorde ett fantastiskt arbete!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stökigt och kaotiskt men hög standard

Rekommenderad av Hec, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Min upplevelse är väldigt färgad av att jag bodde ovanpå receptionen/baren. Trots att dessa stängde klockan 22 satt många kvar och drack och skrek till 2 tiden på morgonen. Vid 4 tiden på morgonen stormade de som skulle upp till Kebnekaises topp (vilket verkar vara 90% av alla besökare) att galoppera runt i byggnaden vilket gjorde att det bara blev ca 2 timmars ostörd sömn. Hade jag bott i en annan del av anläggningen hade jag nog upplevt min vistelse annorlunda. En annan sak var att det var knökfullt med folk och kö till allt. Jag skulle inte rekommendera någon att bo här under den säsong då alla ska bestiga toppen, om det nu inte är det man själv vill göra. Vill man ha lugn och ro eller uppleva naturen är detta helt fel ställe under denna säsong. Jag gissar att upplevelsen är helt annan vid andra tider på året. Så jag kan både rekommendera och inte rekommendera Kebnekaise fjällstation.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Det mesta toppen men förbättringsmöjligheter finns

Rekommenderad av Pontus, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Hej! Vi hade en toppenvistelse på KEB på de flesta sätt. Trevlig och kunnig personal, god mat och en skön stämning ! :) Två saker som kan bli betydligt bättre: - Städning av servicebyggnaden. Var under de dagar/gånger jag var där rejält smutsigt på golvet. Dock fräscht i köket. - Matutbudet i butiken. Det var mycket förvånande att finna att utbudet för den som ska vandra vidare var så magert. Det var bättre utbud på Kaitumjare och Teusajare, vilket är ganska förvånande, och senast jag var i Alesjaure var min upplevelse att de hade mer än dubbelt detta utbud. Vill dock understryka att de färska brödbullarna var en fantastisk upplevelse. Förstår att kundkretsen kanske har större fokus på godis, men lite mera mat vore toppen. Mvh. Pontus”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra bemötande och ordning, trots hårt tr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Bra bemötande och ordning, trots hårt tryck med många gäster”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbemannat

Ej rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Kebne fjällstation hade tagit in alldeles för många gäster i förhållande till kapaciteten. Toaletterna var ostädade, papperskorgarna fulla och toapapperet slut när man behövde det. I servicehuset var det kaos. 2 av 5 större bord var ockuperade av sällskap som spelade kort medan flera andra sällskap väntade på en plats för att kunna sitta och äta. Slutade med att flera åt stående trots att de betalat för tillgång till servicehuset. Uselt av de som ockuperade bord trots att de ätit färdigt men grundproblemet är att Kebne tagit emot fler gäster än man har kapacitet till. Flera av de som fick äta stående var utländska sällskap, ingen bra reklam för Sverige. Förmodligen var det även tältgäster där som inte betalat för tillgång till servicehuset men det fanns ingen som kollade. Det var även konstant fullt i lobbyn. Flera sällskap ockuperade där bord i 4-5 timmar där de flesta vid bordet intog medhavd mat och dryck trots att detta inte är tillåtet, personalen gjorde dock inget för att stävja detta. Vi var där tre dagar och lyckades inte hitta en plats en minut i lobbyn trots att detta skulle ingå i den avgift vi betalat. Aldrig mer STF fjällstugor om det ska vara på detta sätt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Servicehus o receptionsbyggnaden var i b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Servicehus o receptionsbyggnaden var i bra skick o kändes fräscha. Madrasserna i sängarna var väldigt tunna, kände botten om man låg på sidan. Komplettera gärna toaletterna på övervåningen i receptionsbyggnafen med en krok så man kan hänga handduken när man borstar tänderna o slipper lägga på golvet. Regnade oavbrutet i de tre dar vi var där så allt blev blött, bättre torkmöjligheter behövs, var kaos i torkrummen o dålig fart på fläkt. Restaurangen var super fin, väldigt god mat o fin frukost extra pluss för det hembakade brödet o bären till filen! Sist men inte minst så otroligt trevlig personal, topp betyg till dem!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.