STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (725 av 793 rekommenderar) (161 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(725 av 793rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 215)

Guideer

Rekommenderad av Torbjörn Svensson Mossberg, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Varför finns det inga naturguider som har kunskap om djur och natur i fjällen?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Vi bodde två nätter på fjällstationen. Rent, snyggt, jättebra service och gudomligt god mat. Kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det är dags att ge Fjällstationen en ren...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Det är dags att ge Fjällstationen en renovering! Var här för 7 år sedan och det började vara slitet redan då! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kallt vatten

Rekommenderad av Kajsa Kavat, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Det var kyligt att duscha i kallvatten”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendestandard

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Vi är nöjda med vistelsen men har ett par funderingar: Duschen i byggnaden vi var hade inte riktigt varmvatten på kvällen. Sängarna var mjuka och då inte så bra för ryggen.( särskilt om man ska/har vandrat. Jag är samtidigt medveten om att man inte kan kräva hur mycket som helst, då det bl a är svårt att nå fram med leveranser. Men ville ändå nämna. Maten frukost middag var väldigt bra kvalitet. Väldigt trångt i och kring receptionen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boendet som förväntat på fjällstation. V...

Rekommenderad av Tonårspappan , Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Boendet som förväntat på fjällstation. Varmvatten i duscharna saknades på kvällarna när man behöver det. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Boende

Rekommenderad av Johanna, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Riktigt smutsiga toaletter. Dålig lukt generellt. Mysiga sovalkover. Trevliga allmännyttor och bra att kunna låna böcker. ”Draperier” för sovalkov för smala- gick ej dra igen helt. Endast ett kontantuttag i sovalkoven- vore bra med grenkontakt. Hade även varit bra med stegar till överslafarna.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Corona-kaos

Ej rekommenderad av Johanna, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Vi hade bokat vår vistelse i januari och gick länge och var osäkra på om vi skulle åka pga Corona. Efter förra betryggande utskick från stf om de åtgärder som gjorts i samband med pandemin kände vi oss trygga och åkte. Men vilket kaos! Det var människor ÖVERALLT. Toaletterna var i dåligt skick, det var hög trängsel i alla ytor förutom ens eget sovrum. Vi kände oss otrygga, upplevde flera av rummen som ofräscha. Personalen gjorde sitt jobb men absolut inte mer, bemötandet var helt ok men någon extra ansträngning för trivsel existerade inte. Vi hade inte fått någon information om att restaurangen behövde förbokas och kände därför att mataltermativen var få, dessutom svindyrt i restaurangen. I butiken hittade vi dock trevliga matlådor att köpa och värma så det var väldigt bra! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

För mycket folk

Ej rekommenderad av Jocke, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Först var det alldeles för mycket folk nu i Covid -19 tider Sängarna var helt slut så man sov på botten Skulle duscha efter 12 tim vandring så fanns d bara kallvatten För d priset man betalar så är d inte bra Frukosten var bra o inte så mycket folk ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag tyckte verkligen om min vistelse på ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Jag tyckte verkligen om min vistelse på fjällstationen. Men det blir både stökigt och smutsigt när det är så mycket folk på en och samma plats. Jag tror helt enkelt att det behövs fler städpass. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.