STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 1028 av 1135 rekommenderar (299 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1028 av 1135rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 299)

Sköna sängar

Rekommenderad av Katrin, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Måste säga att boendet var över förväntningarna. Jättesköna sängar och rent och fräscht”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Amazing place for families & lone hikers

Rekommenderad av Elek, Belgien (Belgien tis 14 sep 2021)
“Truly great place. Probably the poshest "refuge hut" I ever stayed in, but in the good sense. Well equipped, including kitchen (!) and friendly staff.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very good stay

Rekommenderad av cxfd, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Very kind and helpfull staff ! Confortable beds even in a 4 beds room. Buildings well indicated in the station and a lot of nice hikes next to it. Very good stay ! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hej jag vill ha mera och tydligare allmä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Hej jag vill ha mera och tydligare allmän info. om alla sevärdheter och vandringsleder etc Att alla som jobbar på stationen är insatta i dessa turistfrågor. Tex att ha väldigt tydliga informations anslagstavlor för alla sevärdheter och andra evenemang. Tex hur man går till bästa utsiktsplatsen, fiske regler, vandringstips med tidangivelser .....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Recension

Ej rekommenderad av Rikard, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Hej! Trots gällande restriktioner fick vi dela ett litet rum, med två andra helt okända personer, de två vånings sängarna stod mindre än 2m från varandra. När jag bokade så hade ni skrivit att ni hade vidtagit åtgärder och spärrat delar av anläggningen, men så var inte fallet. Det kändes inte okej, därför skulle jag inte rekommendera erat boende för någon annan. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kungsleden

Rekommenderad av John, Norge (Norge sön 12 sep 2021)
“En fantastisk natur og fine hytter, positive mennesker og hyggekige stugverter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

För mycket ”Stureplan”

Ej rekommenderad av Eva is, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Trevlig personal och bra bemötande. Fel nivå på restaurangen. Borde kunna få något enklare att äta i typ matsal. Helt fel med dyr , exklusiv mat som serverades vid bordet. Mat med lokal prägel vore önskvärt. Prisnivån stämmer inte med konceptet fjällvandring. Bodde i den nyrenoverade delen. Reagerade över att det inte fanns en enda hängare/krok i anslutning till sängen. Borde även finnas någon avskärmning för de första sängarna, eftersom det är damer och herrar blandat. Reagerade också över att Bastun inte var tillgänglig. Fanns inga andar corona anpassning som jag uppfattade. Dessutom smittar inte viruset i bastun, möjligen i omklädningsrummet och det var tillgänglig??”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Industri

Ej rekommenderad av Joakim, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Tråkig känsla av att bara befinna sig i en fjällturismindustri. Jättefint ställe i avsaknad av allt gemyt. Här är du en konsument av turism och inget annat. Finfin service, varm dusch!, helt ok middagspaket, men det saknas känsla och det är dyrt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“Kan rekommendera tills andra pga läget men känns som om det är det enda ni har, konkurrens hade varit bra.. väldigt dyrt, små rum, speciellt 4bädd rummen var hemska, personalen meddelar inte personer att de ska dela säng i samma sällskap utan vi fick sova ovanför det andra sällskapet. Tråkigt att bastun var stängd pga"Corona restriktioner" ja Jo men överallt annanstans är det trångt som fan?! Varmvattnet tog slut bland. Osköna sängar har aldrig förut haft sån sömnbrist. Lyhört i rummen från andra delar av byggnaden. För lite ytor att umgås på. För lite att välja på i affären ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Det skulle kännas bra med två olika toal...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Det skulle kännas bra med två olika toaletter, en för kvinnor och en annan för män i boendet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.