STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (987 av 1056 rekommenderar) (234 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(987 av 1056rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 242)

Ett härligt ställe

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige tor 12 sep 2019)
“Personalen var trevlig och ansträngde sig det lilla extra med vår bokning. Det är dyrt med boende på fjällen men värt att slippa bära tält osv. Vackert beläget Förutom Kebnekaise finns flera kortare och längre vandringar som var otroligt fina.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Förbättringar

Rekommenderad av Ove Nykvist, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Sovsalarna behöver fräschas upp! Vi hittade skräp under sängarna från tidigare gäster. Toaletterna på övervåningen behöver en ordentlig översyn. Torkrummet behöver saneras. I övrigt är det fint på nedervåningen men även där behöver det fräschas upp. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

like an hotel place in the middle of nowhere!

Rekommenderad av Florence, Frankrike (Frankrike mån 09 sep 2019)
“we appreciated to have a comfortable moment in the middle of the treck at Kungleden. We enjoyed our hike arround the mountain station. A special mention to the very nice restaurant and 3 courses meal ! Although it's been an experience on its own to make a booking on internet as the page is not awailable on the english version of the site... why is that?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi hade i alla fall tur med vädret.

Ej rekommenderad av Jan, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Vädret var helt fantastiskt och vi nådde toppen under dom dagar vi varit där. Tyvärr har det varit strul redan från att jag bokade vistelsen i Kebnekaise. När vi väl var på plats så hävdade man vid ett flertal tillfällen att jag hade bokat fel. Personalen på plats bör nog få en bättre utbildning i service för gäster.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

När det gäller boendet är vi missnöjda m...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“När det gäller boendet är vi missnöjda med att bo i sovsalen i gamla huset på andra våningen, det var ofräscht och alla gäster sov direkt med täcken och kudden utan att använda påslakan - därav det låga betyget. Övriga nätter sov vi i byggnaderna på gården i 4 sal där det var betydligt bättre”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Efterlängtad rastplats efter några dagar på fjället

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Efter några dagar på fjället i tält med mest frystorkat var en natt på Keb efterlängtad. Keb levde upp till alla våra förväntningar. Det som saknades var tillräckligt bra och stort utrymme för att hänga upp och torka blöta kläder. Samtliga våra kläde vantar och skor var lika blöta dagen efter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gourmet och vandring

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Bodde i vandrarhemmet med en kompis vi lagade tre rätters middag och gott vin på kvällen och vandrade upp på Kebnekaise på dagen. Allt med boendet var bra. Saknade resår madrass sängar.....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Youth group stay at STF Kebnekaise

Rekommenderad av Brownie, Storbritannien (Storbritannien tor 05 sep 2019)
“Great facility for groups with stay in private rooms, good showers and sauna etc. Fantastic food and amazing friendly, helpful staff”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Incheckning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Lite nonchalant personal, vi hyrde lakan odyl och fick smutsiga lakan. när jag ville byta fick jag ingen ursäkt osv.... verkade roligare att pratat med kompisar. Lite dåligt pålästa om området ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra service-härlig miljö

Rekommenderad av Tomson, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Fantastiskt resmål, Härlig personal med hög servicenivå. Dock alldeles för dyrt med middag och höga priser i shopen. Borde funnits alt till sittning för 465 kr, enklare restaurang med meny och s la carte.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället