STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (1022 av 1098 rekommenderar) (189 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(1022 av 1098rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 189)

Beter than I expected

Rekommenderad av Meiju, Finland (Finland mån 23 sep 2019)
“Super nice service + good food. 10+”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great stay in an amazing environment

Rekommenderad av wkep, Belgien (Belgien fre 20 sep 2019)
“Kebnekaise mountain station is a great place to stay and relax in an amazing environment full of wonders of nature.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Missnöjd men ändå nöjd.

Rekommenderad av Brinken, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Restaurangen stängde alldeles för tidigt, 20:30 var sista insläpp. Hade varit bra med mer saker i kiosken. Enbart 1 wc på 18 man så det var lite körigt. Men en väldigt bra upplevelse i övrigt. Tack”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende, de flesta i personalen trevligt och super bra mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Stf kebnekaise är ett bra boende med många utbud på rum. Fräscht i duscharna om man bor i flerbäddsrum samt i bastun och duschen i servicehuset. Är btöra att det även finns käk i servishuset för dem som vill laga mat själv. De flesta i personalen är trevligt och tillmötesgående. Maten i Elsas kök är suverän, både middagen och frukost ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi tycker att kebnekajse fjällhotell had...

Rekommenderad av Christina Nordin, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Vi tycker att kebnekajse fjällhotell hade trevlig stämning och kunnig, hjälpsam och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dåligt utbud i butiken. Sämre än i fjäll...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Dåligt utbud i butiken. Sämre än i fjällstugorna ?!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Middag

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Lite tråkigt hur ni tvingar på folk en 3 rätters bara för att ni kan. ( inga andra alternativ finns om man vill ha service känslan) ni hade nog fått fler och äta middag om ni körde en buffé / vanlig middag för kanske 200kr än en 3 rätters för 400kr. Men i helhet så var stället underbart.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyx att kunna bo och äta så bra mitt ute i fjällvärlden

Rekommenderad av HE, Sverige (Sverige lör 14 sep 2019)
“Jag hörde några Amerikaner beklaga sig över att det inte fanns duch/WC på rummet, de hade uppenbarligen inte fattat grejen med att det är en ren lyx att kunna bo så långt ute i fjällvärlden och ha tillgång till säng, värme, torkrum, badrum (om än delade) och bra resuarang. Jag bodde i 10-bäddsrum som var toppenfräscht och fungerade förvånansvärt bra. Personal både i reception, restaurang och guider var alla suveräna och verkade verkligen trivas på jobbet - därmed gjorde de ett toppenjobb!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett härligt ställe

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige tor 12 sep 2019)
“Personalen var trevlig och ansträngde sig det lilla extra med vår bokning. Det är dyrt med boende på fjällen men värt att slippa bära tält osv. Vackert beläget Förutom Kebnekaise finns flera kortare och längre vandringar som var otroligt fina.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Förbättringar

Rekommenderad av Ove Nykvist, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Sovsalarna behöver fräschas upp! Vi hittade skräp under sängarna från tidigare gäster. Toaletterna på övervåningen behöver en ordentlig översyn. Torkrummet behöver saneras. I övrigt är det fint på nedervåningen men även där behöver det fräschas upp. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.