STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (1034 av 1136 rekommenderar) (264 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1034 av 1136rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 272)

It was great to stay a few nights in dif...

Ej rekommenderad av Simon, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“It was great to stay a few nights in different cabines. The huts of Vakkotavare and Kaitumjauri were very lovely. The Kebnekaise station was in my opinion overpriced. The price for the dinner too. Unfortunately, the saunas were not open”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket nöjd med vår helg

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Mycket trevligt bemötande, både på plats och via mailkontakt vi hade innan vår ankomst. Vi bodde i flerbäddsrum och tyckte det var välplanerat och bekvämt för det pris man betalat. Maten på Fjällstationen var helt fantastisk! Det som ev skulle kunna förbättras är att ytterligare tydliggöra att middag ska förbokas och att det är högt tryck på de senare mattiderna. Annats var allt perfekt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

The beds are really small - max. for peo...

Ej rekommenderad av Anonym, Tjeckien (Tjeckien sön 13 sep 2020)
“The beds are really small - max. for people with 190 cm not more. The accomodation is also veeery expensive even for Sveden.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mycket mysigt boende med flera hus. Kund...

Rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Mycket mysigt boende med flera hus. Kunde finnas fler wc/dusch i korridoren. Blev köer ibland. Fjällstationen ligger helt fantastiskt mysigt och jag kommer definitivt återvända! Åt frukost en dag och lunch en dag. Gott och prisvärt! Trevlig personal! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nice, but...

Rekommenderad av Peter Prinsen, Belgien (Belgien lör 12 sep 2020)
“Very good starting point to climb the Kebnekaise. Clean rooms and good food, but at a price. Shop is limited but sufficient. Kitchen is well equiped and clean. BUT... Dog owners be aware! You are NOT welcome in the main building! Cleaning of the rooms is finished around 14:00. This means that if you arrive via helicopter you must wait outside, possibly in the wind, rain and cold from 9:00 until 14:00!!! So sorry but this is not acceptable because dog owners have to pay extra for their four legged friend. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig vistelse i fräscha lokaler

Rekommenderad av Maria Bendz , Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Vi hade tre mycket trevliga nätter på Kebnekaise fjällstation. Bra service, fräscha lokaler, god frukost och bra med information. Rummet var dock lyhört men med öronproppar blev sömnen bättre. Kan starkt rekommendera andra att bo där! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig personal

Rekommenderad av YNGVE, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Trevliga och hjälpsamma ungdomar som man möter i anläggningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bäst upplevelse var i signi stuga. Mkt t...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Bäst upplevelse var i signi stuga. Mkt trevlig värd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Keb

Rekommenderad av Nillan&Eli, Sverige (Sverige ons 09 sep 2020)
“Skönt att äntligen få sig en dusch i varmvatten. Bra att servicestugan hade en behållare med kokt vatten hela tiden. Synd att personalen inte var bättre utbildad på de olika stigarna/lederna. Blomsterstigen till exempel var väldigt svår att hitta till och receptionen kunde inte svara på frågor om detta. Annars var personalen trevlig. Vid frukosten saknades ägg en dag. Det hade varit trevligt med äggröra och korv till frukost. Desutom saknade vi linfrön som är en vital del för att hålla alla tarmar på gott humör. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sämre sen i fjol

Ej rekommenderad av Anette o Svante, Sverige (Sverige ons 09 sep 2020)
“ Med super bra upplevelse sen förra året, blev vi mkt besvikna med servicen på middagen. Vi satte oss till bords, och fick själva be om bröd o smör, som de andra gästerna fått. Maten presenterades dåligt. När vi hade ätit färdigt,satt vi o väntade in efterrätten. Då kom servitrisen o sa att vi skulle gå, för nästa sittning skulle in. Då sa vi att vi hade inte fått vår efterrätt. Hon föreslog att vi skulle ta den o äta ute i samlingsrummet utanför. Där var det knökfullt, så då blev det att vi fick haffsa i oss den vid ett annat bord. Vi klagade till henne när vi skulle betala vår dryck. Tyvärr hade fler blivit drabbade hörde vi nere i Jämtland av ett par.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.