STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 1028 av 1135 rekommenderar (299 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1028 av 1135rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 312)

Ej prisvärt på Keb fjällstation

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Bodde dels i delat rum (prisvärt) och dels i tvåbäddsrum, vilket var hutlöst (2800 kr för en vuxen och ett barn som är medlemmar inkl frukost). Det motsvarar boende på ett fyrstjärnigt hotell i en storstad. Väldigt trevlig personal och god prisvärd middag! Konstigt dock att man som sällskap kunde boka tid i kök men inte i bastu. Vad är skillnaden? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fint sted at slytte fjeldturen

Rekommenderad av René Ljunggren, Danmark (Danmark sön 08 aug 2021)
“Venligt personale - især Marit. Meget kompetente. God service og bra mat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra personal

Rekommenderad av Torbjörn, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Motiverad och driftig personal”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra organiserat

Rekommenderad av Mattias, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“Organiserat, uppstyrt och trevlig personal. Lite för mycket folk mitt under pandemi.. ironiskt nog var bastun avstängd pga pandemi men överallt knökfullt med människor.. Stort minus för uthyrning av stavar.. fick böta för att vi lämnade tillbaka morgonen därpå.. var ju omöjligt att återlämna kvällen innan då vi var tillbaka från berget kl 23:00.. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personal

Rekommenderad av Jana, Sverige (Sverige fre 06 aug 2021)
“Otroligt trevlig och hjälpsam personal. Är så nöjd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Service och dusch

Rekommenderad av Lena och Kristina, Sverige (Sverige fre 06 aug 2021)
“Någon enstaka person höll inte samma höga servicenivå som de övriga Varma vattnet tog slut när man skulle duscha på kvällen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underdimensionerat sett till antalet besökare

Rekommenderad av Calle, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Något oerhört positivt med fjällstationen är att det är det enda alternativet nära Kebnekaise. Fjällstationen ger den enda möjligheten att sova med tak över huvudet, använda dusch & toalett, äta lagad mat och eventuellt hyra utrustning. Det är därför också förståeligt att priset blir därefter med tanke på att stationen är belägen två mil från närmsta bilväg och enda möjligheten att frakta dit livsmedel mm. förmodligen är via helikopter. Däremot är fjällstationen underdimensionerad sett till antalet personer de tar emot. Jag och min vän besökte fjällstationen i början av augusti och under dessa dagar var receptionen & lobbyn med få undantag så full att det var svårt att passera genom den; folk satt i trapporna i brist annan plats att sitta och stod lutade mot varenda ledig väggyta. Det var nära omöjligt hitta en toalett utan en kö på två eller tre personer och likaså var det nödvändigt att köa för omklädningsrummet vid duscharna och bordsplatserna vid självserviceköket.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Sveriges sämsta fjällstation

Ej rekommenderad av Joakim, Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“Vi har bott på många av Sveriges fjällstationer och det här är tyvärr den sämsta vi besökt. Ett av de största problemen är den galna mängden helikoptrar som bullrar så mycket att det är svårt att uppleva någon stillhet. Dessutom står det i motsats till stf:s miljöprofil. Det är generellt för mycket folk, vilket inte är stationens fel förstås, men stationen hänger inte med när det kommer så mycket folk. Det resulterar i stressad personal, smutsiga gemensamma utrymmen och att varmvattnet tar slut ofta. Guidekontoret var inte särskilt hjälpsamma när vi hade frågor och känslan man fick var att de får för många frågor för att orka hålla intresset uppe. Vi tyckte dock arr maten var väldigt god i restaurangen! Och läget förstås väldigt fint.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Hade gärna haft ett skynke för sängen i ...

Rekommenderad av Eregie, Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“Hade gärna haft ett skynke för sängen i de delade rummen. Alla lägger sig väldigt olika tid och det skulle kännas mer privat. Priset är verkligen inte billigt för hotell finns billigare rum på fina ställen så kan tycka att lakan åtminstone borde ingå.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skönt att bo i stugorna för att slippa t...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Skönt att bo i stugorna för att slippa tälta men för dyrt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.