STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (1055 av 1133 rekommenderar) (227 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(1055 av 1133rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 227)

Vår familj på 4 vuxna fick en underbar v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Vår familj på 4 vuxna fick en underbar vistelse på fjällstationen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Genuint

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Jag upplevde hela upplevelsen på Kebnekaise fjällstation som genuin. Även om rummen var små och man delade toalett så hörde det till upplevelsen på något sätt. Det kändes som att personalen verkligen gillade sitt jobb och som att de ville ta hand om oss på bästa sätt. Jag uppskattade middagarna där vi lärde känna andra likasinnade och kunde diskutera dagens och morgondagens aktiviteter. Over all, mycket bra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrt men trevligt

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Missförstå mig rätt, jag förstår att det kostar mer att ha en anläggning där det mesta måste forslas med helikopter eller fyrhjuling.Men det är ändå ett vandrarhem och inget hotell i den högre klassen. Två personer i tre nätter som kostar 4600 utan lakan, handduk eller frukost. Med detta som tillägg hamnade vi på 5800 kr, nästan 2000 kr per natt. På ett vandrarhem som inte kan erbjuda varmvatten i duscharna annat än på morgonen. Förutom detta är det ett fantastiskt ställe med go atmosfär och trevlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Upplev fjällen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Bra bemötande. Fantastiska vyer. Elsas krog en riktig lyxupplevelse i rustik miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Återkommande besök

Rekommenderad av Eva färdis, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Har nu varit på Keb-stationen minst 24 gånger. För mig är det in- och utgången i fjällvärlden, toppen har jag varit på vid två tidigare tillfällen. Bemötandet är bättre än förut, likaså maten. Men ... toaletterna stinker ända ut i korridoren både utanför huvudbyggnadens logement och i källaren. Städa. Att ni städar en gång om dagen är ingen ursäkt. Det räcker inte så då får ni städa oftare. Gå en kurs i kvalificerad toalettstädning. Och det är många år sedan jag insåg att STFs toaletter stinker. Stugornas dass däremot är riktigt bra. Där kan de lukta dass men där är rent.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allt var ok det som vi förväntade oss va...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“Allt var ok det som vi förväntade oss var varmt vatten efter 20km klättring ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Åsikt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“Faciliteter behöver att ses över, exempelvis skynken för dörren ( varför är det ens ett skynke och inte en skjutdörr? Att det inte går att stänga om sig bör specificeras ) det är under all kritik att få duscha i kallt vatten med dåligt tryck. Varför det står att jag metat roligt besöker faciliteten ligger vid kebnekaise fot o h sär finns inget annat boende att välja. Toaletternas interiör behöver renoveras, det luktar unket och plast mattan har släppt på flera ställlen samt det läckte på många ställen. Om man erbjuder ett grisigt intryck kommer gästerna att bete sig därefter! Om man erbjuder något som ser välskött ut kommer också gästerna att rätta sig efter det ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

för mycket folk

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“När man kommer fran fjällen kännas det jättedrückt särskild under högsäsongen. Alla är vänliga och faciliteterna är mycket bra men ja trivs bättre i fjällen. För miljön vare det ocksa skönt om man inte skulle flyga sa mycket med helikoptern. Der är enkelt att vandra till eller fran Nikkaluokta och det finns även battrafik. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nästa gång hoppar vi över Keb

Ej rekommenderad av Fröken Y, Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“Jag älskar fjällvärlden. Jag har älskat Keb. Nu är den kärlekshistorien slut. Tyvärr. Dyrt(3000kr för ett fyrbäddsrum i Finlandsbåtsstandard), slut på varmvatten i duschen, absolut proppfullt på alla gemensamhetsytor, vid den bokade middagen tog den nästan 50 minuter innan vi fick varmrätten ( då hade vi bokat den senare sittningen för att vi trodde att det skulle vara lite lugnare och vi hade dessutom vandrat 25 km först så vi var hungriga), förättsbordet var delvis slabbigt/slut när det blev vår tur. Så ledsamt att konstatera, men hela vägen ner till Nikka gick åt att planera hur man kan ta sig hem utan att passera Keb fler gånger. Personalen gjorde nog sitt yttersta att hålla verksamheten igång på bästa sätt men tillströmningen har vuxit så fort att stället inte mäktar med anstormningen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Ingen grund at betala för slutstädning

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark tor 25 jul 2019)
“Det virker inte rimeligt at betale ekstra for slutstädning. Ingen gäster hjälper til med slutstädning uavsett om dom har betalat för det. Eneste värde er, at man kan lade sit linned blive på sengen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället