STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (840 av 922 rekommenderar) (231 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(840 av 922rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 231)

Resturang

Rekommenderad av Sonny, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Bra boende och ett extra plus för resturangen som använder kloka råvaror hembakade frallor redigt skinka/renskav det enda som va så där var isåfall efterrätter som vi tästade två olika men dem kan man va utan såklart ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

The most expensive youth hostel I have ever stayed in

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Accommodation very basic for the price paid. Ridiculous price for rental of bed linen for 4 people. Never again. If you are going take a tent and camp at the Fjallstation. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mycket bra boende

Rekommenderad av Viking, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Supertrevlig personal. Allt man behövde fanns tillgängligt i form av restaurang, dusch och relaxavdelning. Tyvärr funkade inte middagsbokningarna som vi gjort på förhand som de var tänkta trots att de var betalda. De hamnade aldrig i restaurangen så vi fick boka om och ta tiderna som fanns över. Rummen var 4 bädds och vi fick dela med en tredje person. Sängarna var korta ca 1.80 och hårda men efter lång vandring sov man som en stock ändå. De hade en del coronarestriktioner men det var riktigt mycket folk överallt på anläggningen. I stort är vi mycket nöjda med resan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi tyckte det var en bra och fräsch anlä...

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Vi tyckte det var en bra och fräsch anläggning men lite snålt med toaletter i stugorna och lite snålt med bara en mickro i servicehuset. Sedan tror jag att ett alternativ till restaurangen skulle sälja bra, kanske något lite billigare med avhämtning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscha med väldigt lyhörda rum

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Över förväntan fräscha rum, dusch och toaletter, med känsla av att vara nyrenoverat. Små, enligt beskrivningen på STF hemsida. Extremt lyhört, ta med öronproppar om du vill kunna sova! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ångest för att smittas. Kall dusch.

Ej rekommenderad av B, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Ångest för att smittas. Kall dusch. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kostnadsmässigt i överkant

Rekommenderad av Tom Landgren, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Väldigt vackert läge och området kring stugorna etc är mkt tilltalande. Faciliteter såsom uppehållsrum, dusch, toaletter, restaurang är tillräckliga ytmässigt. Rummen för små med liten möjlighet för förvaring av t.ex fyra ryggsäckar. Det är väldigt mkt överpris att betala hotellkostnad för vandrarhemsstandard. Det rimmar inte med att vara en organisation som värnar om att få fler att vistas i naturen. Om det är billigare att bo i städerna så gör kanske det istället och vistas i naturen på hemmaplan och sover hemma. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket folk och dåligt städat

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Jag förstår att det är populärt att bo här för alla som vill bestiga Kebnekaise och vandra i området. Men speciellt denna coronasommar kändes Kebnekaise fjällstation som en smittohärd, inte bara för att det var tätt med folk precis överallt, men också att det var så smutsigt och ofräscht på.alla toaletter och duschar. Såg inte en enda handsprit eller desinfektionsspray, och inte heller papper att torka händerna med. Grisigt, oprisvärt och fullt med folk.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Social distans

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Inkonsekvens. Vissa ställen väldigt tydligt och efterlevas. Andra ställen inte alls. Ex kön till buffén tydliga två meter men bordsplaceringen vid middagen var stolarna bredvid varandra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Västra leden till topp av Kebnekaise

Rekommenderad av Maria W, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“En härlig upplevelse att bestiga Kebnekaise via Västra leden och dessutom ha förmånen att få okej väder på turen. Vandringsstavar rekommenderas starkt och förberedelser med tejpa fötter och känna in sina skor och snöra på dem ordentligt för minska glid och skav gjorde upplevelsen än mer positiv och njutbar! Dyrt bo i stuga men gott att starta utan fukt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.