STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 1028 av 1135 rekommenderar (299 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1028 av 1135rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 312)

Fjällstationen Kebnekaise

Rekommenderad av Sten, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Bra boende, och enda boendet om man inte bor i tält, nära Kebnekaise. Fin service med uthyrning av stavar, stegjärn mm och fantastisk fin middag på restaurangen. Alla i personalen vi mötte var mycket glada, trevliga och serviceinriktade. Bodde i huvudbyggnaden i sovalkov med fyra bäddar. Detta är en äldre del och det märks. Ganska nedgånget jämfört med standarden i stugorna där jag bodde förra gången. Ingen möjlighet att packa upp speciellt mycket av packningen, ingen tillgång till kyl för matvaror heller. Dock samma pris och det går såvitt jag såg på hemsidan inte att välja. Vi bodde med fönster på samma sida som köket och hade tidvis rejält med matos in i rummet. Värre var en obehaglig lukt en natt som faktiskt väckte oss så att vi fick stänga fönstret. Priset på boendet är högt och renovering och allmän uppfräschning borde faktiskt göras. Frukosten är fräsch och stabil med gott bröd och mycket pålägg, yoghurt, gröt och filmjölk. Dock ett minus att de kokta äggen är kalla? Borde ju gå att servera varma ägg. Alla toaletter och duschar är rena, vissa ganska slitna, andra riktigt fräscha men alltid rena. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kebnekaise Gorni, augusti -21

Rekommenderad av Vandraren, Sverige (Sverige lör 14 aug 2021)
“Väldigt trevligt boende. 10 personer i rummet av blandad ålder och kön. 4 nätter i rummetmed branattsömn och lite småprat med rumskompisar. Servicehuset var hårt belastat, trångt i köket men trots det flöt det på bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bodde ena dagen i ett 10-bäddsrum där de...

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Bodde ena dagen i ett 10-bäddsrum där det var. Det var bra städat men svårt när alla vill gå och lägga sig/gå upp olika tider men funkade ändå helt ok. Andra dagen hade jag fått tag i ett dubbelrum 1790 en natt, väldigt dyrt men lyxigt men eget rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bad value for money :(

Ej rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien ons 11 aug 2021)
“The last cabin in Kebnkaise didn't justify its price at all, in my humble opinion. 810SEK for a bunk bed in a tiny room (not really suitable for 4 people) with nothing but a curtain to maintain a non-existing level of privacy... just no. Kitchen & drying room located outside of the main building: I understand you are trying to make extra money by "encouraging" guests to use the restaurant instead of walking outside the pouring rain to cook. But this one is just too much. Overall, as a foreigner, I hold a great respect for the Swedish way of doing things - many times it feels "fair" (on its positive meaning), and no one is trying to trick me as in some developing countries. *Not in this case*. I paid for an ensuite double room with rich breakfast, sauna and proper double bed (with comfy bed linen) in a 3 star hotel in Lapland Finland almost the same price. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kebnekaise21

Rekommenderad av markus Larsson , Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Hej! För mig blev vistelsen pricken över i:et. Jag hade med mig ett gäng ungdomar från övik och vi cyklade till Nikkaluokta och sedan besteg vi Kebnekaise. Under vår resa samlade vi in pengar till en organisation som heter Mind.se där pengarna går till arbetet mot psykisk ohälsa bland ungdomar. Vi satte ett mål på 50000kr och vi klarade det. Förväntningarna på Keb var stora och vädret var med oss 100%. Ungdomarna låg i tält och jag tog sov i sovsal med frukost. Bra standard på frukost och rum. Svårt att hitta en bra tältplats för ungdomarna, men med så många besökare så är det inte så konstigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig vistelse på Kebnekaise

Rekommenderad av Berggren x3, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Vi hade tre bra dygn på Kebnekaise fjällstation. Bra boende även om extrabädden var lite väl simpel. Maten i restaurangen var mycket bra, kom ihåg att boka bord i god tid när det är högsäsong. God service och trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt i huvudbyggnaden . Minus ingen ba...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Mysigt i huvudbyggnaden . Minus ingen bastu pga pandemin. 4-5 åt gången kanske”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Svartmögel

Ej rekommenderad av Dragan , Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Rummet stank svartmögel. Vaknade med rinnande ögon och täppt näsa. Påpekade detta för receptionen. Fick ingen kompensation ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevliga dagar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Allt fungerade bra. Lite trångt runt toaletterna sov var ganska ofräscha. Mycket trevlig personsal med ett gott bemötande. Tyst och skönt nattetid. Nöjd med vistelsen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Utmärkt middag, underdimensionerad butik

Rekommenderad av Tvåben, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Trotts att detta är en av STFs populäraste ställen och en "fjällstation" så var butiken inte större en vissa stugor har. Vi saknade salami som man förväntade hitta pga STFs hemsida. Men på plussidan var folket som jobbade där jättetrevliga och hittade plats till oss för middag trots att vi anmälde oss sent, och middagen i restaurangen var förstklassig. Bästa madrasser på hela resan!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.