STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (540 av 586 rekommenderar) (151 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(540 av 586rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 151)

Kaos

Ej rekommenderad av Besviken fjällvandrare, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“För många icke fjällmedvetna gäster (i och för sig utmärkt med folk på fjället) i kombination med orutinerade ungdomar i reception, i butik och som städpersonal skapar en kaosartad upplevelse i duschar, kök för självhushåll och frukostmatsal. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Boende i Jägaren fantastikst, övriga stationen OK

Rekommenderad av Utpåtur, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Bodde tre nätter i Jägaren som visade sig vara ett fantastiskt boende. Få rum i stugan, fint gemensamt kök och socialt utrymme, fräscht, bra toalett och hall. Skulle definitivt kunna bo här igen och rekommendera till andra! Servicehuset med duschar var ganska skitigt och det var omöjlight att få en varm dusch. Efter långa dagar med vandring hade jag gärna betalat extra för att få duscha varmt. Jättebra med uthyrning av stavar och stegjärn mm! Ingången till reception och restaurang skulle man behöva åtgärna och hitta en annan lösning för. Med 100talet kängor innanför dörren var odören en ren oangelägenhet och det var omöjlight att vistas där. Hade varit bra om man vid incheckning fått lite tips kring att hyra stavar och stegjärn till toppturen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt bra , lite skedar i köket , för övr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Allt bra , lite skedar i köket , för övrigt mycket bra ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kebnekaise 2019

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“En mycket trevlig vistelse på Kebnekaise fjällstation”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket speciellt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Det blev en strömavbrott på 20 timmar då vi var på fjällstationen. När vi kom ner från Kebnekajse efter 14 timmars vandring var allt mörkt. Personalen löste detta på ett föredömligt sätt och det gav en extra dimension till vår vistelse. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tack!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Ett stort tack till personalen på STF Keb för ett fantastiskt gott arbete och för att ni hjälpte till så att vi fick en underbar semester. Hit kommer vi tillbaka. Vill speciellt betona hur värdefullt och viktigt det är att personalen alltid är trevlig, bemöter med ett leende och verkar genuint intresserade av att vi skall få en bra vistelse. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kebnekaise vistelse

Rekommenderad av Annelie , Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Bodde 5 nätter på Kebnekaise fjällstation, vi var 4 personer, första natten fick vi bo i två olika rum,men fick sedan byta till samma rum. Hade önskat att vi fått bo i 4 bäddsrum i stället för 6 bäddsrum. Bra personal. Kunde varit lite mer variation på frukosten. Vi åt 3 rätters middag två gånger och förrättsbuffen var bra, men exakt samma rätter. Varmrättern var okej men små. Desserterna var dåliga. Sammantaget är vi nöjda med vår vistelse på Kebnekaise fjällstation. Lite irriterande med helikoptertrafiken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Klart att man gjort Keb.

Rekommenderad av Callesax, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Kebnekajse turiststation är en härlig plats med trevlig personal! Men det kostar! Ganska dyrt att bo i en sovsal med 20 andra. Tråkigt att mötas av iskallt vatten i duscharna efter kraftprestationen att bestiga Keb. Förstår att det varit svårt att möta anstormningen. Sedan måste jag tyvärr säga att jag blev lite besviken på de dyra och lite upphaussade middagarna. Trevligt koncept men maten ( lammkött) var ena kvällen nästan oätlig då den var så seg. Den återkom dagen efter som pyttipanna med halvkokta potatisbitar. Inte ok med de priserna! En detalj från vandringen är att där borde finnas en skylt vid bron i Kitteldalen att det är sista vattenpåfyllningsstället. Missade vi och andra vandrare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kungsleden Abisko-Nikkaloukta juli 2019

Ej rekommenderad av MJ, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Leden är bitvis dåligt underhållen med många trasiga spänger. Kunde vara tätare skyltat och stämmer verkligen de angivna avstånden? Varierande standard i stugorna, t.ex. utrustningen i köken behöver ses över i vissa. Och varför är det inte myggnät i alla fönster? Skulle vara bra med försäljning i alla stugor. Toaletterna var riktigt äckliga på ett par platser. Väldigt långt mellan stugor och toa på ett par platser. En stor eloge till Kebnekaise fjällstation, både vad gäller miljötänk, boende och den jättegoda maten! Helikopterturen mellan Kebnekaise och Nikkaloukta var en positiv upplevelse! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Superbra personal

Rekommenderad av Dan , Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Personalen vekligen bra. Både i reception och resturang. I gamla boendedelen var sängarna lite för korta även för mig som medellängd. Bra med att kunna lämna mat och använda andras kvarlämnade! Sparar på pengar, knän och miljön. Nya boendedelen Giron var mycket trevligt utförande. Bra madrasser och många krokar. Perfekt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-26 16:55:36, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.