STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 639 av 701 rekommenderar (192 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(639 av 701rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 192)

Se förra recension vi fick byta rum och ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Se förra recension vi fick byta rum och andra natten sova i genomgång rum och 21 regeln följdes ej. När vi var tvungna byta boende fick vi städa vid 6 på morgonen eftersom vi skulle med toppturen, vilket säkert inte uppskattades av övriga gäster.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En del strul då vi var tvungna att byta ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“En del strul då vi var tvungna att byta rum och den andra natten var i genomgångsrum och folk respekterade inte21 regeln om tystnad .”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pyttesmå portioner och sängar

Rekommenderad av Tony, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Middagen kostar närmare 400kr, och portionerna var verkligen pyttesmå. Kan inte förstå varken prissättningen eller tanken kring att servera så små portioner till folk som har ägnat hela dagen åt fysiskt ansträngande aktiviteter. Som en jämförelse kostar lunchen (som var riktigt bra!) 120kr, och då fick man äta hur mycket man ville. De vegetariska alternativen var heller inte särskilt väl balanserade med avseende på mängden protein. Vidare tycker jag att man borde upplyst vid bokningen att sängarna inte rymmer en person som är över 185cm. Och madrasserna kunde gott uppgraderas till något mer mjukt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mina plus och minus

Rekommenderad av Viola, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Jag var hos er förra året och i år hade ni infört en del förändringar. De flesta positiva. Jag använde inte gästköket i år utan åt enbart i restaurangen. + Det är mycket bättre med 3 sittningar i restaurangen än 2. Då finns det fler tider att välja på och det blir inte så trångt. Bra att ni infört detta. + Bra att ni tagit bort förrätten i restaurangen och skönt att slippa höra berättelsen om Elsa varje gång man ska äta. + Skönt att slippa bli ihopparad med okända i restaurangen. Nu fick man sitta med sitt eget sällskap. + All personal i restaurangen var supertrevliga och otroligt serviceinriktade. + Personalen i restaurangen röt ifrån om gästerna inte höll avstånd. + Bra att ni ökat öppettiderna i butiken. + Guiderna är fantastiska! - Två tjejer som jobbade i receptionen var inte särskilt kundvänliga. En blev irriterad när jag frågade efter butikens öppettider. Men vad ska man göra när det inte finns någon skylt någonstans som berättar butikens öppettider? Killen som jobbade i receptionen var dock väldigt trevlig. - En del gäster låg och sov i soffor så att jag och andra gäster inte kunde sitta där. Personalen bara gick förbi och sa inte ifrån. Sittplatser måste ju vara sittplatser och inte sovplatser. - Maskinerna som man ska använda för att torka händerna med i boendehusen är eländiga. Byt gärna ut dessa till något mer effektivt. Folk använder papper istället när maskinerna är så dåliga och det är inte bra. - Maten i restaurangen har allt jämt fel inriktning. Enkla och mer mättande rätter hade varit bättre än vackra små konstverk och krusiduller. - Restaurangens priser är för höga. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dåligt anpassat beroende på Covid

Ej rekommenderad av RIKARD , Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Jag tycker att hanteringen rörande coronasituationen Inte var väl anpassad. Det var väldigt mycket folk och i stora gäng i boendet. Skulle de ha varit seriösa så skulle de ha dragit ner på antalet boende ännu mer. Jag upplever att de inte tog situationen på allvar och vi påpekade det vid två tillfällen där inte fick något vidare gehör..”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Dyrt boende

Ej rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Rummet var helt ok, rent och fint. Dusch och toalett i korridor ok. Men priset, 870 kr för del i 4-bäddsrum var verkligen högt. Även mycket märkligt att rummet var fullbelagt med tanke på Coronatider och att vi inte var ett och samma sällskap.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bemötandet vid ankomst var inte den bäst...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Bemötandet vid ankomst var inte den bästa då vi inte fick all korrekt information gällande vår bokning, speciellt hur lunch/lunchpaket funkade. Även när vi hade övriga frågor va svaren korta och bemötandet var inte särskilt hjälpsamt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

A four bed room without ventilation neit...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“A four bed room without ventilation neither a window, dirty toilets and showers, noise from 11pm to 5 am from people coming here to have a party... Very frustrating !”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Härliga dagar vid foten av Kebnekaise

Rekommenderad av Jocke, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Fem härliga dagar på STF Kebnekaise fjällstation med en fjällvärld som bjöd på underbart väder så vi kunde njuta fullt ut av omgivningen & bestiga Kebnekaise med dess fantastiska vyer. Bo i logement passade vår familj perfekt & frukostbuffén var ett väl värt komplement. Sen är det alltid tråkigt att några besökare beter sig som om de var hemma dvs. stå i duschen 15 minuter eller mer gör ju såklart att varmvattnet tar slut. Bemötandet från personalen var mycket bra & STF har utifrån FHM riktlinjer vidtagit så många åtgärder de kunnat för att göra vistelsen för besökarna så Coronasäkert som möjligt. En bra anläggning i en fantastisk miljö som vi gärna besöker igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Luggslitna men klassiska flerbäddsrum

Rekommenderad av Anders Blom, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Sovalkoverna för fyra personer i huvudbyggnaden har varit med så länge jag kan minnas och det märks. Lyhört, tunna madrasser och allmänt slitet, men på sätt och vis charmigt just av den anledningen att de ser ut som de gjorde för mer än tjugo år sedan. Plus för att de skänker avskildhet till en familj om fyra personer och att de ligger riktigt nära toaletterna. För övrigt är fjällstationen suverän. Mysig att vara på och så mycket olika aktiviteter för vandrare och klättrare. I år var maten lite svajig vid middagsserveringarna. Tänker främst på signaturrätten Souvas, som inte höll måttet. Frukosten och luncherna håller dock riktigt hög kvalitet. Atmosfären är också härlig och det ska definitivt tillskrivas personalen som ser till att alla har det bra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.