STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 1028 av 1135 rekommenderar (299 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1028 av 1135rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 299)

Bad value for money :(

Ej rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien ons 11 aug 2021)
“The last cabin in Kebnkaise didn't justify its price at all, in my humble opinion. 810SEK for a bunk bed in a tiny room (not really suitable for 4 people) with nothing but a curtain to maintain a non-existing level of privacy... just no. Kitchen & drying room located outside of the main building: I understand you are trying to make extra money by "encouraging" guests to use the restaurant instead of walking outside the pouring rain to cook. But this one is just too much. Overall, as a foreigner, I hold a great respect for the Swedish way of doing things - many times it feels "fair" (on its positive meaning), and no one is trying to trick me as in some developing countries. *Not in this case*. I paid for an ensuite double room with rich breakfast, sauna and proper double bed (with comfy bed linen) in a 3 star hotel in Lapland Finland almost the same price. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kebnekaise21

Rekommenderad av markus Larsson , Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Hej! För mig blev vistelsen pricken över i:et. Jag hade med mig ett gäng ungdomar från övik och vi cyklade till Nikkaluokta och sedan besteg vi Kebnekaise. Under vår resa samlade vi in pengar till en organisation som heter Mind.se där pengarna går till arbetet mot psykisk ohälsa bland ungdomar. Vi satte ett mål på 50000kr och vi klarade det. Förväntningarna på Keb var stora och vädret var med oss 100%. Ungdomarna låg i tält och jag tog sov i sovsal med frukost. Bra standard på frukost och rum. Svårt att hitta en bra tältplats för ungdomarna, men med så många besökare så är det inte så konstigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig vistelse på Kebnekaise

Rekommenderad av Berggren x3, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Vi hade tre bra dygn på Kebnekaise fjällstation. Bra boende även om extrabädden var lite väl simpel. Maten i restaurangen var mycket bra, kom ihåg att boka bord i god tid när det är högsäsong. God service och trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt i huvudbyggnaden . Minus ingen ba...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Mysigt i huvudbyggnaden . Minus ingen bastu pga pandemin. 4-5 åt gången kanske”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Svartmögel

Ej rekommenderad av Dragan , Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Rummet stank svartmögel. Vaknade med rinnande ögon och täppt näsa. Påpekade detta för receptionen. Fick ingen kompensation ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevliga dagar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Allt fungerade bra. Lite trångt runt toaletterna sov var ganska ofräscha. Mycket trevlig personsal med ett gott bemötande. Tyst och skönt nattetid. Nöjd med vistelsen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Utmärkt middag, underdimensionerad butik

Rekommenderad av Tvåben, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Trotts att detta är en av STFs populäraste ställen och en "fjällstation" så var butiken inte större en vissa stugor har. Vi saknade salami som man förväntade hitta pga STFs hemsida. Men på plussidan var folket som jobbade där jättetrevliga och hittade plats till oss för middag trots att vi anmälde oss sent, och middagen i restaurangen var förstklassig. Bästa madrasser på hela resan!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ej prisvärt på Keb fjällstation

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Bodde dels i delat rum (prisvärt) och dels i tvåbäddsrum, vilket var hutlöst (2800 kr för en vuxen och ett barn som är medlemmar inkl frukost). Det motsvarar boende på ett fyrstjärnigt hotell i en storstad. Väldigt trevlig personal och god prisvärd middag! Konstigt dock att man som sällskap kunde boka tid i kök men inte i bastu. Vad är skillnaden? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fint sted at slytte fjeldturen

Rekommenderad av René Ljunggren, Danmark (Danmark sön 08 aug 2021)
“Venligt personale - især Marit. Meget kompetente. God service og bra mat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra personal

Rekommenderad av Torbjörn, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Motiverad och driftig personal”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.