STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (1055 av 1133 rekommenderar) (227 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(1055 av 1133rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 227)

Boende i flerbäddsstuga

Rekommenderad av Daniel, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Med tanke på den geografiska placeringen och vart vi faktiskt befinner oss så var standarden hög. Man får även det man betalar för. Det är helt ok att dela rum med 5 andra om det ändå bara handlar om en natt. Något jag märkte var dock att det kunde uppstå ”kö” till den enda toaletten, vilket egentligen inte var konstigt med tanke på att det är 18 bäddar i huset. Återigen så får man det man betalar för och detta är ändå SFT:s lyxigaste anläggning. Helt ok!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra men dyrt.

Rekommenderad av Rune, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Bra men dyrt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Willy S, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“En fantastisk positiv stämning på stationen, där personalens positivitet smittade av sug. Och - vilka kockar ni har! Så god mat och så härlig personal i restaurangen!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skulle vara fint med lite längre öppenhå...

Rekommenderad av Tony, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Skulle vara fint med lite längre öppenhållningstider. T.ex på bastu och resturang. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kaos

Ej rekommenderad av Besviken fjällvandrare, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“För många icke fjällmedvetna gäster (i och för sig utmärkt med folk på fjället) i kombination med orutinerade ungdomar i reception, i butik och som städpersonal skapar en kaosartad upplevelse i duschar, kök för självhushåll och frukostmatsal. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Boende i Jägaren fantastikst, övriga stationen OK

Rekommenderad av Utpåtur, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Bodde tre nätter i Jägaren som visade sig vara ett fantastiskt boende. Få rum i stugan, fint gemensamt kök och socialt utrymme, fräscht, bra toalett och hall. Skulle definitivt kunna bo här igen och rekommendera till andra! Servicehuset med duschar var ganska skitigt och det var omöjlight att få en varm dusch. Efter långa dagar med vandring hade jag gärna betalat extra för att få duscha varmt. Jättebra med uthyrning av stavar och stegjärn mm! Ingången till reception och restaurang skulle man behöva åtgärna och hitta en annan lösning för. Med 100talet kängor innanför dörren var odören en ren oangelägenhet och det var omöjlight att vistas där. Hade varit bra om man vid incheckning fått lite tips kring att hyra stavar och stegjärn till toppturen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt bra , lite skedar i köket , för övr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Allt bra , lite skedar i köket , för övrigt mycket bra ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kebnekaise 2019

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“En mycket trevlig vistelse på Kebnekaise fjällstation”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket speciellt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Det blev en strömavbrott på 20 timmar då vi var på fjällstationen. När vi kom ner från Kebnekajse efter 14 timmars vandring var allt mörkt. Personalen löste detta på ett föredömligt sätt och det gav en extra dimension till vår vistelse. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

FÖR STORT, FÖR KOMMERSIELLT

Ej rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Anläggningen har blivit för stor och kommersiell. Köer för att checka in, inte plats i matsalen och slutsålt på mat, slut på te till frukosten, och slut på varmvatten i duschen efter en lång dag på fjället. Man hinner helt enkelt inte med. Personalen är så klart trevlig, mest ungdomar, men just därför inte med någon större erfarenhet. Flexibiliteten är dålig. Försökte boka av nästa dags lunch men det gick man inte med på. Trots enkelheten och bristerna är priserna mycket höga. 85 för en öl! Känns som om detta är en finansieringskälla för väldigt mycket av svensk området, vilket gör att man accepterar det, men prisvärt är det inte. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews