STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (1034 av 1136 rekommenderar) (264 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1034 av 1136rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 261)

A four bed room without ventilation neit...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“A four bed room without ventilation neither a window, dirty toilets and showers, noise from 11pm to 5 am from people coming here to have a party... Very frustrating !”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Härliga dagar vid foten av Kebnekaise

Rekommenderad av Jocke, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Fem härliga dagar på STF Kebnekaise fjällstation med en fjällvärld som bjöd på underbart väder så vi kunde njuta fullt ut av omgivningen & bestiga Kebnekaise med dess fantastiska vyer. Bo i logement passade vår familj perfekt & frukostbuffén var ett väl värt komplement. Sen är det alltid tråkigt att några besökare beter sig som om de var hemma dvs. stå i duschen 15 minuter eller mer gör ju såklart att varmvattnet tar slut. Bemötandet från personalen var mycket bra & STF har utifrån FHM riktlinjer vidtagit så många åtgärder de kunnat för att göra vistelsen för besökarna så Coronasäkert som möjligt. En bra anläggning i en fantastisk miljö som vi gärna besöker igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Inkludera sängkläder i boendekostnaden

Rekommenderad av Marcus, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Vid incheckning blev jag upplyst om att sängkläder inte ingår i boendekostnaden. Priset för detta blev i vårt fall 1200 kr (sex personer under tre nätter). Att en så grundläggande sak som sängkläder utgör ett tillval tycker jag är undermåligt (det torde inte vara så många som föredrar att sova i sovsäcken när man valt att sova inomhus). ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Läckande toaletter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Laga gärna läckande toaletter (3st) på våning två i Huvudbyggnad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mkt fräscht boende i Liddo, fint renover...

Rekommenderad av Kajan, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Mkt fräscht boende i Liddo, fint renoverat. Ordentligt städade toaletter. Vi är mkt nöjda med boendet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Luggslitna men klassiska flerbäddsrum

Rekommenderad av Anders Blom, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Sovalkoverna för fyra personer i huvudbyggnaden har varit med så länge jag kan minnas och det märks. Lyhört, tunna madrasser och allmänt slitet, men på sätt och vis charmigt just av den anledningen att de ser ut som de gjorde för mer än tjugo år sedan. Plus för att de skänker avskildhet till en familj om fyra personer och att de ligger riktigt nära toaletterna. För övrigt är fjällstationen suverän. Mysig att vara på och så mycket olika aktiviteter för vandrare och klättrare. I år var maten lite svajig vid middagsserveringarna. Tänker främst på signaturrätten Souvas, som inte höll måttet. Frukosten och luncherna håller dock riktigt hög kvalitet. Atmosfären är också härlig och det ska definitivt tillskrivas personalen som ser till att alla har det bra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Då det var "Corona-tider" när vi vistade...

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Då det var "Corona-tider" när vi vistades på Kebnekaise Fjällstation kan jag tycka att det var lite för mycket folk i "receptions-huset" ! I restaurangen kändes det väl ordnat, vid middag och frukost ! Kred till er där ! Men i samlingsrum (fåtöljdelen) och i entrén (där man ställde av sig skorna) blev det trångt. Och tyvärr, så upplevde vi att de flesta inte tog hänsyn till alla de lappar som satt uppe om att "HÅLLA AVSTÅND TILL VARANDRA". Så det kändes inte bekvämt ! Hade varit bra om personalen "påmint" gästerna löpande om att hålla avstånd (skrik ut det, det gör man på många ställen och "styr upp" folk som inte bryr sig), bla blev det tät kö-bildning innan restaurangen öppnade för kvällen. Även i badrums/toalett.-delen i korridoren i stugorna där man sov, kändes det mindre bekvämt ! Varför har ni handsprit utan pump var bla ett irritations-moment ! Varför ska man behöva ta i hela flaskan med sina händer, som alla andra också måste göra ! Med pump hade varit mkt bättre !”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kebenekaise fjällstation

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Personalen på fjällstationen var väldigt trevliga och hjälpsamma, vi fick ett mycket bra bemötande. Det var väldigt mycket folk på stationen så det var svårt att få någonstans att sitta förutom när vi had ebokat plats i restaurangen. När vi kom så regnade det vilket innebar att alla torkrum var extremt fulla med kläder. Möjlighet att kunna torka skor i rummen hade varit toppen. LIte svårt med uppdelningen mellan STF och restaurangen, om dessa hade kunnat samköras så att man hade kunnat boka restaurangen i receptionen hade varit toppen. Vår laddare gick sönder och vi fick låna en ny i receptionen, mycket bra service. Varmt vatten hade vi varje gång vi duschade i motsats till vad vi hade hört. Toalett och dusch var fint städade där vi hade rummet, dock var toaletterna i stora byggnaden i behov av en extra städning. Det allmänna intrycket blir sammanfattingsvis positivt tack vare den fantastiska personalen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Avstånd under Corona

Rekommenderad av Jessica, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Kanske kunde ni varit tydligare i de gemensamma ytorna, tex i er lounge på fjällstationen, att man ska hålla avstånd. Folk satt lite väl tätt på varandra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende

Rekommenderad av linry, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Boendet var bra. Vi var två i sällskapet och hade valt eget rum för avskildhet och för att inte störas av andra. Huset som vi bodde i, Loggi, var väldigt lyhört. Det hördes mycket väl varje gång en annan dörr stängdes. Det vore kanske också bra att sätta upp någon form av "regel" när det ska vara tyst i korridoren och i huset. Båda nätterna blev vi störda av andra boende som pratade högt i korridorerna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.