STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (1022 av 1098 rekommenderar) (189 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(1022 av 1098rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 189)

Sovsal

Ej rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Det borde finnas sänglampor i sovsalen. Och det fanns ingenstans att sitta i de gemensamma utrymmena utanför receptionen. Det satt folk på golvet överallt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trångt men god stämning

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Mycket folk och trångt p g a hög beläggning. men trots detta fungerade allt bra utefter förutsättningarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyrt och trångt men ok rum

Rekommenderad av Systrarna C, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Synd att det finns alldeles för få sittplatser i huvudbyggnaden, där man gärna vill hänga, chilla och umgås. Allt är löjligt dyrt!! Förstår visst pålägg men detta är helt sjukt. Dåligt utbud, och en del av det som står på dryckesmenyn fanns inte ens. Att få duscha kalldusch när man kom ner från topptur på 10 h var inte roligt.. Fin frukost med ljuvligt hembakt bröd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Början av augusti

Ej rekommenderad av En mormor, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Det var så många människor på liten yta. Då måste alla ta hänsyn oC hjälpa till. Spara på varmvatten, hålla toan fräsch, hålla ordning i köket. En del slarvar, då blir det Otrivsamt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende 3 nätter på Kebnekaise fjällstation

Rekommenderad av Fia , Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Vi hade bokat 2 bäddar i ett flerbäddsrum, då vi checkade in hade vi blivit uppgraderade till ett eget rum (Elsas rum). En uppgradering som vi blev väldigt glada över. Sov gott i sängarna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bodde i annexet hus Gorni mkt fint.

Rekommenderad av Lotten Svedberg, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Bodde i annexet hus Gorni mkt fint. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrt och dålig standard. Underdimensione...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Dyrt och dålig standard. Underdimensionerat för så många människor.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jägaren - både bra och mindre bra

Rekommenderad av Grossenpojken, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Fjällstationen vid Kebnekaise är som helhet en välsmord och välskött anläggning. Vi bodde i huset Jägaren. Här finns möjligheter för upp till sex personer i samma rum. Därtill finns eget kök med matbord samt eget torkrum. Gott så. Men man ska ha klart för sig att man blir väldigt intim med sällskapen i de båda övriga 6- och 4-bäddsrummen eftersom det a) bara finns en toalett och b) är så lyhört att man vaknar när någon annan i huset vaknar och börjar röra på sig. Med andra ord: när ett gäng kl 05.30 börjar packa för sin topptur, vaknar du också. Dessutom saknar Jägaren dusch, vilket innebär att du är hänvisad till servicehusets gemensamma duschar, där tillgången till varmvatten under rush hours är ett högst osäkert kort. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det var alldeles för mycket folk på boen...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Det var alldeles för mycket folk på boendet. Man fick inte plats att sitta i gemensamhetsutrymmen . ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Basecamp innan topptur

Rekommenderad av David, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Vi var fyra grabbar i en sovsal för tio, håller man ordning på sina grejer och respekterar när någon sover funkar det bra. Fräschaduschar och ec, kort gångavståndtill matlagning och resturang. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.