STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 639 av 701 rekommenderar (192 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(639 av 701rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 192)

Dyrt boende och mycket folk

Rekommenderad av A, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Mycket folk i omlopp och dyrt boende för enkel standard. Hade kanske hellre flugit helikopter hem härifrån istället för att bo över, det hade oxå varit mycket billigare. Dock rent och fint och trevlig personal. Känns mer som ett hotell med after ski.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dom gör det dom ska

Rekommenderad av Jennie, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Enkelt och dyrt boende. Men efterfrågan sätter priset så det går inte att säga något om det. Du får mindre än vad du betalar för men om du inte vill tälta eller sova med okända så är ändå valet enkelt. Så värt priset för att uppleva magisk natur blir sammanfattningen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Suveränt bra med torkrum. Supergod mat. ...

Rekommenderad av Reine, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Suveränt bra med torkrum. Supergod mat. Stora allmänna ytor. 2 duschar var kanske i underkant i en hel korridor, men man kan inte begära mer i fjällmiljö:-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Keb fjällstation

Rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Finns inget att säga om kebnekaise fjällstation annat än att allt var toppen. Bra faciliteter, mat, guider och utgångspunkt för att bestiga Kebnekaise. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dusch fanns bara en med kallt vatten! Ma...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Dusch fanns bara en med kallt vatten! Mat bra, men dyr! säng ok. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Magisk resa! Och fantastisk guide (Denny...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Magisk resa! Och fantastisk guide (Denny) under vår topptur via östra leden. Priserna generellt är dock lite väl i överkant. Jämte detta behöver portionsstorlekarna i restaurangen justeras upp rejält. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jättebra med torkrum och varmvattenstati...

Rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Jättebra med torkrum och varmvattenstationer! Hade varit bra att kunna hitta info om lunchpaketen samt utbudet i butiken i förväg för att planera packningen. Ont om varmvatten i Tuolpa-stugan. Synd att inte bastun kunde vara öppen. God mat både på frukost och middag! Hade vart fint med ex en liten sallad på bordet istället för förrätterna (som var inställda pga Corona). Supertrevlig personal Bekväma sängar och fräscha sänglinnen (som vi hyrde)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lite mer att önska

Rekommenderad av Mika, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Överlag var boendet bra, rimliga priser på mat och dryck, boendet var lite i överkant på priset. När vi skulle duscha första kvällen fanns inget varmvatten men det beror nog mest på de andra boendes slöseri. Maten i restaurangen var god och portionerna väl tilltagna, det som saknades var den utlovade salladen till maten (borttagen pga Corona men inte informerad eller justerad i pris) och det var svårt att få servetter till bordet (borde vara standard att få en servett).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra frukostbord.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Bra frukostbord.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Service och mat var mycket bra. Madrasse...

Rekommenderad av Cecilia Ek, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Service och mat var mycket bra. Madrasserna ganska nerlegade. Toaletterna var mycket skitiga, dåligt städade samt läckage från toastolarna. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.