STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 639 av 701 rekommenderar (192 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(639 av 701rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 192)

Bäst upplevelse var i signi stuga. Mkt t...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Bäst upplevelse var i signi stuga. Mkt trevlig värd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Keb

Rekommenderad av Nillan&Eli, Sverige (Sverige ons 09 sep 2020)
“Skönt att äntligen få sig en dusch i varmvatten. Bra att servicestugan hade en behållare med kokt vatten hela tiden. Synd att personalen inte var bättre utbildad på de olika stigarna/lederna. Blomsterstigen till exempel var väldigt svår att hitta till och receptionen kunde inte svara på frågor om detta. Annars var personalen trevlig. Vid frukosten saknades ägg en dag. Det hade varit trevligt med äggröra och korv till frukost. Desutom saknade vi linfrön som är en vital del för att hålla alla tarmar på gott humör. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sämre sen i fjol

Ej rekommenderad av Anette o Svante, Sverige (Sverige ons 09 sep 2020)
“ Med super bra upplevelse sen förra året, blev vi mkt besvikna med servicen på middagen. Vi satte oss till bords, och fick själva be om bröd o smör, som de andra gästerna fått. Maten presenterades dåligt. När vi hade ätit färdigt,satt vi o väntade in efterrätten. Då kom servitrisen o sa att vi skulle gå, för nästa sittning skulle in. Då sa vi att vi hade inte fått vår efterrätt. Hon föreslog att vi skulle ta den o äta ute i samlingsrummet utanför. Där var det knökfullt, så då blev det att vi fick haffsa i oss den vid ett annat bord. Vi klagade till henne när vi skulle betala vår dryck. Tyvärr hade fler blivit drabbade hörde vi nere i Jämtland av ett par.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Fantastiska stugvärdar som gör det lilla...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Fantastiska stugvärdar som gör det lilla extra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Topptur

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Bra innan vid bokningen av topp turen redan då får listan på vad man skall ha med sig, dubbla vantar tex. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi upplevde förra årets besök var bättre...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Vi upplevde förra årets besök var bättre på alla sätt och vis.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra service med goda avbokningsmöjligheter

Rekommenderad av Klättermus , Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Väldigt bra service vid bokningen och bra avbokningsmöjligheter 7dagar Då vädret har stor betydelse o man är oerfaren hinna ta beslut hur man ska göra med bokningen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Möjligheter till mer mjölkfria rätter med goda mjölkfria såser ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket bra personal och restaurangen och...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Mycket bra personal och restaurangen och maten var toppen. Toaletterna var ganska ofräscha och sov alkoverna behöver lite färg och omvårdnad, samt bättre upphängningsalternativ och eluttag till alla rum.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Keb poppis i år

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 03 sep 2020)
“Svårt att egentligen veta men när jag varit på stationen vintertid så trivdes jag bättre. Jag tror att jag denna gång påverkades av att det var så otroligt mycket folk.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.