STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (725 av 793 rekommenderar) (161 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(725 av 793rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 207)

Middagar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Första dagen gick vi fel mat tid så vi skyndade oss för att vara klar 18:00 men fick äta 19:30. Dag 2 ok Dag 3 som var vår förlovningsdag fick vi vinet till maten 10 minuter efter vi fått varmrätten, efterrätten glömdes bort. Dag 4 glömdes efterrätten bort igen och då fick vi lämna för nästa dukning kom.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kebnekaise

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Fantastiskt boende mitt i fjällmarken! Trångt i torkrum regniga dagar. Då behöver alla samarbeta. Önskar mer hänsyn av alla boende med hur man går i korridorer och slamrar med ljud. Det är ju ofta många i rörelse tidigt för att bestiga Keb eller någon annan topp. STF bygger på att vi samarbetar då blir det som bäst!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ta med tofflor:)

Rekommenderad av Stefan , Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Trevlig personal fantastisk läge men många alternativa dags utflykter. Underbart med torkrum så utrustning kan torka till dagen efter en liten detalj jag tar med nästa gång är inne tofflor att ha vid toalett besök då torkfläktarna För händerna är felplacerade så det alltid är vatten på golvet”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Högt pris, låg standard och dålig service

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Rummet för 3 personer som vi knappt fick plats i kostade som en svit i huvudstaden. Till detta fick vi inte ens plats i restaurangen. Vi bokade middag vid incheckningen men när vi skulle boka tid fanns ingen plats. Tid i restaurangen bör finnas för gäster som hyr ett rum. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

+ Läget - Frukosten. På hemsidan utlo...

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“+ Läget - Frukosten. På hemsidan utlovas ”dignande frukostbuffé ”. I våra ögon långt ifrån ”dignande”. Basutbud mera. Dessutom var äggen och yoghurten slut två av dagarna- ingen leverans. Flera gånger fick jag be killen som hade hand om frukosten, att fylla på. Glömmer aldrig minen på de fyra män som med raska steg kom in för att äta frukost inför för dagens vandring. Såg sig om efter buffen men insåg att det var det lilla som fanns längs ena långsidan av buffébordet som erbjöds .... Vi åt middag en kväll i restaurangen. Mycket gott, men så lite mat! Och inga grönsaker till. Nej det blev inget mer besök där. Lite mat och dyrt. Fysisk aktivitet i kombination med frisk luft brukar innebära att man blir hungrig. (Vi var två 60-åringar och två killar på 25 år). Vi köpte matlådor till kvällsmat de övriga kvällarna. ”Väl tilltagna” vill jag minnas det stod på hemsidan. Nja......skulle inte beskriva dem så! Vi är mycket nöjda med vår resa, dessutom var vädret perfekt, men det här med maten drog ner helhetsintrycket. Hade definitivt släpat med mera egen proviant om vi vetat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Extremt överpris och otroligt lyhört

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Med tanke på vad vi betalade för en natt i ett 4-bädds rum blev vi otroligt besvikna då det knappt gick att sova pga hur lyhört det var. Vårt rum låg närmast toaletterna och varje gång någon använde handtorken skakade sängarna. Varje steg någon tog i korridoren hördes genom öronproppar. Den sämsta natten under vår vandring abisko-nikkaloukta. Hade så mycket hellre sovit i en fjällstuga där vi sovit gott i 10h+ varje natt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fina miljöer

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Det som kändes dåligt var renhållning städning på allmänytor wc kök etc , speciellt i dessa tider! I övrigt så fick vi vad vi förväntat oss, trevlig personal tycker jag.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kebne 2020

Rekommenderad av Miande, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Underbart vandringsmål, mycket att se om man är sugen på vandring. Västra leden till toppen var underbar men jobbig. Mysigt på anläggningen och vi saknade inget. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trangt.

Ej rekommenderad av W, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Rommet var altfor lite og trangt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Anläggningen (huvudbyggnaden) behöver re...

Rekommenderad av Peter Nilsson, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Anläggningen (huvudbyggnaden) behöver renoveras. Sängarna är för korta om man är 1,71 cm lång och ventilation saknas. Toaletterna behöver nog städas oftare med den mängd folk som finns där. Butiken var en klar besvikelse, hade Abisko som målbild, den här butiken hade souvenir och godis vilket inte var optimalt när vi skulls vandra I tre dagar och behövde köpa energi/mat för dessa. Hade hoppats kunna handla någon vandringspryl också.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.