STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (1022 av 1098 rekommenderar) (189 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(1022 av 1098rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 189)

Övervägande nöjd

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige lör 24 aug 2019)
“Vi är nöjda med våra nätter på STF Kebnekaise Fjällstation. Det enda vi hade synpunkter på var att det fanns väldigt få eluttag. Ett rum för 10 personer borde ha fler än 4 eluttag då alla vill ha laddade telefoner/kameror på sina vandringar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Torkrum mycket dåligt. 1 toalett i Jäga...

Rekommenderad av Jan E, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Torkrum mycket dåligt. 1 toalett i Jägaren alldeles för lite. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hej Tror att de som städadade allmännna utrymmen skulle varit lite mer nogranna det luktade kiss i stora huset ela tiden. Små husen var bättre och nyare . Jag flyttade runt pga sen bokning.

Rekommenderad av KOm upp!!, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Härligt plats för många olika intressen med vandra som gemensam utgångspunkt. Spara inte mer på städning!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Privat rum

Rekommenderad av Gift par, Sverige (Sverige tor 22 aug 2019)
“Bra standard på de privata rummen och de gemensamma faciliteterna. Bra med torkskåp i husen. God och mättande frukost till rimligt pris. Vi var nöjda med vår vistelse. Sen att folk inte kan bete sig och visa hänsyn till andra är en annan sak. Ganska lyhört ut till korridoren vilket var tydligt när vissa personer sent på kvällen klampade fram och tillbaka och pratade högt/ropade till varandra. Samma sak tidigt en morgon, antagligen samma personer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt och prisvärt boende.

Rekommenderad av Turist62, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Trevligt och prisvärt boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Enormt trevlig, tillmötesgående och kunnig personal! Både på Kebnekaise och Tarfala. 😀”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välordnat och väldimensionerat

Rekommenderad av Louise L, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Kebnekaise Fjällstation var trots en helt fullbokad helg en mycket fint och ändamålsenligt boende. Känslan var att man verkligen tänkt till för att alla ska kunna få utrymme och service på bästa sätt. Vi bodde i mycket fina rum på Tuolpa. God mat och glad personal (som man verkligen kände trivdes på sitt arbete) förgyllde upplevelsen ytterligare för oss!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Butik

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Väldigt dåligt med utbud i butiken. Inget kolsyrat vatten bara dricka. Ni borde ha vitaminwell el poweraid. Keso, kvarg el yoggi. Då skulle ni sälja mer. För måltiderna ni har passar inte alla om man tex bara passerar el inte vill ha så mycket mat. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Lyhört med spring i korridor till toalet...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Lyhört med spring i korridor till toalett”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lite trångt och omysigt i fantastiska omgivningar

Rekommenderad av Janjerker, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Annexet Tuolpa var helt ok att bo i . Men det hade varit trevligt med något litet utrymme där man kunde sitta och läsa eller spela kort, i och med att Fjällstationen var ständigt överbelastad med människor så att alla utrymmen där var upptagna. Det kändes lite som att befinna sig i en väntsal där. Frukostbuffén var utmärkt. I trerättersmiddagen uppskattade jag framför allt det inledande smörgås bordet. Omgivningarna är helt fantastiska. Jag kommer säkert tillbaka för att vandra mot Tarfal eller Singi. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.