STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 1028 av 1135 rekommenderar (299 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1028 av 1135rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 312)

Industri

Ej rekommenderad av Joakim, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Tråkig känsla av att bara befinna sig i en fjällturismindustri. Jättefint ställe i avsaknad av allt gemyt. Här är du en konsument av turism och inget annat. Finfin service, varm dusch!, helt ok middagspaket, men det saknas känsla och det är dyrt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“Kan rekommendera tills andra pga läget men känns som om det är det enda ni har, konkurrens hade varit bra.. väldigt dyrt, små rum, speciellt 4bädd rummen var hemska, personalen meddelar inte personer att de ska dela säng i samma sällskap utan vi fick sova ovanför det andra sällskapet. Tråkigt att bastun var stängd pga"Corona restriktioner" ja Jo men överallt annanstans är det trångt som fan?! Varmvattnet tog slut bland. Osköna sängar har aldrig förut haft sån sömnbrist. Lyhört i rummen från andra delar av byggnaden. För lite ytor att umgås på. För lite att välja på i affären ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Det skulle kännas bra med två olika toal...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Det skulle kännas bra med två olika toaletter, en för kvinnor och en annan för män i boendet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Too expensive for what you get

Ej rekommenderad av Diane, USA (USA ons 08 sep 2021)
“We paid a lot of money for a very basic room with a shared bathroom. But what made it even worse is that after coming off the trail and desperately wanting a good shower, there was no hot water. My friend took a cold shower and I went to dinner dirty in order to take a hot shower before bed. Not only that, but there was no WiFi in our room… coming off of many days with no connection, this was also important to us. Supposedly, both these issues are because we were in the top building furthest from the lodge, but they would not offer any discount for these lack of services. You can tell that they have no competition. On a positive note, dinner was delicious.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Service STF Kebnekaise Fjällstation

Ej rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Servicenivån på fjällstationen var överlag bristfällig. Arrogant bemötande vid alla typ av frågor. Inte på något sätt tillmötesgående. I vår grupp råkade vi också ut för en olycka och sökte hjälp i receptionen av hur man skulle gå till väga. Svaret vi fick ordagrant var följande: "det får ni klara själva, vi är ett hotell inte ett sjukhus". Vi krävde inte att personalen skulle vårda vår medresenär, utan hur rutinen var generellt vid en olycka. Vår medresenär bröt överarmen, som var helt av, i väntan på helikopter kunde personalen inte ens ordna fram en stol som den drabbade kunde sitta på. Även om inte personalen vill blanda sig i olyckor måste det finnas någon form av empati. Uselt skött med andra ord. Personligen kan jag tycka att det borde finnas en rutin som man kan dela med sig till gästerna. Borde väl också vara bra om någon av personalen har en grundläggande sjukvårdsutbildning. Omgivningen runt Kebnekaise kan vara tuff. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra boende i stugan Gorni men den gemens...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Bra boende i stugan Gorni men den gemensamma duschen var iskall båda dagarna vi bodde där.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende med utsikt

Rekommenderad av Maya, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Lätt att ta sig till Fjällstationen med helikopter eller vandring på 19 km. Stora ytor för att tillaga medhavd mat. Köksutrustning finns för att laga ordentlig mat. Dock så behöver matolja, salt och peppar medtas. Rent på alla ytor. Toppen att det finns varmt vatten för att snabbt fylla termosen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyr mat i affären som absolut ej var pri...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Dyr mat i affären som absolut ej var prisvärt. För få sittplatser i loungen samt i servicehuset som gjorde att man fick köa.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig vistelse i Keb

Rekommenderad av Monica Andersson, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Oerhört lyhört i Gorni stör sömnen för den av oss som har svårigheter med sömnen. Lite trist också att varmvattnet var slut när jag skulle duscha efter topptursförsöket. Hela vistelsen är dock helt fantastisk med så trevlig, proffsig och tillmötesgående personal. Gäller alla som vi kom i kontakt med. Ingen nämnd och ingen glömd. STORT TACK😊.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Butiksutbud dåligt

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Utbudet i butiken vad gäller mat var väldigt dåligt vilket tvingar alla att äta i den dyra restaurangen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.