STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 639 av 701 rekommenderar (192 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(639 av 701rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 192)

Gourmet på vandrarhem

Rekommenderad av Toya, Sverige (Sverige sön 28 mar 2021)
“Hur mycket jag än älskade maten, så kan jag tycka att det är synd när vandrarhem drar iväg mot det lyxigare och dyrare hållet. Som förälder är det ohållbart. Kanske vore fint m en enklare o billigare rätt också? Eller en billigare sittning/restaurang”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska dagar vid Keb Fjällstation

Rekommenderad av Sara , Sverige (Sverige sön 28 mar 2021)
“Bra boende i Annxet/Liddo, trevlig personal, god mat och allt fungerade toppen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite förvirrat intryck vid incheck... F...

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Lite förvirrat intryck vid incheck... Fick inte plats på middag vilket var surt efter tre mil på skidor Framgick inte vid bokning att förbokning av middag var obligatorisk”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk vistelse på STF Kebnekaise

Rekommenderad av Henrik Paulsson, Sverige (Sverige ons 17 mar 2021)
“Vi hade några fantastiska dagar på Keb fjällstation! Genomgående bra service och trevligt bemötande. Guiderna på toppturerna duktiga och proffsiga. Restaurangen jättebra - både mat och service. Väldigt lite folk, vilket medförde att det var lätt att nyttja de fina gemensamma ytorna, t ex sitta framför brasan efter en dag på skidor. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mountain reteeat for independent people

Rekommenderad av Henrik, Storbritannien (Storbritannien sön 27 sep 2020)
“ Fantastic location and facilities deep into the northernmost mountain range in Sweden. The kitchen with dinners and personnel was really good as well as the friendly and competent guides. The overall reception and general service would benefit though from someone more senior with extensive international hospitality experience. Also from a safety point of view I am used to leaving a "route message" along with the key in case something happens at Kebnekaise it turned out instead that the guests organised looking out for each other. /Henrik ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

bättre effekt i torkrummet efterlyses!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“bättre effekt i torkrummet efterlyses!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sweet relief

Rekommenderad av iEVIL23, Danmark (Danmark tis 22 sep 2020)
“For those trekking Abisko-Nikkaluokta, it is just fantastic to finally be able to take a real shower, have a nice dinner and a cold beer from the tap! :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Alltid fint på Kebne

Rekommenderad av Malva, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Jag vet sen tidigare besök att besök kebne fjälstation är så grymt fint! God mat, fräscha lokaler, bra torkrum o duschar. Allt man behöver! Lite kort bemötande av en del personal. Lite konstig attityd bland guiderna i sporten. Mycket åsikter utan att kanske veta vad vi i mitt sällskap har för kunskaper bla. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härligt

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Vi hade en trevlig vistelse i fjällstugan, blev bemötta och kände oss väl omhändertagna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fick fel info om torkutrymmen. Sprang ru...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Fick fel info om torkutrymmen. Sprang runt till ett avstängt o tre överfulla toForum innan det blev rätt. Alldeles för låg lufttemperatur i duschrum i servicebyggnaden samt i stugan.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.