STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (1055 av 1133 rekommenderar) (227 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(1055 av 1133rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 227)

Personalen

Ej rekommenderad av Johan Kvist, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Super trevliga och hjälpsamma. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tack

Rekommenderad av Espen, Finland (Finland fre 30 aug 2019)
“Tack för det trevliga bemötande och det glada, hjälpsamma atmosfären. MVH Esa och Ella”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende med vällagad mat och fina faciliteter på en magisk plats

Rekommenderad av Boof Merlin, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“ägnade tre nätter på fjällstationen och njöt det vi hann mellan vandring och bestigning. Frukosten var kanonfin och även den veganska tonårsdottern var nöjd med utbudet. Trerättersmiddagen var prisvärd och vackert dukad med levande ljus och fin mat och dryckespresentation av personalen på plats. utbud av öl och vin var helt tillräckligt och den generella prisnivån kändes rimlig. Sista dagen hann vi inte njuta av den fina frukosten men lagade stället gröt i serviceköket, vilket fungerade alldeles utmärkt! Vi utnyttjade även den fina lilla butiken till såväl minnen/presenter som till att komplettera våra matsäckar med. Saknade eg bara växtbaserad mjölk i butiken. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Upplevelse utöver det vanliga

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Hela anläggningen med natur, boende, bemötande är helt fantastiskt! Det är makalöst att man kan få uppleva detta mitt i vår fjällvärld.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vistelse 11-13 augusti 2019

Rekommenderad av Gerd, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Vi har haft fina dagar på fjällstationen trots regn och dimma. Middagen på Elsas var som vanligt en höjdare. Frukosten som vanligt riklig och mycket att välja på. Fantastiskt gott bröd! Det gemensamma köket var välutrustat och inte mycket trängsel. Vi upplevde en stor skillnad mot förra säsongen då vi var här en vecka tidigare. Då var det trängsel, mycket folk som tog upp plats på alla håll och kanter. Nu var det mycket lugnare stämning, inte alls så mycket helikoptertransporter t ex. Personalen var även detta år vänlig och serviceminded, inga sura miner här inte. Trevligt med bordsplacering på middagen. Vi kommer igen :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk upplevelse

Rekommenderad av LH, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Trevligt bemötande i reception, butik, service center och restaurang satt guldkant på vistelsen liksom vandringen med toppen-guiden Emelie. Allt detta tillsammans med fint väder gjorde upplevelsen helt fantastisk!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vilken upplevelse

Rekommenderad av Tobbe, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Att vara på STF Kebnekajse Fjällstation en långhelg var det bästa. Hela upplevelsen går blir svårslagen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

10 löpare

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Sängen för kort Dålig skick på rummen Bra mat Bra dusch och bastu Trevlig personal ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nr 1 i Sverige

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Det finaste högalpina området i Sverige utan konkurrens!!. Fantastisk utmaning/äventyr att vandra från Nikkaluokta med full packning till fjällstationen, träffa alla vandrare i grann tälten, ta sig upp till toppen och sedan vandra tillbaka till Nikka. Det jag och övriga tältare var överens om är att det är för mycket folk i området. Många har ingen fjällvana alls, en del går i kläder som man har hemma i städerna, många kan inte läsa av väder och vind och ha förståelse när man ska vända på berget. Förstår att det handlar om pengar, men det har blivit för lättilllgängligt. Risken är stor att naturen över tid tar skada. Folk i jeans och tennisskor och utan packning mellan nikka och stationen, för att inte tala om hur många som åker helikopter båda vägarna.... Jag kan verkligen förstå varför fjällräddarna har fått många fler larm att rycka ut till. I övrigt: jättetrevlig och kunnig personal!!:), bra servicehus, fint annex (bodde en natt i rum och 2 nätter i tält).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En rymlig etta

Rekommenderad av Rang, Sverige (Sverige lör 24 aug 2019)
“I receptionen möttes vi upp av mycket trevlig och tillmötesgående personal som även kunde ändra våran restaurangboxning med kort varsel. Personalen som vi hyrde stegjärn var kunniga och tog sin tid för att hjälpa och gav bra tips inför bestigningen av Kebnekaise. Dock var inte det gemensams pentryt något vidare ställe som följde ordningsregler, disk låg i hon, brist på porslin gjorde en bara frustrerad, allmänt stökigt och smutsigt. Har full förståelse att detta är ett svårt utrymme att hålla en god standard med så många turister som rör sig i den gemensamma pentryt men något måste göras för att det skall bli bättre. Ett stort plus att vi fick en fyra-bäddare när vi reste tre stycken i sällskapet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället