STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (1045 av 1149 rekommenderar) (261 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1045 av 1149rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 221-230 av 261)

Klart att man gjort Keb.

Rekommenderad av Callesax, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Kebnekajse turiststation är en härlig plats med trevlig personal! Men det kostar! Ganska dyrt att bo i en sovsal med 20 andra. Tråkigt att mötas av iskallt vatten i duscharna efter kraftprestationen att bestiga Keb. Förstår att det varit svårt att möta anstormningen. Sedan måste jag tyvärr säga att jag blev lite besviken på de dyra och lite upphaussade middagarna. Trevligt koncept men maten ( lammkött) var ena kvällen nästan oätlig då den var så seg. Den återkom dagen efter som pyttipanna med halvkokta potatisbitar. Inte ok med de priserna! En detalj från vandringen är att där borde finnas en skylt vid bron i Kitteldalen att det är sista vattenpåfyllningsstället. Missade vi och andra vandrare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kungsleden Abisko-Nikkaloukta juli 2019

Ej rekommenderad av MJ, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Leden är bitvis dåligt underhållen med många trasiga spänger. Kunde vara tätare skyltat och stämmer verkligen de angivna avstånden? Varierande standard i stugorna, t.ex. utrustningen i köken behöver ses över i vissa. Och varför är det inte myggnät i alla fönster? Skulle vara bra med försäljning i alla stugor. Toaletterna var riktigt äckliga på ett par platser. Väldigt långt mellan stugor och toa på ett par platser. En stor eloge till Kebnekaise fjällstation, både vad gäller miljötänk, boende och den jättegoda maten! Helikopterturen mellan Kebnekaise och Nikkaloukta var en positiv upplevelse! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Superbra personal

Rekommenderad av Dan , Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Personalen vekligen bra. Både i reception och resturang. I gamla boendedelen var sängarna lite för korta även för mig som medellängd. Bra med att kunna lämna mat och använda andras kvarlämnade! Sparar på pengar, knän och miljön. Nya boendedelen Giron var mycket trevligt utförande. Bra madrasser och många krokar. Perfekt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende men bitvis ont om plats

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Boendet i sig var väldigt bra, rent och fräscht! Det enda som inte var kanon var att det fanns lite ont om sittplatser i receptionshuset så ett tag fick vi sitta på golvet. Jag även lite för få toaletter i ser olika boningshusen men det störde inte så farligt. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Är väldigt nöjd överlag och positivt över att det var så fräscht. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vår familj på 4 vuxna fick en underbar v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Vår familj på 4 vuxna fick en underbar vistelse på fjällstationen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Upplev fjällen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Bra bemötande. Fantastiska vyer. Elsas krog en riktig lyxupplevelse i rustik miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Åsikt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“Faciliteter behöver att ses över, exempelvis skynken för dörren ( varför är det ens ett skynke och inte en skjutdörr? Att det inte går att stänga om sig bör specificeras ) det är under all kritik att få duscha i kallt vatten med dåligt tryck. Varför det står att jag metat roligt besöker faciliteten ligger vid kebnekaise fot o h sär finns inget annat boende att välja. Toaletternas interiör behöver renoveras, det luktar unket och plast mattan har släppt på flera ställlen samt det läckte på många ställen. Om man erbjuder ett grisigt intryck kommer gästerna att bete sig därefter! Om man erbjuder något som ser välskött ut kommer också gästerna att rätta sig efter det ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ingen grund at betala för slutstädning

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark tor 25 jul 2019)
“Det virker inte rimeligt at betale ekstra for slutstädning. Ingen gäster hjälper til med slutstädning uavsett om dom har betalat för det. Eneste värde er, at man kan lade sit linned blive på sengen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Faciliteter

Rekommenderad av Selena Svillar, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Lite senare på em brukar det inte finnas varmt vatten i duschen. Det kan vara besvärligt om man kommer tillbaka från vandringen och ser fram emot en varm dusch. Jag vet inte om det finns någon smidig lösning på detta men det vore önskvärt. I damomklädningsrummet finns det bara ett ställe där det går att torka håret. Detta gör att det blir ofta kö eller att man avstår från att torka håret till förmån för någon annan. Det blir då svårt att lägga sig med blöt hår. Kanske för mycket begärt...men det kanske går att ordna. :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Totally unflexible service team members

Ej rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 23 jul 2019)
“My wife and i arrived one day before our booked date because of the very great weather on the kingstrail. As we arrived at the STF Kebnekaise Fjällstation we tried to change our booking to today. That wasn't possible because the house was fully booked, that's OK. But when we tried to change our prepayed reservation about 145€ to a "shower and service building fee (30€ per person)" the service personal decelined it. Generally it wasn't possible to get a refund or an exchange to another cheaper option. All other STF huts on the kingstrail were very friendly, only this last hut was very different.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-16 11:36:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.