STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 90% 1031 av 1140 rekommenderar (280 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(1031 av 1140rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 221-230 av 251)

Städningen i de gemensamma utrymmena var...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Städningen i de gemensamma utrymmena var dålig, pga att gäster inte tog ansvar för sin disk etc. Soptunnor var ofta fulla.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Väldigt högljutt tyvärr så man fick inte...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Väldigt högljutt tyvärr så man fick inte ett blund även om sängarna var mjuka ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vart ska jag börja?

Rekommenderad av Våt och sliten, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Jag och min pappa bodde en natt i ett av tvåbäddsrummen och kan uppriktigt sagt inte säga så mycket positivt om det. Vi checkade in på kvällen helt utmattade efter att ha gått upp på Kebnekaise i regn och blåst och hämtade ut orimligt dyra lakan för att sedan behöva bädda själva. Rummet var litet och sängen oskön men det värsta av allt var nog att våningssängen skakade varje gång någon klampade förbi utanför vilket i princip var konstant då vi bodde vägg i vägg med toaletten som för övrigt var rätt hyfsad. Då och då kunde man också höra att folk pissade. Kortfattat kan jag säga att för priset vi betalade (3200 kr) skulle vi haft egen toa och bäddade sängar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Fanrastiskt

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Bra sängar, bra bemötande, väldigt god mat! Och god öl☺️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Meningslös coronasäkring

Rekommenderad av Jens, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Föreskrifterna om att tvätta sig ordentligt är ju bra. Men sen allt om minskade sovplatser i stugor och restaurang. Kändes meningslöst. Då 20pers trängs i hallen och tar av och på skor. Sen sitter det 50pers i loungen 15pers i kiosken 50 pers i restaurangen. Lägg där till dom som köar i receptionen toaletter duschar. Vid dåligt väder hänger ju ändå alla tältare nånstans inne på stationen. Öppna allt eller stäng ner! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

För dyrt!

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“För dyrt! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Städning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Hej ! Det skulle behövas mer städning av gemensamma ytor, tex toaletter och dusch.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Way to full

Ej rekommenderad av Simon, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“After hiking the Abisko-Nikkaluokta part of the Kungsleden, this was our last STF hut. In comparison it was too full and impersonal, the staff is friendly and the facilities are good but there is absolutely no social distancing. 100 people cramp into the kitchen, sit close by on the floor next to each other. All other STF huts managed to enforce social distancing - but this one did not even try. Profits over health. Reduce occupancy by 50% or you’ll have the next Covid Hotspot at Kebnekaise!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

(+) Helt ok för att övernatta! (-) Pris...

Rekommenderad av diana , Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“(+) Helt ok för att övernatta! (-) Priset är högt!!! Vi fick betala 2400kr för dubbelrum. Men eftersom det inte finns något annat boende är man tvungen att betala ( om man inte vill tälta förstås)! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allt bra Dag Hammarskjölds led. Speciell...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Allt bra Dag Hammarskjölds led. Speciellt värdarna i stugorna. Minus endast för frukostbuffé Keb och Abisko. Kaos. Ingen distans ingen begränsning på täthet. Stor skylt vid ingången: Invänta personal för placering, men ingen personal fanns där. I huvudbyggnaden satt folk och mobilsurfade utan att ha handlat något i allmänna lokaler så gäster som köpt dricka och mat kunde inte hitta någonstans att sitta. Personalen brydde sig inte alls. I övrigt ok. Trevliga och hjälpsamma värdar i Sälka, Singi, Abiskojaure! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.