STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (1034 av 1136 rekommenderar) (264 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1034 av 1136rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 211-220 av 272)

Övernattning

Ej rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Servicehuset var under all kritik. Många gäster brydde sig inte om att diska efter sig, torka av bordet, lämna plats åt andra matgäster. Innehåll i skåp och lådor stod huller om buller, bänkar var kladdiga. Heder åt personalen som städade upp i denna oreda. Matsalen upptogs av kortspelande ungdomar medan matgäster fick stå och äta. Stor ahushållspappersrullar saknades.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

bra . fint bastu - bra mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“bra . fint bastu - bra mat”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig fjällstation i vacker miljö

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Fantastiskt mysig station med väldigt trevlig och kompetent personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

High price .. Nothing included !!!!°°°°°...

Ej rekommenderad av Nikolous , Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“High price .. Nothing included !!!!°°°°°°° And bad web site!!!!!!!!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Trångt men god stämning

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Mycket folk och trångt p g a hög beläggning. men trots detta fungerade allt bra utefter förutsättningarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende 3 nätter på Kebnekaise fjällstation

Rekommenderad av Fia , Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Vi hade bokat 2 bäddar i ett flerbäddsrum, då vi checkade in hade vi blivit uppgraderade till ett eget rum (Elsas rum). En uppgradering som vi blev väldigt glada över. Sov gott i sängarna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrt och dålig standard. Underdimensione...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Dyrt och dålig standard. Underdimensionerat för så många människor.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Basecamp innan topptur

Rekommenderad av David, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Vi var fyra grabbar i en sovsal för tio, håller man ordning på sina grejer och respekterar när någon sover funkar det bra. Fräschaduschar och ec, kort gångavståndtill matlagning och resturang. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende i flerbäddsstuga

Rekommenderad av Daniel, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Med tanke på den geografiska placeringen och vart vi faktiskt befinner oss så var standarden hög. Man får även det man betalar för. Det är helt ok att dela rum med 5 andra om det ändå bara handlar om en natt. Något jag märkte var dock att det kunde uppstå ”kö” till den enda toaletten, vilket egentligen inte var konstigt med tanke på att det är 18 bäddar i huset. Återigen så får man det man betalar för och detta är ändå SFT:s lyxigaste anläggning. Helt ok!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skulle vara fint med lite längre öppenhå...

Rekommenderad av Tony, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Skulle vara fint med lite längre öppenhållningstider. T.ex på bastu och resturang. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.