STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 90% 1031 av 1140 rekommenderar (280 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(1031 av 1140rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 201-210 av 251)

Suveränt bra med torkrum. Supergod mat. ...

Rekommenderad av Reine, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Suveränt bra med torkrum. Supergod mat. Stora allmänna ytor. 2 duschar var kanske i underkant i en hel korridor, men man kan inte begära mer i fjällmiljö:-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Keb fjällstation

Rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Finns inget att säga om kebnekaise fjällstation annat än att allt var toppen. Bra faciliteter, mat, guider och utgångspunkt för att bestiga Kebnekaise. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Magisk resa! Och fantastisk guide (Denny...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Magisk resa! Och fantastisk guide (Denny) under vår topptur via östra leden. Priserna generellt är dock lite väl i överkant. Jämte detta behöver portionsstorlekarna i restaurangen justeras upp rejält. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jättebra med torkrum och varmvattenstati...

Rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Jättebra med torkrum och varmvattenstationer! Hade varit bra att kunna hitta info om lunchpaketen samt utbudet i butiken i förväg för att planera packningen. Ont om varmvatten i Tuolpa-stugan. Synd att inte bastun kunde vara öppen. God mat både på frukost och middag! Hade vart fint med ex en liten sallad på bordet istället för förrätterna (som var inställda pga Corona). Supertrevlig personal Bekväma sängar och fräscha sänglinnen (som vi hyrde)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lite mer att önska

Rekommenderad av Mika, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Överlag var boendet bra, rimliga priser på mat och dryck, boendet var lite i överkant på priset. När vi skulle duscha första kvällen fanns inget varmvatten men det beror nog mest på de andra boendes slöseri. Maten i restaurangen var god och portionerna väl tilltagna, det som saknades var den utlovade salladen till maten (borttagen pga Corona men inte informerad eller justerad i pris) och det var svårt att få servetter till bordet (borde vara standard att få en servett).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nice place as the final destination of Kungsleden

Rekommenderad av Masa, Sverige (Sverige sön 23 aug 2020)
“If people started from Abisko through Kungusleden, Kebnekaise is the actual final destination, although people need to go to Nikkaloaka in the end. It is quite nice to stay here to have good food, drink and bed after a long and hard hiking. By this end, some number of people could have trouble at foot or knee even they are young. Especially old people need support. I found those people went back by helicopter to Nikkaloaka. However, stuga's receptionist does not have good link with the helicopter company, and those people had a hard time to book helicopter. I thought if service of Stuga is linked with those companies, it helps people and the reputation of the Kebnekaisestuga will become much high level.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“det var ett alldeles för litet rum att sova tre personer i, våningssäng och ene madrass på golvet....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

A four bed room without ventilation neit...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“A four bed room without ventilation neither a window, dirty toilets and showers, noise from 11pm to 5 am from people coming here to have a party... Very frustrating !”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Då det var "Corona-tider" när vi vistade...

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Då det var "Corona-tider" när vi vistades på Kebnekaise Fjällstation kan jag tycka att det var lite för mycket folk i "receptions-huset" ! I restaurangen kändes det väl ordnat, vid middag och frukost ! Kred till er där ! Men i samlingsrum (fåtöljdelen) och i entrén (där man ställde av sig skorna) blev det trångt. Och tyvärr, så upplevde vi att de flesta inte tog hänsyn till alla de lappar som satt uppe om att "HÅLLA AVSTÅND TILL VARANDRA". Så det kändes inte bekvämt ! Hade varit bra om personalen "påmint" gästerna löpande om att hålla avstånd (skrik ut det, det gör man på många ställen och "styr upp" folk som inte bryr sig), bla blev det tät kö-bildning innan restaurangen öppnade för kvällen. Även i badrums/toalett.-delen i korridoren i stugorna där man sov, kändes det mindre bekvämt ! Varför har ni handsprit utan pump var bla ett irritations-moment ! Varför ska man behöva ta i hela flaskan med sina händer, som alla andra också måste göra ! Med pump hade varit mkt bättre !”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

An exciting adventure

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“It was my first time on the Kungsleden, and I was impressed by the welcoming atmosphere of STF staff. Facilities were basic but clean (and of course I didn't expect a hotel as that's not the point!). I am glad STF exists and look forward to my next adventure. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.