STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (1045 av 1149 rekommenderar) (261 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1045 av 1149rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 201-210 av 261)

Incheckning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Lite nonchalant personal, vi hyrde lakan odyl och fick smutsiga lakan. när jag ville byta fick jag ingen ursäkt osv.... verkade roligare att pratat med kompisar. Lite dåligt pålästa om området ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra service-härlig miljö

Rekommenderad av Tomson, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Fantastiskt resmål, Härlig personal med hög servicenivå. Dock alldeles för dyrt med middag och höga priser i shopen. Borde funnits alt till sittning för 465 kr, enklare restaurang med meny och s la carte.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalen

Ej rekommenderad av Johan Kvist, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Super trevliga och hjälpsamma. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Upplevelse utöver det vanliga

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Hela anläggningen med natur, boende, bemötande är helt fantastiskt! Det är makalöst att man kan få uppleva detta mitt i vår fjällvärld.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk upplevelse

Rekommenderad av LH, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Trevligt bemötande i reception, butik, service center och restaurang satt guldkant på vistelsen liksom vandringen med toppen-guiden Emelie. Allt detta tillsammans med fint väder gjorde upplevelsen helt fantastisk!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

10 löpare

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Sängen för kort Dålig skick på rummen Bra mat Bra dusch och bastu Trevlig personal ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nr 1 i Sverige

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Det finaste högalpina området i Sverige utan konkurrens!!. Fantastisk utmaning/äventyr att vandra från Nikkaluokta med full packning till fjällstationen, träffa alla vandrare i grann tälten, ta sig upp till toppen och sedan vandra tillbaka till Nikka. Det jag och övriga tältare var överens om är att det är för mycket folk i området. Många har ingen fjällvana alls, en del går i kläder som man har hemma i städerna, många kan inte läsa av väder och vind och ha förståelse när man ska vända på berget. Förstår att det handlar om pengar, men det har blivit för lättilllgängligt. Risken är stor att naturen över tid tar skada. Folk i jeans och tennisskor och utan packning mellan nikka och stationen, för att inte tala om hur många som åker helikopter båda vägarna.... Jag kan verkligen förstå varför fjällräddarna har fått många fler larm att rycka ut till. I övrigt: jättetrevlig och kunnig personal!!:), bra servicehus, fint annex (bodde en natt i rum och 2 nätter i tält).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Torkrum mycket dåligt. 1 toalett i Jäga...

Rekommenderad av Jan E, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Torkrum mycket dåligt. 1 toalett i Jägaren alldeles för lite. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hej Tror att de som städadade allmännna utrymmen skulle varit lite mer nogranna det luktade kiss i stora huset ela tiden. Små husen var bättre och nyare . Jag flyttade runt pga sen bokning.

Rekommenderad av KOm upp!!, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Härligt plats för många olika intressen med vandra som gemensam utgångspunkt. Spara inte mer på städning!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Privat rum

Rekommenderad av Gift par, Sverige (Sverige tor 22 aug 2019)
“Bra standard på de privata rummen och de gemensamma faciliteterna. Bra med torkskåp i husen. God och mättande frukost till rimligt pris. Vi var nöjda med vår vistelse. Sen att folk inte kan bete sig och visa hänsyn till andra är en annan sak. Ganska lyhört ut till korridoren vilket var tydligt när vissa personer sent på kvällen klampade fram och tillbaka och pratade högt/ropade till varandra. Samma sak tidigt en morgon, antagligen samma personer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-16 11:36:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.