STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (1046 av 1150 rekommenderar) (261 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1046 av 1150rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 191-200 av 261)

Missnöjd men ändå nöjd.

Rekommenderad av Brinken, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Restaurangen stängde alldeles för tidigt, 20:30 var sista insläpp. Hade varit bra med mer saker i kiosken. Enbart 1 wc på 18 man så det var lite körigt. Men en väldigt bra upplevelse i övrigt. Tack”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende, de flesta i personalen trevligt och super bra mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Stf kebnekaise är ett bra boende med många utbud på rum. Fräscht i duscharna om man bor i flerbäddsrum samt i bastun och duschen i servicehuset. Är btöra att det även finns käk i servishuset för dem som vill laga mat själv. De flesta i personalen är trevligt och tillmötesgående. Maten i Elsas kök är suverän, både middagen och frukost ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi tycker att kebnekajse fjällhotell had...

Rekommenderad av Christina Nordin, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Vi tycker att kebnekajse fjällhotell hade trevlig stämning och kunnig, hjälpsam och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dåligt utbud i butiken. Sämre än i fjäll...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Dåligt utbud i butiken. Sämre än i fjällstugorna ?!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Middag

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Lite tråkigt hur ni tvingar på folk en 3 rätters bara för att ni kan. ( inga andra alternativ finns om man vill ha service känslan) ni hade nog fått fler och äta middag om ni körde en buffé / vanlig middag för kanske 200kr än en 3 rätters för 400kr. Men i helhet så var stället underbart.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyx att kunna bo och äta så bra mitt ute i fjällvärlden

Rekommenderad av HE, Sverige (Sverige lör 14 sep 2019)
“Jag hörde några Amerikaner beklaga sig över att det inte fanns duch/WC på rummet, de hade uppenbarligen inte fattat grejen med att det är en ren lyx att kunna bo så långt ute i fjällvärlden och ha tillgång till säng, värme, torkrum, badrum (om än delade) och bra resuarang. Jag bodde i 10-bäddsrum som var toppenfräscht och fungerade förvånansvärt bra. Personal både i reception, restaurang och guider var alla suveräna och verkade verkligen trivas på jobbet - därmed gjorde de ett toppenjobb!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

like an hotel place in the middle of nowhere!

Rekommenderad av Florence, Frankrike (Frankrike mån 09 sep 2019)
“we appreciated to have a comfortable moment in the middle of the treck at Kungleden. We enjoyed our hike arround the mountain station. A special mention to the very nice restaurant and 3 courses meal ! Although it's been an experience on its own to make a booking on internet as the page is not awailable on the english version of the site... why is that?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Efterlängtad rastplats efter några dagar på fjället

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Efter några dagar på fjället i tält med mest frystorkat var en natt på Keb efterlängtad. Keb levde upp till alla våra förväntningar. Det som saknades var tillräckligt bra och stort utrymme för att hänga upp och torka blöta kläder. Samtliga våra kläde vantar och skor var lika blöta dagen efter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gourmet och vandring

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Bodde i vandrarhemmet med en kompis vi lagade tre rätters middag och gott vin på kvällen och vandrade upp på Kebnekaise på dagen. Allt med boendet var bra. Saknade resår madrass sängar.....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Youth group stay at STF Kebnekaise

Rekommenderad av Brownie, Storbritannien (Storbritannien tor 05 sep 2019)
“Great facility for groups with stay in private rooms, good showers and sauna etc. Fantastic food and amazing friendly, helpful staff”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.