STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (725 av 793 rekommenderar) (161 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(725 av 793rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 215)

Att sova på madrass på golvet kosta lika...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“Att sova på madrass på golvet kosta lika mycket som en sängplats vilket jag tycker kunde vara reducerat definitivt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Städningen i de gemensamma utrymmena var...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Städningen i de gemensamma utrymmena var dålig, pga att gäster inte tog ansvar för sin disk etc. Soptunnor var ofta fulla.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Väldigt högljutt tyvärr så man fick inte...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Väldigt högljutt tyvärr så man fick inte ett blund även om sängarna var mjuka ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kostsamt

Rekommenderad av Stina, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Vi sov på Keb fjällstation på vår väg till och från toppen. Att sova på fjällstationen i ett korridorsrum kostade vår familj bra mycket mer än en natt på Scandichotell, sen tillkommer lakan (280kr per set!) och frukost. Restaurangen på fjällstationen är en strålande idé men i läget när man är ute i naturen och behöver energi borde pasta och rejäl husmanskost (med en storlek på rätten som mättar) vara ett bättre och mer uppskattat alternativ. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Vart ska jag börja?

Rekommenderad av Våt och sliten, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Jag och min pappa bodde en natt i ett av tvåbäddsrummen och kan uppriktigt sagt inte säga så mycket positivt om det. Vi checkade in på kvällen helt utmattade efter att ha gått upp på Kebnekaise i regn och blåst och hämtade ut orimligt dyra lakan för att sedan behöva bädda själva. Rummet var litet och sängen oskön men det värsta av allt var nog att våningssängen skakade varje gång någon klampade förbi utanför vilket i princip var konstant då vi bodde vägg i vägg med toaletten som för övrigt var rätt hyfsad. Då och då kunde man också höra att folk pissade. Kortfattat kan jag säga att för priset vi betalade (3200 kr) skulle vi haft egen toa och bäddade sängar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Sofie, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Bra på det stora hela. Det kunde varit någon mer toalett i boende husen. En micro i servicehuset är för lite, fick vänta lite för länge på att värma maten. Bra utbud i affären. Lunchpaketen hade kunnat få ha något mer att välja på kanske pastasallad. Müslibaren var toppengod.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fanrastiskt

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Bra sängar, bra bemötande, väldigt god mat! Och god öl☺️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Meningslös coronasäkring

Rekommenderad av Jens, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Föreskrifterna om att tvätta sig ordentligt är ju bra. Men sen allt om minskade sovplatser i stugor och restaurang. Kändes meningslöst. Då 20pers trängs i hallen och tar av och på skor. Sen sitter det 50pers i loungen 15pers i kiosken 50 pers i restaurangen. Lägg där till dom som köar i receptionen toaletter duschar. Vid dåligt väder hänger ju ändå alla tältare nånstans inne på stationen. Öppna allt eller stäng ner! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

För dyrt!

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“För dyrt! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stressigt i sjävkök

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Hej, Det enda att klaga på i Keb är möjligtvis utrustning och miljön i självhushållsköket. Hög ljudnivå och dåligt med utrustning när många ska laga mat samtidigt. Annars toppen-gullig personal och mysigt i lobbyn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.