STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (1055 av 1133 rekommenderar) (227 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(1055 av 1133rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 227)

like an hotel place in the middle of nowhere!

Rekommenderad av Florence, Frankrike (Frankrike mån 09 sep 2019)
“we appreciated to have a comfortable moment in the middle of the treck at Kungleden. We enjoyed our hike arround the mountain station. A special mention to the very nice restaurant and 3 courses meal ! Although it's been an experience on its own to make a booking on internet as the page is not awailable on the english version of the site... why is that?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi hade i alla fall tur med vädret.

Ej rekommenderad av Jan, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Vädret var helt fantastiskt och vi nådde toppen under dom dagar vi varit där. Tyvärr har det varit strul redan från att jag bokade vistelsen i Kebnekaise. När vi väl var på plats så hävdade man vid ett flertal tillfällen att jag hade bokat fel. Personalen på plats bör nog få en bättre utbildning i service för gäster.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

När det gäller boendet är vi missnöjda m...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“När det gäller boendet är vi missnöjda med att bo i sovsalen i gamla huset på andra våningen, det var ofräscht och alla gäster sov direkt med täcken och kudden utan att använda påslakan - därav det låga betyget. Övriga nätter sov vi i byggnaderna på gården i 4 sal där det var betydligt bättre”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Efterlängtad rastplats efter några dagar på fjället

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Efter några dagar på fjället i tält med mest frystorkat var en natt på Keb efterlängtad. Keb levde upp till alla våra förväntningar. Det som saknades var tillräckligt bra och stort utrymme för att hänga upp och torka blöta kläder. Samtliga våra kläde vantar och skor var lika blöta dagen efter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gourmet och vandring

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Bodde i vandrarhemmet med en kompis vi lagade tre rätters middag och gott vin på kvällen och vandrade upp på Kebnekaise på dagen. Allt med boendet var bra. Saknade resår madrass sängar.....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Youth group stay at STF Kebnekaise

Rekommenderad av Brownie, Storbritannien (Storbritannien tor 05 sep 2019)
“Great facility for groups with stay in private rooms, good showers and sauna etc. Fantastic food and amazing friendly, helpful staff”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Incheckning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Lite nonchalant personal, vi hyrde lakan odyl och fick smutsiga lakan. när jag ville byta fick jag ingen ursäkt osv.... verkade roligare att pratat med kompisar. Lite dåligt pålästa om området ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra service-härlig miljö

Rekommenderad av Tomson, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Fantastiskt resmål, Härlig personal med hög servicenivå. Dock alldeles för dyrt med middag och höga priser i shopen. Borde funnits alt till sittning för 465 kr, enklare restaurang med meny och s la carte.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skön och mysig stämning

Rekommenderad av Sajo, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Funktionellt boende i fräscha hus. Kanske ngt för små rum för 4 pers. Blev trångt med packning. Otroligt trevlig och hjälpsam personal. Bra sortiment i butik. Restaurangen hade god och vällagad mat. Kanske aningens dyrt. Toppturen med guide var kanonbra. Men kanske hade mer info om berget i pauserna höjt upplevelsen. Tips, efter turen på östra leden så hade jag velat få ett diplom att skryta med ha ha eller iaf fått köpa en tisha med text, jag har bestigit Keb, eller nåt annat fyndigt :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Städning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Rummet var ej genomgånget. Strumpa och godis kvar på golvet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället