STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (725 av 793 rekommenderar) (161 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(725 av 793rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 181-190 av 216)

Skor hög. elförbrukning

Rekommenderad av PT, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Sko horn saknas. En liten men skön sak att ha fastbunden i snöre. Led lampor på sikt när ni byter ut en trasig lampa.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Minnesvärt i makalös miljö!

Rekommenderad av jOhan, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Bland de fräschaste STF-boendena i hela världen. Oslagbara omgivningar, god mat, mycket fräscha rum och en skön ambience. Nackdelen är kanske att allt som man köper är förhållandevis dyrt, men det finns väl ganska goda anledningar till det och alternativet att ha eget med sig är ju fullt accepterat, så valet är ju fritt. Ser fram emot att komma tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Jag har varit uppe två år i rad samma ti...

Rekommenderad av Prövningens man, Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“Jag har varit uppe två år i rad samma tid och haft en onaturligt stor tur med vädret. Kan säkert vara mer jobbigt om det är sämre väder. Hade tur med boendet eftersom vi blev uppgraderade till tvåbäddsrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra

Rekommenderad av Erja Persson, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Väldigt bra bemötande. Glad och hjälpsam personal. Mycket bra frukost och mat. Vi bodde i Åive, mysigt och sköna sängar. Rent och prydligt. Bra bastu och dusch. Bra med sopsortering. Enda lilla nackdel var att det inte gick att sortera plast. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag tycker att boendet är fint, mysigt ...

Rekommenderad av Happ, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Jag tycker att boendet är fint, mysigt och ligger jättefint med jättetrevlig personal. Det finns en resturang som är fin, men tycker att det var lite för små portioner för personer som har varit igång hela dagen och behöver fylla på. Tycker även att butiken kunde haft mer i matväg för att kunna göra eget. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

God mat och fin atmosfär

Rekommenderad av Jatta, Finland (Finland ons 10 jul 2019)
“Frukostet var underbar. Personal vänlig och hjälpvillig. Atmosfär i fjällstationen var fin och unik.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stf är bra men priset...

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Stf är bra men priset för ett litet tvåmanna rum med självstädning, utan lakan, handduk och frukost är kanske lite i överkant :-) Förstår samtidigt att Keb är poppis och att det är ett bra sätt att finansiera den totala verksamheten. Bra frulle och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kebnekaise

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Logi i stort logement, något slamrig dörr. Lite svårt att jämföra förväntningar på fjällstation jämfört med fjällstuga. Mycket folk, inte lika familjär stämning som i fjällstugor. Svårt att boka bord i restaurangen när man är ute på fjället. Ganska sval bastu och varmvattnet tog snart slut (men det fanns varmvatten i början!). Bra service från uthyrningen, med kloka råd om lämpliga utfärder. Saknade lingonsylt i butiken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

keb fjällstation några nätter

Rekommenderad av roller, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“bastu och dusch bra, Allmänna utrymmen överbefolkade. Torkrum i huvudbyggnad underdimensionerad”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Tråkigt nog fylldes sällskapsrummet (och...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Tråkigt nog fylldes sällskapsrummet (och receptionen) av icke-betalande tältare p.g.a. dåligt väder en av kvällarna så att vi betalande inte fick plats för en "after-walk" m.m.. Vi tycker att betalande gäster borde ha någon slags prioritet i de allmänna utrymmena (på samma sätt som i service huset).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.