STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (1046 av 1150 rekommenderar) (261 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1046 av 1150rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 141-150 av 261)

Ett rum med utsikt

Rekommenderad av Omit, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Mycket nöjd med boendet i "Gorni". Har bott på fjällstationen tidigare och är återigen nöjd med besöket. Högt tryck med mycket folk men tycker att det fungerar bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Med tanke på Corona var det alldeles för...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Med tanke på Corona var det alldeles för mycket folk både i de allmänna utrymmena och restaurangen. Gick inte att undvika trängsel. Alla tältarna var ju också där och hängde. Om miljö o hälsa kom dit skulle ni få slå igen. Wc skitiga, såg aldrig att någon städade i allmäna utegymmen. Ingen instruktioner om att sprita wc, handtag kran etc före o efter användning, I frukostbuffen spritades inte bord mellan gäster, såg aldrig att besviken på bussen botten ut. Var där under fem dagar. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mycket trevlig personal.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Vänlig och trevlig personal och väldigt service minded. Även sjukvårdskunnig. Som kunde ge råd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var ju usel standard på boende och f...

Ej rekommenderad av Tommy , Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Det var ju usel standard på boende och faciliteter. Öppettiderna i affär, restaurang och frukost var inte heller bra. Kebnekaise fjallstation behöver verkligen konkurrens. Priserna långt ifrån motiverade, men då besökare vill bestiga Kebnekaise finns endast detta alternativ. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Aningen dyrt sett till rummet.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Aningen dyrt sett till rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Resturang

Rekommenderad av Sonny, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Bra boende och ett extra plus för resturangen som använder kloka råvaror hembakade frallor redigt skinka/renskav det enda som va så där var isåfall efterrätter som vi tästade två olika men dem kan man va utan såklart ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

The most expensive youth hostel I have ever stayed in

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Accommodation very basic for the price paid. Ridiculous price for rental of bed linen for 4 people. Never again. If you are going take a tent and camp at the Fjallstation. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mycket bra boende

Rekommenderad av Viking, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Supertrevlig personal. Allt man behövde fanns tillgängligt i form av restaurang, dusch och relaxavdelning. Tyvärr funkade inte middagsbokningarna som vi gjort på förhand som de var tänkta trots att de var betalda. De hamnade aldrig i restaurangen så vi fick boka om och ta tiderna som fanns över. Rummen var 4 bädds och vi fick dela med en tredje person. Sängarna var korta ca 1.80 och hårda men efter lång vandring sov man som en stock ändå. De hade en del coronarestriktioner men det var riktigt mycket folk överallt på anläggningen. I stort är vi mycket nöjda med resan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi tyckte det var en bra och fräsch anlä...

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Vi tyckte det var en bra och fräsch anläggning men lite snålt med toaletter i stugorna och lite snålt med bara en mickro i servicehuset. Sedan tror jag att ett alternativ till restaurangen skulle sälja bra, kanske något lite billigare med avhämtning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscha med väldigt lyhörda rum

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Över förväntan fräscha rum, dusch och toaletter, med känsla av att vara nyrenoverat. Små, enligt beskrivningen på STF hemsida. Extremt lyhört, ta med öronproppar om du vill kunna sova! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.